Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 20 okt 2014, 18:30

Caeruleus je napisao/la:
anell je napisao/la:Nigdje nije napisano da ostaje u timu, samo je rekao da neće preći u Tottenham
Nisam dobro pročitao, a nije da ne znam engleski.

Sory :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo karton, proso si, da ne bude Topnici cicije.

slika
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Re: Sv: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 20 okt 2014, 19:42

Cartman je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Wenger je gleda svoj interes u Arsenalu, to bi trebalo biti svima jasno...
Na koji nacin mislis?

Ne* jbg slovo do slova :mrgreen:

Edit
joj pa Martinez na golu, a Hayden štoper izgleda za Anderlecht :lol: . Cirkus
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 20 okt 2014, 20:42

Podolski jedva ima kvalitet za Bundeslige. Samo zauzima mjesto boljim igracima u timu. Rijesit ga se sto prije. Sa njim i Monreala, Flaminija i Mertesackera. Oni mi prvi padaju na pamet. Polovnjacine obicne.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sikiric
Kontakt:

Post Postao/la Sikiric » 20 okt 2014, 20:54

Greivis je napisao/la:Podolski jedva ima kvalitet za Bundeslige. Samo zauzima mjesto boljim igracima u timu. Rijesit ga se sto prije. Sa njim i Monreala, Flaminija i Mertesackera. Oni mi prvi padaju na pamet. Polovnjacine obicne.
Aj ova dva, al' sto Mertesakera??
Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 okt 2014, 21:16

Zato što je lik loš
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 okt 2014, 21:47

Mert je pao dosta u formi. Cuj kada ga onaj juznoamericki pigmej nadskoci!? Mada treba uzeti da je on nas najkonstantniji igrac, da 2 godine nije propustio 10ak utakmica logicno da mora pasti u formi. Takodje konkurencije nema pa mu se moze... Dovesti novog stopera a njega gurnuti na klupu.

Podolski uzima mjesto samo Campbellu, Gnabryu a kada se Theo vrati i OXu.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 22:52

Wenger je grobar Arsenala, isti ce unistiti kao Lagumdzija SDP. Mislim da je tesko naci bolje poredjenje, covjek koji je sve stvorio na kraju i unistava sve. Tvrdoglavost i jednoumlje dovelo je do ove anarhije. Covjek treba dati ostavku, ali i svi oni u klubu koji su sirili ideju wengerizma.
1946

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 okt 2014, 22:55

očistiti klub od voajerovih uhljeba na svim razinama :kafa:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 okt 2014, 22:56

Gori smo nego Manchester :tokralju:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 okt 2014, 22:57

Head je napisao/la:Wenger je grobar Arsenala, isti ce unistiti kao Lagumdzija SDP. Mislim da je tesko naci bolje poredjenje, covjek koji je sve stvorio na kraju i unistava sve. Tvrdoglavost i jednoumlje dovelo je do ove anarhije. Covjek treba dati ostavku, ali i svi oni u klubu koji su sirili ideju wengerizma.

Vama treba Bogic Bogicevic da vas reorganizuje.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 23:00

PEP je napisao/la:
Head je napisao/la:Wenger je grobar Arsenala, isti ce unistiti kao Lagumdzija SDP. Mislim da je tesko naci bolje poredjenje, covjek koji je sve stvorio na kraju i unistava sve. Tvrdoglavost i jednoumlje dovelo je do ove anarhije. Covjek treba dati ostavku, ali i svi oni u klubu koji su sirili ideju wengerizma.

Vama treba Bogic Bogicevic da vas reorganizuje.
Nas ne moze Ichak Adizes reorganizovati dok Wenger ne napusti brod koji tone i koji se jedva drzi na marginama.
1946

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 okt 2014, 23:34

slika

:ljepota:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2014, 23:37

Pa senilni francuz je toliko odlijepio ove godine da je to strasno, u svojoj nemoci pored silnih panjeva i uhljeba koje je okupio u ovoj ekipi i koji igraju iz samo njemu znanih razloga panjina je nasao manu i krivca u Alexisu Sanchezu :lol: :lol: ubjedljivo najboljem igracu Arsenala ove sezone...

