Hvala vam, sad ću prepisati tiket na Prijedloge.xaves je napisao/la:nece ni meni druze, a vidim momak na prijedlozima takodjer isto kaze, tako da je do njih nestoWilly je napisao/la:Hoće li vama da otvori sajt Premiera? Ne mogu da se ulogujem, umjesto strelice stalno mi vrti sat.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Haj nisam jedini hehe 

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- Consigliere
- Kontakt:
Otkad je WWin uveo ovu novu ponudu, online kladjenje u drugim nasim kladionicama i redovno nerviranje vise nema smisla... Ljudi su po svemu Evropa za ove 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Slažem se, samo ja imam jedan problem s tim online klađenjem a to je da ne mogu ostaviti lovu da miruje
Ako padnem neki tiket, odmah ide popravni, pa malo live ovo ono dok se ne potroši sve na računu

Ako padnem neki tiket, odmah ide popravni, pa malo live ovo ono dok se ne potroši sve na računu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Konsiljere igram online odavno i u Wwin-u i u Premieru. Kako su u Wwin-u nastupile promjene skoro da se sad samo kladim u Premieru. Uživo se ne kladim skoro nikako. Kvote u Premieru su mnogo bolje. Zamolio bih te ljudski da mi objasniš šta je bolje u Wwin-u nego u Premieru?Consigliere je napisao/la:Otkad je WWin uveo ovu novu ponudu, online kladjenje u drugim nasim kladionicama i redovno nerviranje vise nema smisla... Ljudi su po svemu Evropa za ove
- TMmanija2012
- Kontakt:
Drugovi kladionicari treba mi pomoc..gdje i kako mogu se prijaviti na WWIN kladionicu..zivim u Sa..hvala 

odes na wwin.ba, registrujes se online, jednostavan postupak i odes u poslovnicu i uplatis koliko hoces, samo pri uplati trebas reci korisnicko ime i cetvrto slovo/broj passwordaTMmanija2012 je napisao/la:Drugovi kladionicari treba mi pomoc..gdje i kako mogu se prijaviti na WWIN kladionicu..zivim u Sa..hvala
- TMmanija2012
- Kontakt:
hvala drug ..odradio ..jos uplataxaves je napisao/la:odes na wwin.ba, registrujes se online, jednostavan postupak i odes u poslovnicu i uplatis koliko hoces, samo pri uplati trebas reci korisnicko ime i cetvrto slovo/broj passwordaTMmanija2012 je napisao/la:Drugovi kladionicari treba mi pomoc..gdje i kako mogu se prijaviti na WWIN kladionicu..zivim u Sa..hvala

- Consigliere
- Kontakt:
Kvote bolje?Willy je napisao/la:Konsiljere igram online odavno i u Wwin-u i u Premieru. Kako su u Wwin-u nastupile promjene skoro da se sad samo kladim u Premieru. Uživo se ne kladim skoro nikako. Kvote u Premieru su mnogo bolje. Zamolio bih te ljudski da mi objasniš šta je bolje u Wwin-u nego u Premieru?Consigliere je napisao/la:Otkad je WWin uveo ovu novu ponudu, online kladjenje u drugim nasim kladionicama i redovno nerviranje vise nema smisla... Ljudi su po svemu Evropa za ove
Evo, jedan samo primjer, vjerovatno naigraniji par dana: WBA- United
WBA
P: 4.50
W: 4.80
X
P: 3.40
W: 3.90
Man United
P: 1.70
W: 1.80
odg
P: 1.65
W: 1.70
odg3+:
P: 2.06
W: 2.10
3+
P: 1.68
W: 1.75
2+
P: 1.22
W: 1.22
WBA dg:
P: 1.45
W: 1.45
Utd dg:
P: 1.15
W: 1.14
Eto, to su samo osnovne i najigranije opcije: Wwin jaci u 6 , dvije jednake, a Premier samo jaci u Utd dg i to za bijednih 0.01... Za ovaj par Premier nudi 23 igre, Wwin 110! (majke mi!).
Plus,Wwin imaa live kladjenje sto je najosnovnija stvar svake ozbiljne online kladionice, dostupni su 24 sata i ne zakucavaju se svako drugi dan. Pustaju igranje u singlu svih parova (osnova ozbiljnog kladjenja) i nemaju gluposti tipa min.3 para, min 5. parova

Mislim, mene bas briga gdje se ko kladi ali Wwin je za mene Real Madrid, a Premier Rayo Vallecano... ista igra, druga klasa.

