Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Andrej » 20 okt 2014, 12:50

Sudi Mazic.
slika

Nekako ga gledam kao zamjena Teveza :roll:
Simone Zaza je dao intervju za Tuttosport u kojem je govorio o svojoj budućnosti. Svi predviđaju da će njegova budućnost biti crno-bijela, a Juventus ima opciju da narednog ljeta otkupi njegov ugovor za 15 miliona eura.
“Dolazak u Juventus bi bio ispunjenje sna, to je najbolji klub u koji bih mogao otići da igram”, rekao je Zaza te je potom bio upitan za eventualno partnerstvo sa Tevezom.
“Veoma sam miran u ovoj situaciji, razmišljam samo o Sassuolu i moji partneri u napadu su Berardi koji ima 20 godina i Sansone koji ima 23 godine. Ali nemam problema oko toga da ponovim da je Juventus više san nego cilj i da kažem da je Tevez jedan veliki šampion. Ko ne bi volio da igra sa njim?”
Zaza je bio upitan da li postoji neki klub u koji bi radije otišao nego u Juventus.
“Ne, ako napustim ovu stvarnost koja me stvorila prepoznatljivim u Seriji A i preko koje sam stigao do reprezentacije i odem negdje, to će biti Juventus. Takva prilika se pruža jednom u životu i kategorički obacujem navode da sam izjavio da sam milanista. Dakle, napišite kako je Juventus moj cilj.”
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 okt 2014, 14:16

IlCapitano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ubi Manolo car :tokralju:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 okt 2014, 14:30

Kako žalim što njega i Berardija nismo vratili ovo ljeto. :(

Da je Allegri bio od samog početka tu, tj. kad se o tome raspravljalo, vjerujem da bi bar Domenica vratili. :?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 okt 2014, 14:46

Nikako se ne mogu sloziti s vama oko Manola, Zaze i Berardia.
Zasto, zato sto vec imamo Carlosa, Nanda i Moratu koji su sigurni, Comana koji je mladji i veci talenat od svih ovih cije ugovore kontrolisemo i kojem treba minutaza, a tu je i Gio koji s narandzom zna ono sto ovi s loptom sanjaju i opet i kao takav, a u izvrsnoj je formi, igra na kapaljku.

Sva trojica mi ne ulijevaju nikakvu nadu da ce od njih biti nesto vise od solidnih napadaca, dapace, uvjeren sam u to.

Kada se Nando vrati u staru formu i kada trojac Gio/Morata/Coman bude dobijao sanse i iste koristio u kontinuitetu, prestat ce sve price o Zazi, Manolu i Berardiu.

Ne trebam ni spominjati da vracanje bilo kojeg od njih ce kostati preko 10 miliona sto je previse.

Apsolutno sam za dovodjenje kvalitetnijih igraca od njih, ako mislimo biti konkurentni u Evropi jer sa njima dobijamo ono sto @stranac jucer rece, malo jacu klupu i nista vise.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 okt 2014, 14:52

Steta za kiks, ali nema veze. Ne moze samo Tevez zabijati golove treba se tu jos neko prikljuciti, Llorentea nece gol, Pirlo u losoj fprmi, treba nam stari Vidal, Pogba konacno dobar, trebaju nam cesce njegovi golovi iz drugog plana, da se hoce i Morata raspucasti bilo bi dobro
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 okt 2014, 17:02

Arda Turan "To date, in these 4 years that I have been in Madrid, the hardest match I have played was vs. Juventus at the Calderon."
:cool:

Također, njegova izjava prije pet godina:

slika

:mrgreen:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 okt 2014, 17:10

slika

Marotta to treba pročitat. :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 okt 2014, 17:48

Pogba brate, ne znam sta ti i dalje vidis u Giovincu. Jedva cekam da nas napusti. Najozbiljnije. Pa vjerujem da Sampdorija sad ne bi pristala na razmjenu Manolo-Seba, vec bi trazili i pare za to.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 okt 2014, 18:31

Slažem se.

Avvocato mi je svjedok koliko sam ja tog čovjeka branio na drugom forumu, ali šta je previše, previše je. Ja sam se razočarao u njega i digao konačno ruke onu noć kad nas je Lazio izbacio iz kupa. Ne sjećam se kad je neko odigrao kriminalniju utakmicu, općenito u nogometu.

