FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cuo sam da dubravci prave neku svoju navijacku skupinu i da ce napraviti istok do proljeca ,al da samo oni mogu biti na tribini ili neko ko ima familiju u Dubravama ,ili da je bar jednom letio avionom sa aerodroma ,..dokaz karta na njegovo ime .pa vi vidite ,ljudi imaju i sponzora... 

- SiggySinatra
- Kontakt:
Pa zar nemaju oni vec navijacku skupinu crne mambe?dosada je napisao/la:Cuo sam da dubravci prave neku svoju navijacku skupinu i da ce napraviti istok do proljeca ,al da samo oni mogu biti na tribini ili neko ko ima familiju u Dubravama ,ili da je bar jednom letio avionom sa aerodroma ,..dokaz karta na njegovo ime .pa vi vidite ,ljudi imaju i sponzora...

-
- Kontakt:
Čakijasi 2014dosada je napisao/la:Cuo sam da dubravci prave neku svoju navijacku skupinu i da ce napraviti istok do proljeca ,al da samo oni mogu biti na tribini ili neko ko ima familiju u Dubravama ,ili da je bar jednom letio avionom sa aerodroma ,..dokaz karta na njegovo ime .pa vi vidite ,ljudi imaju i sponzora...

Pitanje @staragarda Zoves li se A...r ? Neda mi se citati tvoje ranije postove ali me na nekoga podsjecas po ovim zadnjim postovimastaragarda je napisao/la: niko nas nije podijelio brate....JA SAM UVIJEK NA STRANI SLOBODE...UVIJEK....ovdje je problem sto je neko pridao toliku vaznost sebi da je postao dovoljan sam sebi
za tucu ti je bolje sto ne znas...vjeruj mi
-
- Kontakt:
Prije par godina sjebo komplet prednji trap na autoputu dubrave pikal se to hahahaha
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
crne mambe i crvene kobre,da se bolje sloze...cuj CRNE MAMBE ...OJ HLJEBESiggySinatra je napisao/la:Pa zar nemaju oni vec navijacku skupinu crne mambe?dosada je napisao/la:Cuo sam da dubravci prave neku svoju navijacku skupinu i da ce napraviti istok do proljeca ,al da samo oni mogu biti na tribini ili neko ko ima familiju u Dubravama ,ili da je bar jednom letio avionom sa aerodroma ,..dokaz karta na njegovo ime .pa vi vidite ,ljudi imaju i sponzora...

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobro rekoste, ako je nekom bitnija baklja od kluba je.at ga onda tam i bolje da ne dolazi...ako neko vec ne moze pomoci finansijski ili na bilo koji drugi nacin onda bar nek ne odmaze taman i da je kazna marka...zlajci je to sve lijepo objasnio
sad je drugi par cipela sto su to mahom momci koji su godinama bili na tribini pa je bar meni zao sto su malo "zastranili" ovim postupkom (mada ko zna mozda se na kraju pokaze da su oni upravu), ali opet je i to zlajci dobro rekao, svako od njih sad ulazi u te godine kad mora prvo vidjet sa sobom sta hoce...
realno mi i kad smo bili najjaci nismo toliko jaki da krojimo klupsku politiku, niti je i jednom klubu ista donijelo dobra kada navijaci prijadaju sebi previse vaznosti i kroje klupsku politiku..idol su im delije i grobari i njihov "znacaj" a ustvari oni su jedni od vecih kocnicara fudbala u toj istoj srbiji
sad je drugi par cipela sto su to mahom momci koji su godinama bili na tribini pa je bar meni zao sto su malo "zastranili" ovim postupkom (mada ko zna mozda se na kraju pokaze da su oni upravu), ali opet je i to zlajci dobro rekao, svako od njih sad ulazi u te godine kad mora prvo vidjet sa sobom sta hoce...
realno mi i kad smo bili najjaci nismo toliko jaki da krojimo klupsku politiku, niti je i jednom klubu ista donijelo dobra kada navijaci prijadaju sebi previse vaznosti i kroje klupsku politiku..idol su im delije i grobari i njihov "znacaj" a ustvari oni su jedni od vecih kocnicara fudbala u toj istoj srbiji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa ja, staragarda je u stvari Azmirklma je napisao/la:Pitanje @staragarda Zoves li se A...r ? Neda mi se citati tvoje ranije postove ali me na nekoga podsjecas po ovim zadnjim postovimastaragarda je napisao/la: niko nas nije podijelio brate....JA SAM UVIJEK NA STRANI SLOBODE...UVIJEK....ovdje je problem sto je neko pridao toliku vaznost sebi da je postao dovoljan sam sebi
za tucu ti je bolje sto ne znas...vjeruj mi
A...r, taman Azmir