Ne valja wwin jer ne mozes igrati ovo
Primjer:
WBA - MAN UTD
2 i igrac daje gol
Sva sreca pa ce ubrzo premier uvesti live kladjenje pa ce jos vise ucvrstiti svoje mjesto najbolje kldare u BiH
Primjer:
WBA - MAN UTD
2 i igrac daje gol

Sva sreca pa ce ubrzo premier uvesti live kladjenje pa ce jos vise ucvrstiti svoje mjesto najbolje kldare u BiH
Ma wwin je 
@arelinho, ne valja Premier nema zbroj kornera u prvom poluvremenu
Liga je amanjarabi, a gledaj šta imaju sve u ponudi za nju, a ovako isto imaš i za našu Premijer Ligu...

@arelinho, ne valja Premier nema zbroj kornera u prvom poluvremenu

Liga je amanjarabi, a gledaj šta imaju sve u ponudi za nju, a ovako isto imaš i za našu Premijer Ligu...

- Consigliere
- Kontakt:
Da, zato se Premier isplati: mozes igrat to...arelinho je napisao/la:Ne valja wwin jer ne mozes igrati ovo
Primjer:
WBA - MAN UTD
2 i igrac daje gol

Je li to ozbiljno za online kladjenje ili neka patka, a inace preferiram premier zbog interfacea a kvote su tu negdje svakakoarelinho je napisao/la:Ne valja wwin jer ne mozes igrati ovo
Primjer:
WBA - MAN UTD
2 i igrac daje gol
- rob do bagro
- Kontakt:
Ali kakav je taj wwin sa ulozima, u premieru je maksimalna uplata 1000 KM i nema rezanja limita kao sto je to slucaj sa wwinom gdje je 100 eura mak. uplata koliko se sjecam.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:Ali kakav je taj wwin sa ulozima, u premieru je maksimalna uplata 1000 KM i nema rezanja limita kao sto je to slucaj sa wwinom gdje je 100 eura mak. uplata koliko se sjecam.

Da mi je dići i 50 eura haah

Koliko sam se putao opario na toConsigliere je napisao/la:Da, zato se Premier isplati: mozes igrat to...arelinho je napisao/la:Ne valja wwin jer ne mozes igrati ovo
Primjer:
WBA - MAN UTD
2 i igrac daje gol
Sva sreca pa ce ubrzo premier uvesti live kladjenje pa ce jos vise ucvrstiti svoje mjesto najbolje kldare u BiHNema veze sto pljackaju igrace kvotama i ogranicenjima
pobjeda tima i igrac daje gol kombinacija

Premier je za mene

Jos mi je njih direktor rekao da se vec 7-8 mjeseci dugo radi projekat live kladjenja premier kladionice i ja se nadam da ce to ubrzo

A i isplata je laksa nego kod onih smradova iz listice. Da ne spominjem da premier ima na svakom cosku i da bolje koke rade u premieru. 

1946
Kakva je nova doslo u moju kladu,crnka nije nesto posebno gradjena,ali je prelijepaHead je napisao/la:A i isplata je laksa nego kod onih smradova iz listice. Da ne spominjem da premier ima na svakom cosku i da bolje koke rade u premieru.

Steta sto je udata i ima dijete,a nema vise od 24 godine

Dosao vakat da se na kvoti 1,03 strepi i evo, kako je poslo pada
Gledaj ove Poljske lige ,i neka mi kaze neko da ova utakmica nije nastimana danas,ljudi vode 1 nula i izgube 2 -1 na kraju,od levata koji nisu pobjedili,ni sam ne znam koliko vec utakmica.
Jos ja stavio X2,tacno ne mozes ove lige pogoditi.Rumunska,Poljska,Ceska,sve nastimano u pm.
Jos ja stavio X2,tacno ne mozes ove lige pogoditi.Rumunska,Poljska,Ceska,sve nastimano u pm.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.