Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
23%
3) 15 ili više
42
45%

Ukupno glasova: 94

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la geronimo » 15 mar 2010, 23:49

Neutral je napisao/la:Fura samo kondiciju, šta će mu tehnika igrača kada mogu trčati do bola. Čovjek bi u Engleskoj bio najbolji. ;)
Pa mozda bas ne bi tamo, jer tamo svi znaju da trce. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 23:53

Da znaju, ali ovi njegovi bi sigurno mogli da više trče hehehe.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 mar 2010, 14:39

slika

Prepoznajete li ovog bildera?

Ujedno sretan mu 24. rođendan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 17 mar 2010, 14:40

FRANK RIBERY je napisao/la:slika

Edin Džeko? :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 mar 2010, 21:41

Vidi samo postera iza. Jel' ono Ricky Martin? :mrgreen:
#divovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2010, 00:59

moustapha je napisao/la:

Vidi samo postera iza. Jel' ono Ricky Martin? :mrgreen:
Jest,Ricky Martine........brate shvati me :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2010, 20:25

Glup, gluplji Werder. Koji kreteni Boze, pa PIO BiH s svojim clanovima ne bih primio onakve golove. U 60.minuti kada ti nedostaje jedan pogodak ici s svim igracima naprijed mogu samo glupani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 mar 2010, 21:42

Iako su gubili 2:0 na samom pocetku, kasnije im se sve otvorilo. Imali dovoljno vremena da preokrenu rezultat, ali nista. Odbrana je bila ko svicarski sir. Ni napad nije briljirao. Jedino Marin igra i vuce sve konce u igri Werdera. Pizzaro i Santana izmase sto prilika dok dadnu jedan gol.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 mar 2010, 23:03

Trenutno je HSV jedini prosao od Njemackih klubova u EL. Vukove cekaju produzeci i borba sa Rubinom za cetvrtfinale. Werder nije uspio proci dalje i tako je narusio vladavinu Nijemaca u ovom takmicenju. Ocekivalo se da ce sva tri predstavnika proci dalje, ali to se nije dogodilo. Za nadat se da Vukovi uspiju proci Ruse i sutra uz povoljan zrijeb mozda se i uspije doci do finala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 mar 2010, 00:07

Evo sada nesta kontam mozda bi najbolje bilo da se sutra izvuku sljedeci parovi.

LP

Lyon - Bayern

EL

Wolfsburg - HSV

Bayern bi tada imao izgledne sanse za prolaz dalje, a po trenutnom stanju jedino Fulham i Standard ne bih za HSV i Wolfsburg predstavljali kurpan zalogaj, to znaci mogli bi ravnopravno s njima igrati, a ostale ekipe bih i nakantale po trenutnom stanju. Tako ako ne mogu pomenuta dva kluba, onda nek imamo Njemacki duel pa nek prodje bolji. Bolje imati jednu ekipu u 1/2 finalu, nego ni jednu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 mar 2010, 00:13

mislio sam nesto napisati, ali ne mogu od smijeha. :lol: :lol:

avatar je strasan, ha sta kazes amere? a i ti hare. :D
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 mar 2010, 00:13

amerosm je napisao/la:Evo sada nesta kontam mozda bi najbolje bilo da se sutra izvuku sljedeci parovi.

LP

Lyon - Bayern

EL

Wolfsburg - HSV

Bayern bi tada imao izgledne sanse za prolaz dalje, a po trenutnom stanju jedino Fulham i Standard ne bih za HSV i Wolfsburg predstavljali kurpan zalogaj, to znaci mogli bi ravnopravno s njima igrati, a ostale ekipe bih i nakantale po trenutnom stanju. Tako ako ne mogu pomenuta dva kluba, onda nek imamo Njemacki duel pa nek prodje bolji. Bolje imati jednu ekipu u 1/2 finalu, nego ni jednu.