tuzlanska Sloboda
AKO IMAS DOKAZE,SLIKA, POLICIJSKI ZAPISNIK I SLICNO.ILI AKO SI RADIO U SFORU ILI BROWN ROOT COMPANY MOZE I TO.wienultras je napisao/la:Prije par godina sjebo komplet prednji trap na autoputu dubrave pikal se to hahahaha
Hvala lijepa što ste prepoznali moj doprinos ovoj temiultrasstyle_tz je napisao/la:dobro rekoste, ako je nekom bitnija baklja od kluba je.at ga onda tam i bolje da ne dolazi...ako neko vec ne moze pomoci finansijski ili na bilo koji drugi nacin onda bar nek ne odmaze taman i da je kazna marka...zlajci je to sve lijepo objasnio

De molim te isključi CAPS, odmah mi Beli i Suljo u glaviPost Postao/la dosada dana 20 okt 2014, 21:56
AKO IMAS DOKAZE,SLIKA, POLICIJSKI ZAPISNIK I SLICNO.ILI AKO SI RADIO U SFORU ILI BROWN ROOT COMPANY MOZE I TO.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Kupujem ukradeni cumur sa dubrava vec 10 god moze proci ???dosada je napisao/la:AKO IMAS DOKAZE,SLIKA, POLICIJSKI ZAPISNIK I SLICNO.ILI AKO SI RADIO U SFORU ILI BROWN ROOT COMPANY MOZE I TO.wienultras je napisao/la:Prije par godina sjebo komplet prednji trap na autoputu dubrave pikal se to hahahaha

-
- Kontakt:
Krojcica mislim da ce tu forenzicari imat posla.hahaha treba to ispitat nac dokaze
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
negoo stvarno sad ici u banja luku i znati da cemo popusiti sa 3-4 gola razlike neprocjenjivoooo !!! kako sam postao imun na njihovu igru i nerviranje to nije normalno

pobjedit' ćemo Borac, ne pitajte kako, al' vidjet' ćete da hoćemo
Našao si se ti komentarisati koji ide samo na "sigurna" gostovanja tipa Srebrenik,Banovići,Lukavac i jednom u VItez ( 15 dana si pisao ovdje kako ideš u Vitez).fukara87 je napisao/la:Vi ste budale realno jer se ovdje po forumu prica sve i svasta zato sam se ja povukao odavde i slabije komentarisem o nekim stvarima, nema nista od palamudjena drugovi, tema navijaca nije za ovog mjesta nego se ovdje treba samo pricati o Slobodi i to je to, sto prije skontate bolje po nas sve, jestel vi svjesni da nam se druge skupine smiju zbog ovakvi i slicnih stvari.
Koliko god SG pljuvao grupu vjeruj da za to imaju puno pravo.Bez njih ova grupa nema smisla realno.Zadnjih par godina oni su i odrađivali gostovanja sami tak da.
kad bi njegov eventualni transfer iznosio kao Saidov, al' da pare dobije Sloboda
http://www.****/clanak/141170/odbili ... bestecenja

