FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bagrcavi je napisao/la:Ja kako sam čuo derbi je 2. novembra (nedjelja) u 16:00.
-
zeljovolim
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ja kako sam čuo derbi je 2. novembra (nedjelja) u 16:00.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
за " је ¥, ? $ " $ вареа " 2 жута? ' ' " " ' $...tmtmtmtm je napisao/la:Nedo 3 preskace obarsku ?? bajic 2 varea 2 trebaju se paziti protiv mladostijovanmaksimovic je napisao/la:' " (2 жута)TeaM87 je napisao/la:kakvo nam je stanje sa kartonima, ko je u opasnosti ?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Bez obzira na sve prati utakmice i rezultate reprezentacije BiH, ali i svog matičnog kluba, Željezničara iz Sarajeva.
"Raduje me da ove sezone za Želju igra mnogo mladih igrača, Željine djece. Nadam se da će doći do titule. Gdje god igrao i šta god radio uvijek ću biti Željino dijete i Željin navijač", istakao je Štilić

"Raduje me da ove sezone za Želju igra mnogo mladih igrača, Željine djece. Nadam se da će doći do titule. Gdje god igrao i šta god radio uvijek ću biti Željino dijete i Željin navijač", istakao je Štilić
Kolko su karte za sutrasnji mec ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je ovaj post ostao nezapažen. Svaka čast, odlične vijesti.FKZ1921 je napisao/la:Na prvu,ne igramo dobro,ima dosta takticke nediscipline,bezidejnosti,individualnih tehnickih gresaka,nedovoljno trke...
Ali kad to stavimo u kontekst,a moramo staviti,onda mozemo biti zadovoljni. Mozda uz uvjet da na narednim utakmicama vidimo pozitivne pomake. Recimo da smo u ovoj,uz vaznu pobjedu,vidjeli malo vise cvrstine i odgovornosti, u odnosu na predhodne. I dalje bih se kladio da imamo individualni kvalitet koji, u adekvatnom sistemu igre,dobrom planu i ideji koja mora biti jasna igracima,mozemo kao ekipa puno bolje izgledati.
Kad je rijec o kontekstu,jasno je da mislim na finansije. U tom smislu su nam neki predvidjali krah,predvidjali da cemo nakon deset kola zaostajati deset bodova za nekima,prizivali raspad sistema...A mi jos tu,zivi,u igri za vrh...
Kad smo vec kod finansija,radosna vijest je da je klub izmirio i posljednji veci dug koji je imao.Radi seo dugu prema Kenanu Hasagicu u iznosu od 110 000 km,od cega je 60 000 km dug, a 50 000 km kamata. Ne mogu ne pomenuti izuzetno nekorektan odnos hasagica prema Zelji,a imajuci u vidu okolnosti pod kojima je taj dug nastao, te okolnosti pod kojima je Hasagic dosao u Zelju ,a jos vise kako je otisao iz Zelje. Ukratko,dug je nastao nakon ucjene, dan prije polaska na revans protiv Anortosisa,trazio je cifru za godinu dana, iako je imao ugovor jos tu godinu, kojim je sve bilo definosano.Ali,u medjuvremenu je, od izgubjenog slucaja,hodanja po Turskoj,povratka na ulicu,u Zelji postao reprezentativac i smatrao je da mu se ugovor treba popraviti. Dovedeni pred svrsen cin,u upravi su odlucili da mu poprave uvjete.On je trazio nesta,uprava je ponudila nesta i dogovoreno je da mu se do kraja ugovora isplati 90 000 km.Odmah mu je dato 30 000. Nakon toga su uslijedili problemi,poceo je birati utakmice,sve cesce se fatao za rame i za ledja.Na polusezoni je otisao na probu u Liverpul,povrijedio se i prakticno prestao braniti za Zelju.Uprava je trazila da produzi ugovor,nije htio i na kraju te sezone je otisao bez marke obestecenja. Ali otom potom,to je sad zavrsena prica.
Dakle,uprava je i u ovoj godini rasciscavala stare dugove i kao sto rekoh,nema vise cifri. Ostali su neke tekuce obaveze koje nisu velike.Koliko znam, ne prelaze par stotina hiljada km. Osim,naravno duga poreznoj upravi Federacije od 1 209 000 km.Kao sto je poznato,za ove dugove raditi ce se sporazumi o izmirenju,i to u ovom momentu nije teret klubu.
