Pozdrav i dobrodošla, ako Bog da ostaneš još dugoDragonGirl je napisao/la:Lijep pozdrav svima
Pošto znam da je ova tema jedna od najposjećenijih, odlučila sam da ovdje napišem svoj prvi post. Dugo vremena sam već na ovom forumu, ali u svojstvu čitaoca i manje više sam upoznata sa svim o čemu se priča i piše. Pratim reprezentaciju također odavno, i protiv ovog čovjeka stvarno, ali stvarno nemam ništa, niti mu želim bilo šta loše u životu kao ni njegovoj porodici, daleko bilo, ali odluke koje on donosi i ono što on čini ovoj reprezentaciji zaista je davno zavrijedilo da bude sankcionisano i zasigurno bi bilo sankcionisano da živimo u iole ozbiljnom društvu i to će reći svako onaj ko objektivno sagleda stvari. Svim čudnim potezima koje (ni)je povukao, iz samo njemu znanih razloga: novokomponovanim taktikama, čudnom selekcijom igrača, diskutabilnim izjavama, ponašanjem na utakmicama, dobrobit ove reprezentacije je, nažalost, odavno narušena i i dalje nastavlja da se ruši i žalosno je što, po svemu sudeći, tome neće doći kraj dok se ne izgube šanse za plasman na Europsko prvenstvo, a pitanje je da li će i tada, jer kao što svi znamo, ipak živimo u Bosni i Hercegovini. Mogla bih napisati još svašta, ali ne bih da ponavljam ono što je već odavno napisano ovdje i čega su svjesni svi, pa i oni koji to ne žele priznati javno.

Što se tiče komentara na Papeta, davno ispričana priča, ali tekst je na mjestu

Mada, pravo mi smrdi ova prica, nekako mislim da tu i savez ima umjesane prste, ne samo Safet, Toliko glup nije.
 Mada, pravo mi smrdi ova prica, nekako mislim da tu i savez ima umjesane prste, ne samo Safet, Toliko glup nije.