Ne bih se baš složio sa tobom .Po meni HSv je favorit takmičenja uz Liverpool.Wolfsburg sigurno može izbaciti sve ove ekipe koje su prošle.Ne treba bazirati šanse HSv-a na osnovu večerašnje utakmice.Oni su u evidentnoj krizi i morat će iz nje izaći što brže ako žele da zadrže trenutno mjesto u Bundesligi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 00:15

Bundesliga se vraća. Jao Werdera , kako ispade, jest mi krivo, onaj Marin i Ozil strašni.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 mar 2010, 00:24

werder je zaista pruzio sjajnu partiju (na stranu greske u odbrani, koje su sasvim normalne u ovakvom rezultaskom zaostatku). schaafov stil igre volim i werder kao ekipu, koja pored bayerna najvise doprinosi za njemacki koeficijent. pizarro je po meni i u ovim godinama bolji od gomeza, da imaju bolje igrace na mjestu fringsa i hunDa (koji je danas bio katastofalan), pa i schaafovog "sina" pasanena...ova ekipa bi pravila dar-mar.
marin sve bolji i bolji, cista suprotnost od ozila, koji lagano upada u krizu iz poznatih razloga.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 00:31

No meni je Ozil posebna priča. Kako lagano prelazim igrače, još mi u glavi kako je bacio određenu količini Bayernovih igrača sa jednim potezom. Igračina, a da, Marin se budi, imao je par sjajnih prodora . Leti po terenu. Pizarro igračina, Frings prespor postao, Per drži sam čitavu odbranu, a Naldo totalno oslabio. Fritz tu i tamo, no vraćaju se u formu u postizanju golova.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 mar 2010, 00:32

Što se Werdera tiče večeras je prošla sretnija ekipe, a svakako ne bolja.Da nije bilo Cesara utakmica je mogla završiti 8-4 za Werdera.Valencija je imala 5 prilika i sve skoro iskoristila i na tome ima čestitam.Iskreno sam očekivao da će se Werder prošetati do finala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 01:53

FRANK RIBERY je napisao/la:Što se Werdera tiče večeras je prošla sretnija ekipe, a svakako ne bolja.Da nije bilo Cesara utakmica je mogla završiti 8-4 za Werdera.Valencija je imala 5 prilika i sve skoro iskoristila i na tome ima čestitam.Iskreno sam očekivao da će se Werder prošetati do finala.
S kim sa Marinom troprstasom.Taj se od rodjenja nije cestito najeo.U njemu jadniku ni 20 kila.
Samo mogu zahvaliti losoj odbrani valencie na par ovih golcica.Koja ce od bilo koje ozbiljnije ekipe da nastrada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 mar 2010, 02:10

Grijesis u vezi Marina. Covjek je trenutno najbolji igrac Werdera i apsolutno sve akcije krecu od njega. Kakvih je samo veceras poteza imao, asistencije koje su bile u rangu sa najboljim cenerima(mislim na igace koji obicno nose broj 10 i igraju ulogu playmakera u ekipi) svijeta. Razlog vecerasnjeg ispadanja Werder mora traziti u losijim partijama napadaca, koji su u stanju promasiti nepromasivo, sve slabijeg Nalda u odbrani i Ozila koji u zadnje vrijeme ne pruza svoj maksimum. Ustvari daleko manje od maksimuma.
Samo mi nije jasno kako selektor Low ne stavi ovog Marina u prvih 11 reprezentacije.
#divovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 14:48

moustapha je napisao/la:Grijesis u vezi Marina. Covjek je trenutno najbolji igrac Werdera i apsolutno sve akcije krecu od njega. Kakvih je samo veceras poteza imao, asistencije koje su bile u rangu sa najboljim cenerima(mislim na igace koji obicno nose broj 10 i igraju ulogu playmakera u ekipi) svijeta. Razlog vecerasnjeg ispadanja Werder mora traziti u losijim partijama napadaca, koji su u stanju promasiti nepromasivo, sve slabijeg Nalda u odbrani i Ozila koji u zadnje vrijeme ne pruza svoj maksimum. Ustvari daleko manje od maksimuma.
Samo mi nije jasno kako selektor Low ne stavi ovog Marina u prvih 11 reprezentacije.
Meni nebi bilo jasno da je taj Marin u prvih 11.
Kako sam rekao ''ispirit'' ce kao i onaj Weis.i nigdje ga biti nece.I to vrlo ubrzo.
Jucer je imao nekih poteza jer je Valencia katastrofa u defanzivi.I to je jedini razlog.Inace poneki ga forsiraju kao Modrica iako je i tu kratak fitilj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 mar 2010, 15:25

Haha, nadam se da nece kako kazes "ispirit". Vrijeme ce pokazati koliko moze napraviti. Da li ce napredovati ili ne daj Boze sjebat karijeru zbog nekih povreda. Istina da je neuhranjen i ako se u tom segmentu popravi moze biti vrhunski.
#divovi

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.