Safet Sušić - Pape

HariTz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2014, 19:10

DragonGirl je napisao/la:Lijep pozdrav svima :)
Pošto znam da je ova tema jedna od najposjećenijih, odlučila sam da ovdje napišem svoj prvi post. Dugo vremena sam već na ovom forumu, ali u svojstvu čitaoca i manje više sam upoznata sa svim o čemu se priča i piše. Pratim reprezentaciju također odavno, i protiv ovog čovjeka stvarno, ali stvarno nemam ništa, niti mu želim bilo šta loše u životu kao ni njegovoj porodici, daleko bilo, ali odluke koje on donosi i ono što on čini ovoj reprezentaciji zaista je davno zavrijedilo da bude sankcionisano i zasigurno bi bilo sankcionisano da živimo u iole ozbiljnom društvu i to će reći svako onaj ko objektivno sagleda stvari. Svim čudnim potezima koje (ni)je povukao, iz samo njemu znanih razloga: novokomponovanim taktikama, čudnom selekcijom igrača, diskutabilnim izjavama, ponašanjem na utakmicama, dobrobit ove reprezentacije je, nažalost, odavno narušena i i dalje nastavlja da se ruši i žalosno je što, po svemu sudeći, tome neće doći kraj dok se ne izgube šanse za plasman na Europsko prvenstvo, a pitanje je da li će i tada, jer kao što svi znamo, ipak živimo u Bosni i Hercegovini. Mogla bih napisati još svašta, ali ne bih da ponavljam ono što je već odavno napisano ovdje i čega su svjesni svi, pa i oni koji to ne žele priznati javno. ;)
Pozdrav i dobrodošla, ako Bog da ostaneš još dugo :D
Što se tiče komentara na Papeta, davno ispričana priča, ali tekst je na mjestu :thumbup: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 okt 2014, 19:13

Eto ti šanse Corleone :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2014, 19:14

rishaaa je napisao/la:Keslaj se ti emire,ta Belgija je već na EP i to kao prvoplasirana repka iz naše grupe... Njima su do kraja sve rutinske,a mi igre nikakve nemamo ;)
Pa kako nemamo igre , kad nismo porazeni od 5 ekipe na svijetu, za koju ti tvrdis da je vec na EP?

Keslam se jer se palite na narucene tekstove. Koliko covjek mora biti naivan pa da povjeruje da je Safet dao intervju za portal (sport tacka ba)? To je smece od portala koji dnevno izbaci 100 tekstova sa nekim sokantnim vjestima. De ba uozbiljite se.

A kako cemo sa Izraelom zavrsiti vidjecemo, da se ne igramo vidovnjaka. Rekli ste(tvoj tabor) i da ce nas Belgija rasuti sa 3,4 gola.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 okt 2014, 19:16

za one koji nisu vidjeli taj famozni gol ljajica (ja sam gledao citavu tekmu i zuka je odigrao odlicno, cak je jednom u napadu dobro centrirao, ali paloschi (cini mi se) ne zna glavom pogoditi gol...

[youtube][/youtube]

dakle, zuka je odradio ovdje sve kako treba, otjerao ljajica od sredine, natjerao ga da krene ka korneru, e sad to sto je golman rupetina je nesto drugo...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 19:17

Susicu, zovi Harisa Handzica kao 3 napadaca. Trenutno je u odlicnoj formi.
1946

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 20 okt 2014, 19:19

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Lijep pozdrav svima :)
Pošto znam da je ova tema jedna od najposjećenijih, odlučila sam da ovdje napišem svoj prvi post. Dugo vremena sam već na ovom forumu, ali u svojstvu čitaoca i manje više sam upoznata sa svim o čemu se priča i piše. Pratim reprezentaciju također odavno, i protiv ovog čovjeka stvarno, ali stvarno nemam ništa, niti mu želim bilo šta loše u životu kao ni njegovoj porodici, daleko bilo, ali odluke koje on donosi i ono što on čini ovoj reprezentaciji zaista je davno zavrijedilo da bude sankcionisano i zasigurno bi bilo sankcionisano da živimo u iole ozbiljnom društvu i to će reći svako onaj ko objektivno sagleda stvari. Svim čudnim potezima koje (ni)je povukao, iz samo njemu znanih razloga: novokomponovanim taktikama, čudnom selekcijom igrača, diskutabilnim izjavama, ponašanjem na utakmicama, dobrobit ove reprezentacije je, nažalost, odavno narušena i i dalje nastavlja da se ruši i žalosno je što, po svemu sudeći, tome neće doći kraj dok se ne izgube šanse za plasman na Europsko prvenstvo, a pitanje je da li će i tada, jer kao što svi znamo, ipak živimo u Bosni i Hercegovini. Mogla bih napisati još svašta, ali ne bih da ponavljam ono što je već odavno napisano ovdje i čega su svjesni svi, pa i oni koji to ne žele priznati javno. ;)
Pozdrav i dobrodošla, ako Bog da ostaneš još dugo :D
Što se tiče komentara na Papeta, davno ispričana priča, ali tekst je na mjestu :thumbup: :bih:
Hvala, znam da je manje-više sve već rečeno i da je moje mišljenje mišljenje većine ovdje, ali eto, red je da se zna ;) :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2014, 19:21

Kako je on samo nasao dlaku u jajetu da ga opet ne pozove. :lol: Mada, pravo mi smrdi ova prica, nekako mislim da tu i savez ima umjesane prste, ne samo Safet, Toliko glup nije.

