Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Pa zar nisi primjetio da je Lebron poceo urlikati Trave travel nakon sviranja sudije, joj koja ironija da taj lik trazi korake, a svaki napad na kos pravi po 3 koraka.KK_Bosna je napisao/la:faul kos protiv waitersa... lebron bi mu pozavidio na broju korakarambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]

sad sam ponovo pogledao, vidi fakat se lebron dere "travel, travel"... pa dobro, zna on iz iskustva kako je napraviti 4,5 korakaBIHfan je napisao/la:Pa zar nisi primjetio da je Lebron poceo urlikati Trave travel nakon sviranja sudije, joj koja ironija da taj lik trazi korake, a svaki napad na kos pravi po 3 koraka.
 rose ih je napravio 4 ovaj put
  rose ih je napravio 4 ovaj put  

Neda James tako lako titulu Traveling King, ne ne...KK_Bosna je napisao/la:sad sam ponovo pogledao, vidi fakat se lebron dere "travel, travel"... pa dobro, zna on iz iskustva kako je napraviti 4,5 korakaBIHfan je napisao/la:Pa zar nisi primjetio da je Lebron poceo urlikati Trave travel nakon sviranja sudije, joj koja ironija da taj lik trazi korake, a svaki napad na kos pravi po 3 koraka.rose ih je napravio 4 ovaj put

Cekaj jel ti jedva cekas PO, radi kosarke ili radi nas?Lillard je napisao/la:Tek predsezona, a vec pocele "bitke" adriano vs bikovi... Jedva cekam PO

Zasto cekati radi kosarke kad ce POR biti 9. ili 10.BIHfan je napisao/la:Cekaj jel ti jedva cekas PO, radi kosarke ili radi nas?Lillard je napisao/la:Tek predsezona, a vec pocele "bitke" adriano vs bikovi... Jedva cekam PO

Vise kao 2013e....Lillard je napisao/la:Hah, jel to ko i lani...
Monolog je napisao/la:Da hoće LBJ penzionisati, samo da ne čitam ove "rasprave".

miki_92 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Da hoće LBJ penzionisati, samo da ne čitam ove "rasprave".

To je to.
  To je to.  

..ja sam svoj stav objasnio sto se tice toga zasto mi je drago kad Rose odigra dobru utakmicu protiv  nekog kao sto je Irving..jer ipak to su top igrraci na toj poziciji, Rose  se vraca  nakon dvije godine i svi ga ocekujemo  na terenu da barem bude pola od onoga sto je bio...ja ga ocekujem da moze biti na all star  razini barem se nadam...i  vas igrac  vase ekipe da ima ovakvu povredu kakvu je imao ROSE i pokusava se vratiti u stilu bili bi presretni vidjeti barem neke slicnosti u tom igracu  sad i prije povrede ..isto kao navijaci Lakersa  ljudima je Kobe  svetinja  i svaki put kad ga vide da se povrijedio to j tuga normalno i kad vide da se pokusava vrtiti u stilu odnosno prekucat ebene novinare i forumase koji sumnjaju da moze se vratiti u punom sjaju , svakako da uzivaju kad Kobe  zacepi usta tim istim..tako i mi sto se tice Rosa  zelio Rosa da bude sto boolji
..ja sam svoj stav objasnio sto se tice toga zasto mi je drago kad Rose odigra dobru utakmicu protiv  nekog kao sto je Irving..jer ipak to su top igrraci na toj poziciji, Rose  se vraca  nakon dvije godine i svi ga ocekujemo  na terenu da barem bude pola od onoga sto je bio...ja ga ocekujem da moze biti na all star  razini barem se nadam...i  vas igrac  vase ekipe da ima ovakvu povredu kakvu je imao ROSE i pokusava se vratiti u stilu bili bi presretni vidjeti barem neke slicnosti u tom igracu  sad i prije povrede ..isto kao navijaci Lakersa  ljudima je Kobe  svetinja  i svaki put kad ga vide da se povrijedio to j tuga normalno i kad vide da se pokusava vrtiti u stilu odnosno prekucat ebene novinare i forumase koji sumnjaju da moze se vratiti u punom sjaju , svakako da uzivaju kad Kobe  zacepi usta tim istim..tako i mi sto se tice Rosa  zelio Rosa da bude sto booljiMa izbacio bi ih Heat opet.Belmin6 je napisao/la:Da mogu i Bullsi u veliko finale.
Clutch je napisao/la:Ma izbacio bi ih Heat opet.Belmin6 je napisao/la:Da mogu i Bullsi u veliko finale.
U tom slučaju bi Bosh bio oličenje nečovjeka. Otiš'o u Wade-ov tim, pussy.

Ocekivano,vidicemo da li napraviti next step i postati allstar.NEZALAGANJE je napisao/la:Vucevic produzio ugovor s ORL.54mil za 4 god.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.