http://www.****/clanak/141170/odbili ... bestecenja
-
- Kontakt:
Svaka cast zlajci sta se svadate ko da ste djeca daj da vidimo kako pomoci nasoj Slobodi Ja koliko vidim jedino zlajci iznosi konkretne prijedloge al niko se ne javlja Nema interesanata isto je bilo i kad je trazio volontere niste se javljali a svadat se hocete Podrzimo AZMIRA I NE DOZVOLIMO DA MESETARI OSTVARE SVOJ CILJ DA SAHRANE SLOBODUzlajci je napisao/la:Znači studenretne ti bi da kroje klupsku politiku!SiggySinatra je napisao/la:Vrlo rado da nisam fakultetlijazlajci je napisao/la:Šta se dešava ovdje večeras ako smijem znati!?![]()
Prvo, wiena i krojčica, pobogu dojadili ste i bogu i narodu. Pa svaka 3 dana moramo pročitati vaših novih nekoliko stranica prepucavanja koje možete i preko pp odraditi. Ovako ćemo! Pošto znam obojicu, a lijepo ću vam dati brojeve pa se pošorajte ko ljudi kada wiena budeš dolazio. Iako mu možeš otac biti, samo ću reći da ima i Krojčice![]()
Drugo, pa kakve veze ima što SG-e nema na tekmama. Momci su u tim godinama da ne znaju ni oni šta hoće. Plus, ove godine rodila domačica! I oni, a i svi drugi prvo moraju srediti svoje živote pa onda voliti Slobodu. Tako će biti u stanju pomoći mnogo više.
Treće, ja nisam tip osobe koji će glorificirati nečije ime, ali ću uvijek podržati viziju, rad i žrtvu. U priči zvanoj Sloboda to je trenutno Azmir Husić!
Četvrto, ima li tko raspoložen da plati predračun od 135,00 KM za tepihe podretne prostorijama Fukara?
Peto, ima li tko raspoložen da donira 80,00 KM za Omladinski pogon kroz nabavku prve pomoći za obje selekcije kadeta i juniora (i oni što igraju Premijer ligu i oni što igraju onu Regionalnu ligu)!?
Novac za obje stvari je osiguran od strane Prijatelja, ali da vidim ima li tko da hoće preuzeti na sebe donaciju?![]()
Ajd vi završite fax i malo manje surfajte. Mi stariji čekamo novi talas generacija koje će nam pomoći
- nesvrstani
- Kontakt:
znaci ovako ako se vec napravilo udruzenje sto prije krenuti sa stvarima koje ce donositi novac u isto a dalje se
rasporedjivati za potrebe grupe... ako neko od vodstva ima na forumu nek razmisli o ideji... napraviti clanske kartice
gdje bi uclanjenje iznosilo npr. 30KM te uz uclanjenje ali iskljucivo uz uclanjenje da se dobije majica npr broj 12 na ledjima fukare tuzla i da ih nema u slobodnoj prodaji nego samo kao poklon pri uclanjenju... krenuti dalje sa salovima grupe, polo majicama, duksericama i onim sitnim stvarima naljepnice, privjesci zastavice i slicnim stvarima koje donose pare...
po meni totalni promasaj besplatni ulaz, klub je samo izgubio 20-25 hiljada jedino ako nisu zeljeli da se zahvale
onim sto dolaze ovu sezonu, jer ja na sjeveru samo iste ljude vidjam...
rasporedjivati za potrebe grupe... ako neko od vodstva ima na forumu nek razmisli o ideji... napraviti clanske kartice
gdje bi uclanjenje iznosilo npr. 30KM te uz uclanjenje ali iskljucivo uz uclanjenje da se dobije majica npr broj 12 na ledjima fukare tuzla i da ih nema u slobodnoj prodaji nego samo kao poklon pri uclanjenju... krenuti dalje sa salovima grupe, polo majicama, duksericama i onim sitnim stvarima naljepnice, privjesci zastavice i slicnim stvarima koje donose pare...
po meni totalni promasaj besplatni ulaz, klub je samo izgubio 20-25 hiljada jedino ako nisu zeljeli da se zahvale
onim sto dolaze ovu sezonu, jer ja na sjeveru samo iste ljude vidjam...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- SiggySinatra
- Kontakt:
NK Jedinstvo Dubrave D.dosada je napisao/la:crne mambe i crvene kobre,da se bolje sloze...cuj CRNE MAMBE ...OJ HLJEBESiggySinatra je napisao/la:Pa zar nemaju oni vec navijacku skupinu crne mambe?dosada je napisao/la:Cuo sam da dubravci prave neku svoju navijacku skupinu i da ce napraviti istok do proljeca ,al da samo oni mogu biti na tribini ili neko ko ima familiju u Dubravama ,ili da je bar jednom letio avionom sa aerodroma ,..dokaz karta na njegovo ime .pa vi vidite ,ljudi imaju i sponzora...![]()
![]()
8. travanj 2012 ·
Vjerni navijaci NKJ "Crne Mambe" pozivaju sve navijace da sto u vecem broju danas podrze svoj klub do nova tri boda.... DANAS SVI U "DOM".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.