Dobro, sve i da je Zukanovic kriv (a nije), ipak jedne vozaju Ljajic, Tevez, Torres i ostatak elite u Italijanskoj Seriji A, dok druge igraci Slaven Belupa, Lokomotive i Rijeke.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 19:23

emir79 je napisao/la: Pa kako nemamo igre , kad nismo porazeni od 5 ekipe na svijetu, za koju ti tvrdis da je vec na EP?

Keslam se jer se palite na narucene tekstove. Koliko covjek mora biti naivan pa da povjeruje da je Safet dao intervju za portal (sport tacka ba)? To je smece od portala koji dnevno izbaci 100 tekstova sa nekim sokantnim vjestima. De ba uozbiljite se.

A kako cemo sa Izraelom zavrsiti vidjecemo, da se ne igramo vidovnjaka. Rekli ste(tvoj tabor) i da ce nas Belgija rasuti sa 3,4 gola.
Nismo poraženi od Belgije al nismo ni pobijedili,a toga smo imali u našoj historiji i previše,od Francuza,Danaca,Albanaca itd... al smo zato poraženi i naguženi od Kipra,i to s najgorom taktikom na dunjaluku! :bih:

Vidjet cemo za par dana koliko su naivni tekstovi,ako kojim slučajem Zukanović opet ne bude na spisku !
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 19:24

Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
1946

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 20 okt 2014, 19:27

Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Bravo, jeste!

Otiš'o jedan kabadahija, ostao je drugi.

Džeku na robiju, Heada za predsjednika!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2014, 19:28

Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Edin Džeko zvani Atila bič Božiji.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 19:29

Ovaj Hedonja kad počne pisat budalaštine,ko da mu je Safet amidža!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2014, 19:32

rishaaa je napisao/la:
Nismo poraženi od Belgije al nismo ni pobijedili,a toga smo imali u našoj historiji i previše,od Francuza,Danaca,Albanaca itd... al smo zato poraženi i naguženi od Kipra,i to s najgorom taktikom na dunjaluku! :bih:

Vidjet cemo za par dana koliko su naivni tekstovi,ako kojim slučajem Zukanović opet ne bude na spisku !
Nece Zukanovic dobiti poziv u to budi siguran. Zasto Zukanovic suti i ne kaze zasto nije dobio vizu u americkoj ambasadi? Zasto Zukanovic suti iako zna da ima problema od prije? Zasto je Zukanovic napao savez koji nije bio uopste kriv povodom viza? Kako je moguce, da on koji je prvi stigao na okupljanje nije dobio vizu, dok su svi ostali igraci bez problema dobili istu?

Neka kaze novinarima, zasto suti?

Nece nikad dobiti poziv da ne znam ko bude selektor, sve dok se javno ne izvine savezu, isto onako kako ih je napao iz cista mira, na ovom portalu i osudio da su oni krivi zbog njegove vize.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 19:32

nele-BHF je napisao/la:
Bravo, jeste!

Otiš'o jedan kabadahija, ostao je drugi.

Džeku na robiju, Heada za predsjednika!
Ovo je istina 100%. Sve se to desilo prije Brazila. ;)
1946

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2014, 19:33

rishaaa je napisao/la:Ovaj Hedonja kad počne pisat budalaštine,ko da mu je Safet amidža!
Head je ovdje jedan od najrealnijih. Piše baš fer i korektno na pdf-u

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 okt 2014, 19:36

Kako to znas?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 19:38

Pirke je napisao/la:
Kako to znas?
Od novinara koji je blizak reprezentaciji.

Ako mi ne vjerujete pitajte Cartmana sta sam mu rek'o poslije Brazila, kako ce se Susic lagano rijesavati Salihovica...
1946

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 okt 2014, 19:40

Zašto Salihovića?
Je li i protiv njega neko od igrača nešto ima, ili samo Pape?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2014, 19:42

DragonGirl je napisao/la:Hvala, znam da je manje-više sve već rečeno i da je moje mišljenje mišljenje većine ovdje, ali eto, red je da se zna ;) :bih:
Pa nije baš većina. Jedan dio vrijeđa Sušića sa imenima kojim si sigurno pročitala, dok drugi nazivaju Emira Spahića raznim pogrdnim imenima, a ima i jedan dio ipak koji ne podržava jednu ili drugu strane bez vrijeđanja, ali malo je takvih.
Dobio sam raznoraznih uvreda samo zato što mi je Spahić na avataru i što kritikujem selektora, i ako su to kritike koje vidjele uvrede nisu niti nečega sličnog.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 okt 2014, 19:48

Wales - ✔
Belgium - ✔
Izrael - ▓▓▓▓░░░░

Forumasi - ☠(☪✞ ✡☭) :mrgreen:
Zadnja izmjena: Juventinisimo, dana/u 20 okt 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.