Pozdrav i dobrodošla, ako Bog da ostaneš još dugoDragonGirl je napisao/la:Lijep pozdrav svima
Pošto znam da je ova tema jedna od najposjećenijih, odlučila sam da ovdje napišem svoj prvi post. Dugo vremena sam već na ovom forumu, ali u svojstvu čitaoca i manje više sam upoznata sa svim o čemu se priča i piše. Pratim reprezentaciju također odavno, i protiv ovog čovjeka stvarno, ali stvarno nemam ništa, niti mu želim bilo šta loše u životu kao ni njegovoj porodici, daleko bilo, ali odluke koje on donosi i ono što on čini ovoj reprezentaciji zaista je davno zavrijedilo da bude sankcionisano i zasigurno bi bilo sankcionisano da živimo u iole ozbiljnom društvu i to će reći svako onaj ko objektivno sagleda stvari. Svim čudnim potezima koje (ni)je povukao, iz samo njemu znanih razloga: novokomponovanim taktikama, čudnom selekcijom igrača, diskutabilnim izjavama, ponašanjem na utakmicama, dobrobit ove reprezentacije je, nažalost, odavno narušena i i dalje nastavlja da se ruši i žalosno je što, po svemu sudeći, tome neće doći kraj dok se ne izgube šanse za plasman na Europsko prvenstvo, a pitanje je da li će i tada, jer kao što svi znamo, ipak živimo u Bosni i Hercegovini. Mogla bih napisati još svašta, ali ne bih da ponavljam ono što je već odavno napisano ovdje i čega su svjesni svi, pa i oni koji to ne žele priznati javno.

Što se tiče komentara na Papeta, davno ispričana priča, ali tekst je na mjestu