kakvi vi, ukucaj na googleu. Kako uzeti titulu?LFC_YNWA je napisao/la:Zamolio bih moju bracu redse da se povucemo s ove teme,mi smo veca gospoda hajmo to i dokazati.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Od Januzaja nema apsolutno nikakve koristi veceras.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Re: Odg: Manchester United F.C.
Ono sto ti trebas nauciti momcino,nazalost po tebe se ne moze naci na internetu.ragazzidelsud1987 je napisao/la:kakvi vi, ukucaj na googleu. Kako uzeti titulu?LFC_YNWA je napisao/la:Zamolio bih moju bracu redse da se povucemo s ove teme,mi smo veca gospoda hajmo to i dokazati.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Pa dodaj Vane,Vane
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ne mogu da vjerujem koliko je sebican bio RVP sada.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa dodaj je Persie neće ti noge otpast yebla te ona...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nismo mi gospoda, pitaj MoraLFC_YNWA je napisao/la:Zamolio bih moju bracu redse da se povucemo s ove teme,mi smo veca gospoda hajmo to i dokazati.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Realno iako igramo lose,mogli smo zabiti gol,ili dva,ali sebicnost i ponekad manjak koncetracije su nas kostali,dok su oni iz jednog pravog napada zabili..Moramo se popraviti..
Jalovi napadi za sada. Mora ovo puno bolje..
-
- Kontakt:
ZASERE OVAJ ROBIN SVE ŽIVO
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Joj zadnje akcije.. Pa niko da osuta 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Kazem ja, ovdje je bod plafon. Kruzimo dosta oko gola bez potrebe, RvP nikakav, svaka lopta prema njemu, cak i one dobre, je upropastena, Januzaj nula bodova. WBA napao jednom za poluvrijeme i zabio gol, to je to. Zgusnuta im odbrana, ADM jedini koji tu moze pomoci. U drugom molit boga za kakav odbitak i bod, pod uslovom da ne primimo gol naravno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije ni Mata nesto puno korisniji od Januzaja..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Radamel mora u igru, mozda umjesto Ade i onda ce to ponovo biti 4-3-1-2... Lose poluvrijeme. RVP trenutno nije u mogucnosti napraviti potez opasan po gol, jednostavno nije u formi.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
RvP i Januzaj možda i najlošiji na terenu, nema brzine u pasovima, sebičnost do plafona. Davimo loptu k'o Mujo Fatu, nikad ošutati. Dadoše nam ljudi gol iz poluprilike i zaključali vrata. Mislim da mora Falcao od početka 2. poluvremena krenuti ako želimo i bod ovdje, svako čekanje bi bilo pogubno za nas.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eto Felle u igru 100% od prve minute u 2. poluvremenu,a Mata i Persie se razumiju malo je reci,ubacuj Radmela,a izvadi koga hoces sem Di marie niko vrijedan pomena!
Fella ulazi odmah na poluvremenu...mada nikako ne vidim ni zašto ni odakle
Brate Januzaju učini nešto..uvehnuću čekajući nešto od tebe...

Brate Januzaju učini nešto..uvehnuću čekajući nešto od tebe...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma nije ono bilo toliko cisto za dodavanja da kazes sam samcat Mata pa da mu je doda, mogao je ali nije bilo sigurno.braco je napisao/la:Pa dodaj je Persie neće ti noge otpast yebla te ona...
Moze se ovdje dosta toga popraviti, protivnik se brani, povukao se i ceka kontru, igra nije sad toliko lose izgledala (krila najtanja) u polju ali sanse i sutevi se moraju koristiti, bez toga nema ovdje nicega.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valjda neki ovdje skontaju da Januzaj ne zaslužuje prvih 11, Falcao je trebao krenuti od početka, ovako imamo igrača manje u Januzaju
Ni Mata nije blistao (da Valencia ne bi pomislio da ga hvalim
), dok Robin nije ništa novo pokazao u odnosu na prošlu tekmu (vidi se da to nije onaj pravi Robin), fali tu Rooney svakako
Blind zaslužio prolaznu ocjenu, dosta posla odradio, Ander ipak nije 100% spreman, dok je Shaw ispao kod onog gola Sessegnona, otišao previše naprijed i onda nije stigao zatvorit. Jones i Rojo ne djeluju previše sigurno, mada zasad i nemaju nekih velikih pogrešaka, nadati se da ih neće napraviti u nastavku.

Ni Mata nije blistao (da Valencia ne bi pomislio da ga hvalim

Blind zaslužio prolaznu ocjenu, dosta posla odradio, Ander ipak nije 100% spreman, dok je Shaw ispao kod onog gola Sessegnona, otišao previše naprijed i onda nije stigao zatvorit. Jones i Rojo ne djeluju previše sigurno, mada zasad i nemaju nekih velikih pogrešaka, nadati se da ih neće napraviti u nastavku.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.