Slažem se da je na samom početku karijere imao talenat da bude jedan od najvećih talijanskih igrača, i da je Didi ostao trener vjerovatno bi danas njega gledali sa 10-kom na leđima kako je glavni igrač ekipe. Danas je samo 5. napadač Juventusa, a lider može biti samo u Parmi i sl. Jbg, realnost. Da ga Conte nije toliko volio, mislim da bi on otišao ovo ljeto i da bi se Berardi vratio u klub.

Razumijem kad se Manolu traže neke mane, ali momku koji zabije 15+ golova u svojoj premijernoj Serie A sezoni, neukusno je.

Njima se mora dati šansa i gurnuti ih u vatru. Inače će završiti kao Seba. Uz šampione kakve imamo u ekipi, oni bi samo mogli napredovati. Ako i ne uspiju, bar znaš da si pokušao. Od Giovinca više nemaš ništa.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 20 okt 2014, 23:21

IlCapitano je napisao/la: Od Giovinca više nemaš ništa.
Jedina sansa(koju nece dobiti) da pokaze sta zna bi bila da kod nas igra krilnog napadaca i siguran sam da bi tu imali drugacije misljenje o njemu.
Opasan je po strani kada igra okrenut ka golu,realno govoreci. I on je velika zrtva formacije i nazalost to je jedan od glavnih razloga zasto je i u mojim ocima otpisan.
Slicna stvar je i sa Lorenteom,ali opet kada znas da bi u istim uslovima jedan Trezguet ili Drogba do sada zagarntovano zabili ne mozes da ga ne kritikujes :mrgreen:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 20 okt 2014, 23:26

Marvin je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: Od Giovinca više nemaš ništa.
Jedina sansa(koju nece dobiti) da pokaze sta zna bi bila da kod nas igra krilnog napadaca i siguran sam da bi tu imali drugacije misljenje o njemu.
Opasan je po strani kada igra okrenut ka golu,realno govoreci. I on je velika zrtva formacije
koliko sam puta ovo čuo u zadnje 3-4 godine :think:

realno govoreći on da ima kvaliteta on bi i igrao.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 20 okt 2014, 23:31

Slazem se,nije kvalitetan ni blizu koliko bi trebao biti ali to ne umanjuje cinjenicu da momak bolje igra kao krilini napadac. Mozda na toj poziciji ne bi unistavao ali sigurno ne bi imao trenutni status.
Ne branim ga,i ja sam protiv toga da izlazi na teren i mislim da bi mu najpametnije bilo da ode iz Juventusa.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 20 okt 2014, 23:33

on je odličan igrač, al za manje talijanske klubove tipa Parma, Genoa i tako to, u kojima može biti ono što je Di Natale u Udinama.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 20 okt 2014, 23:35

Slazem se.
Zao mi je momka,ali mislim da je bolje biti neko u manjem klubu nego nista u velikom.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 okt 2014, 04:23

@gojzerica side ti bio dosad nisi odavno pisao :mrgreen:

Meni je isto Giovinico drag, ako dode do kakve promjene mozda se moze ocekivati i neka veca minutaza. Svima treba utakmica u kontinuitetu, vjerujem da bi mnoge demantovao da mu se da prilika par tekmi u nizu al' ko je to spreman cekati ?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 okt 2014, 12:37

imao sam nekih obaveza tako da sam slabo pratio Juve, a i forum.. :mrgreen:

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 21 okt 2014, 12:58

Vidi Bonucija odnosno gojzija kralja :mrgreen:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 okt 2014, 13:02

Leo i Vučko moje zakletve, iako ovaj drugi sad trpa mreže u UAE. :mrgreen:

a ti si? :think: :mrgreen:

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 21 okt 2014, 13:05

gojzerica je napisao/la:Leo i Vučko moje zakletve, iako ovaj drugi sad trpa mreže u UAE. :mrgreen:

a ti si? :think: :mrgreen:
Da da, ljenčugu bradatu sam zaboravio.. :mrgreen:

:tralala:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 okt 2014, 16:35

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.