A npr. Sanchez je tu par mjeseci a vec je bio kritikovan i cak i kaznjavan neigranjem a panjina zemljak u napadu za 2. godine epskih promasaja i brukanja nikad nije dobio k od kritike cak stavise nije dovodjen napadac jer se ovome malju bezuslovno vjeruje. Drago mi ej samo da je Sanchez pokazao da i u rastimanoj ekipi gdje vezni red nikakve sanse ne kreira momak hladno sam zabije gol i asistira iz nicega dok bi panjina i dalje cekala da mu neko drugi servira zicer u peterac koji ce da nabije preko tribine.

Prostoe je nevjerovatno imamo plate ko Chelsea ali kad skontas pogledajte kome Chelsea daje te pare a kome mi, pa polovnjaci tipa Rosicky, Arteta, Flamini, Podolski, Monreal, Sanogo sigurno su pre prepalceni u odnosu na jad koji pruzaju na terenu. Jos kad tu dodas Diabya lika koji je kao sad oporavljen ali ga nidje nema mjesecima se sprema cak i nakon navodnog oporavka pa spremio bi se dosad klosar sa ulice za astronautsku misiju za ovo vrijeme. I tu bacaju bombe nikad oni njega nisu ni izlijecili...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 okt 2014, 23:52

Ja da sebe zovem navijačem Arsenala i da Rosickog nazovem bilo kakvim pogrdnim imenom , sad bi otišao na Savski most i hladno se ubio :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 okt 2014, 00:08

Ma Rosicky je ikona ovog kluba i on tu treba ostati do kraja, nije on teret. Takodje da je klub ozbiljan doveo bi Henrya u januaru.

Ono sto je totalno visak u ovom klubu su Podolski, Monreal, Arteta, Flamini, Diaby... Od Sanogoa nikada nece biti igraca za vrhunski klub. Pa kada on za 21 godinu nije naucio tehniku primanja lopte sta dalje da pricamo. Afobe njegov vrsnjak je gurnut prema izlazu radi njega a Benik je za njega Ian. Takodje gusi i Akpoma i ako je on jedan od boljih napadaca iz nase akademije.
@paja
Kada se Olivier oporavi zakucace Dennya na klupu i ako je Welbz za njega Henry. Jedino mozda bude neka nova taktika na stetu jos jednog preostalog krila pa da ih upregne oba u prva 11.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 okt 2014, 00:12

još kad dovede gignaca u free transferu sljedeće ljeto na osnovu jedne dobre sezone :beba:**** mu materina ja bi sam dao ostavku kad bi mi arteta imao veću plaću od matića ,**** ga ludoga

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 okt 2014, 00:15

Sikiric je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Podolski jedva ima kvalitet za Bundeslige. Samo zauzima mjesto boljim igracima u timu. Rijesit ga se sto prije. Sa njim i Monreala, Flaminija i Mertesackera. Oni mi prvi padaju na pamet. Polovnjacine obicne.
Aj ova dva, al' sto Mertesakera??
Zato sto je najnepokretniji igrac lige i sto gubi duele u zraku od igraca koji su za glavu nizi od njega. Koscielny cesto mora ispravljati njegove propuste i onda dodje do toga da rizicno ulijece i daje penale protivniku.

Danny je trenutno bolji igrac od Persia. Dugo bolja pojacanja nisu dovedene. On i Sanchez odlicni. Ali rezultata nema zbog onoga na klupi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 okt 2014, 00:17

Podolski da je valjao ostao bi u Bayernu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 okt 2014, 00:53

Saurman je napisao/la:
Podolski da je valjao ostao bi u Bayernu.
Ponavljam dosta puta ali nema od igrac nista koji igra jednu a ne igra pet. Hem sto je problem u glavi hem sto se igra ne bazira na igracu sa klupe. Pa bio to Podolski, Flamini, Mesi, Ronaldo ili ne znam ko drugi...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 okt 2014, 01:43

OSVETA: Venger se revanširao medijima

Menadžer Arsenala Arsen Venger zabranio je fudbalerima londonskog kluba davanje izjava za medije.

Francuskog stručnjaka su nakon remija s Halom na Emiratima (2:2) engleski novinari poprilično isprovocirali, a Venger im se odlučio osvetiti.
Svojim igračima je zabranio davanje bilo kakvih izjava za medije, što je potvrdio napadač "tobdžija" Dani Velbek.

"Žao mi je. Ne možemo davati izjave", kratko je rekao Velbek, koji je doneo bod Arsenalu u finišu meča.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.