Vazno je da vise nema niti jednog pojedinca koji moze ucjenjivati klub, a vezano za dobijanje licenci. Zadnji takav je bio Kenan Hasagic.
@chwila, svaka čast i tebi za postove, pogotvo za ovaj sa mentalitetom. Evo npr raja ne zapaža da se dugovi vraćaju, ali zato bilo kakvu manu i kritiku vrlo brzo zapaze. Ta neka nazovimo ih opšta mišljenja u suštini i uprvljaju našim društvom generalno.
Žao mi je što neću moći gledati sutra tekmu, baš mi je žao. Onako bez srkleta mi se išlo jer nisam odavno gledao Želju da ne strepim za rezultat, a uz to sigurno će biti nekih igrača koje bi za pormjenu volio gledati. NE mogu da vjerujem da policija ili savez (ne znam ko reče) određuju sad i termin. Kakve veze ima jel u tri ili u pet npr.
Derbi
02.11. u 13:30

02.11. u 13:30
arelinho je napisao/la:Derbi
02.11. u 13:30![]()
![]()
Koliko su karte za sutrašnji meč?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Koliko je sigurno ovo ?arelinho je napisao/la:Derbi
![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
100%zeljeznicar1 je napisao/la:Koliko je sigurno ovo ?arelinho je napisao/la:Derbi
![]()
Vječiti derbi sarajevskih gradskih rivala između Željezničara i Sarajeva igrat će se u nedjelju, 2. novembra od 13.30 sati na stadionu Grbavica ...
Klub s Grbavice nakon razgovora s vodstvom Saveza odabrao je upravo ovaj termin uz nadu da dotad u glavom gradu BiH neće biti velikih sniježnih padavina.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 21 okt 2014, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ma ne vjerujem ja onom pe.derskom portalu, kad objavi neko relevantniji onda ću povjerovati.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Cijene ulaznica: jug 5 KM, za članove 4 KM – sjever 8 KM, za članove 6 KM
http://fkzeljeznicar.ba/cijene-ulaznica ... m-4/12156/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cijene-ulaznica ... m-4/12156/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogli su kako jos skuplje karte stavit... umjesto da stave besplatan ulaz ili ako nista simbolicne neke cijene oni ovako, zato im sutra s obzirom na vrijeme, termin i san rezultat iz prve tekme nece bit ni 500 ljudi.
- ultrassa1921
- Kontakt:
realno,msm karte opcenito nisu skupe toliko,ali s obzirom na situaciju moralo je ovo nize icinime_tm87 je napisao/la:Mogli su kako jos skuplje karte stavit... umjesto da stave besplatan ulaz ili ako nista simbolicne neke cijene oni ovako, zato im sutra s obzirom na vrijeme, termin i san rezultat iz prve tekme nece bit ni 500 ljudi.
Manijaci Zeljini
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Trebali su staviti barem jug 3, sjever 5, zapad 10.Bilo bi barem 500 ljudi vise.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ovaj termin je zbog igrača Sarajeva, očekuju da će biti mahmurni i pospani, obzirom da su većinom noćne ptice i cugeri.
Odličan termin! 
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Adviser je napisao/la:Ovaj termin je zbog igrača Sarajeva, očekuju da će biti mahmurni i pospani, obzirom da su većinom noćne ptice i cugeri.Odličan termin!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 07d4cfe8ac
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Ljiljani87
- Kontakt:
Stana neće igrat , pa nek pokuša zvat pijanice iz torpeda na dernek u subotu 01.11Aragon je napisao/la:Adviser je napisao/la:Ovaj termin je zbog igrača Sarajeva, očekuju da će biti mahmurni i pospani, obzirom da su većinom noćne ptice i cugeri.Odličan termin!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 07d4cfe8ac
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
fino bi bilo da nas iz kluba obavijeste da ne žele navijače na utakmicama. da se ni mi ne peglamo niti da oni troše na obezbjeđenje. nek fino zatvore kapije i gotovo.nime_tm87 je napisao/la:Mogli su kako jos skuplje karte stavit... umjesto da stave besplatan ulaz ili ako nista simbolicne neke cijene oni ovako, zato im sutra s obzirom na vrijeme, termin i san rezultat iz prve tekme nece bit ni 500 ljudi.
gledaćemo na tv ili slušati na radiju.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BarbareZeljin, LoveFootball1987 i 82 gosta.