NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2k15
da ne citam sve i ne cackam po netu,slabo sam sve pratio
intel R core TM i5 333 CPU
3.000GHz 300GHz
RAM 8,00GB
64 BIT SISTEM
moze li podrzati igricu,da ne skidma dzaba
??
intel R core TM i5 333 CPU
3.000GHz 300GHz
RAM 8,00GB
64 BIT SISTEM
moze li podrzati igricu,da ne skidma dzaba
??
grafička kartica?
Grafička AMD Radeon HD 7670M, procesor Intel i7-3630QM CPU @ 2,40 GHz, 8 GB rama sve DDR3 i Windows 8.1 64-bit
Mogu je derat na najvećoj mogućoj rezoluciji ?
Mogu je derat na najvećoj mogućoj rezoluciji ?

ASUS HD7750 SeriesviKK je napisao/la:grafička kartica?
moze , skidajozy je napisao/la:ASUS HD7750 SeriesviKK je napisao/la:grafička kartica?

kamo srece da si dodao jos koju markicu pa kupio 7770

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
skinup obje verzije ali izgleda da GT 220 ne moze da pokrne dalje od glavnog menija tj. odma me izbaci na desktop
da do graficke je, ta GT 220 nije za nikakvog ozbiljnijeg gamingabianconer je napisao/la:skinup obje verzije ali izgleda da GT 220 ne moze da pokrne dalje od glavnog menija tj. odma me izbaci na desktop
Gdje se equip-uju oni sleevovi, tetovaze i ta cuda??
mislim da se to može samo na orginalnoj verziji preko MyPlayer store-a.. barem sam tako negdje pročitao, ako sam u krivu neka me netko ispravi..JHam je napisao/la:Gdje se equip-uju oni sleevovi, tetovaze i ta cuda??
- plavipatriota
- Kontakt:
ako kome štopa igra, mislim da možete riješiti problem tako što ćete otići na start, ukucati %appdata%, zatim naći folder igre tu, otvoriti videosettings i promijeniti:
SUPERSAMPLE = 1 to SUPERSAMPLE = 0
VSYNC= X to VSYNC=2
također, ako vam je AMD grafička kartica, mislim da ćete morati promijeniti ADAPTER=0 u ADAPTER=1..
meni je pisao ADAPTER=0 i ispod pisali podaci o integrisanoj grafičkoj kartici (lošijoj), sada kada sam prebacio na 1 igra ide odlično!!!
VSYNC= X to VSYNC=2
također, ako vam je AMD grafička kartica, mislim da ćete morati promijeniti ADAPTER=0 u ADAPTER=1..
meni je pisao ADAPTER=0 i ispod pisali podaci o integrisanoj grafičkoj kartici (lošijoj), sada kada sam prebacio na 1 igra ide odlično!!!
Ljudi možetel molim vas na pp mi poslat tpb il neki drugi torrent link igrice koji garant radi pošto ću morat reć sestri u Ze da mi skine igricu i prenosnim pošalje po busu za Graz
Unaprijed hvala 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA 2k15
Čekaj ti stvarno ne smijes skinut igru u austriji?
I inače za igre, ja evo 2god skidam i svaka radi sa nosteam.ro

Na ovoj igrici je nemoguce Jamesa braniti. Pretjerali su sto jest jest. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Re: Odg: NBA 2k15
Ne smijem ... mogu ja ono pokušat al haj ti rizikuj kaznu od 3000 eura ako te uhvate, a nije Austrija BiH da možeš z.a.j.e.b.a.t državu kako hoćešJoseMourinho je napisao/la:Čekaj ti stvarno ne smijes skinut igru u austriji?

samo pazite kod ovog VSYNC, jer ako napišete VSYNC=2 lockat ćete igru na 30fps i gameplay neće biti baš glatak.. VSYNC=1 vam je lock na 60fps a VSYNC=X je bez ikakvog locka na fps koliko znam.plavipatriota je napisao/la:ako kome štopa igra, mislim da možete riješiti problem tako što ćete otići na start, ukucati %appdata%, zatim naći folder igre tu, otvoriti videosettings i promijeniti:
VSYNC= X to VSYNC=2
slažem se.. rating 98, pa kada sam na my career igrao protiv clevelanda mislim da sam odigrao najgoru utakmicu ikada, barem u odbrani..BIHfan je napisao/la:Na ovoj igrici je nemoguce Jamesa braniti. Pretjerali su sto jest jest.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Malo je reći pretjerali.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Nemoguce je igrat na Hall of Fame-u..Svaka ekipa igra fenemenalno bez obzira da li to bio recimo Mllvoki ili Klivlend,to mi je preglupo 

ista stvar i mene muči, pa zato igram na superstar.. najveći problem je kada igram mycareer na hall of fame difficultyju mi nijedan šut sa distance neće ući, čak i ako sam otvoren i savršeno izbacim šut.. dosta je teže nego na 2k14..
inače na 2k15 vrlo efikasno kupim skokove, a igram SF-a.. nekako se na 2k15 bolje pozicioniram nego na starijim verzijama, ne znam zašto ali tako je..
zanimljiva stvar je da još uvijek više skokova kupim kada sam SF nego centar.. mislim, uvijek mi je bilo teško igrati centra i kupiti skokove (defanzivne) kada sam centar i to se i dalje nastavlja. nekako se uvijek desi da napravim box out, i onda neki drugi igrač pokupi skok umjesto mene.
inače na 2k15 vrlo efikasno kupim skokove, a igram SF-a.. nekako se na 2k15 bolje pozicioniram nego na starijim verzijama, ne znam zašto ali tako je..
zanimljiva stvar je da još uvijek više skokova kupim kada sam SF nego centar.. mislim, uvijek mi je bilo teško igrati centra i kupiti skokove (defanzivne) kada sam centar i to se i dalje nastavlja. nekako se uvijek desi da napravim box out, i onda neki drugi igrač pokupi skok umjesto mene.
HoF je smijesan, perfektna odbrana, ruka na sutu i on ubaci bez koskeForestt je napisao/la:Nemoguce je igrat na Hall of Fame-u..Svaka ekipa igra fenemenalno bez obzira da li to bio recimo Mllvoki ili Klivlend,to mi je preglupo
i ajde da je to jednom u 10 napada pa bi covjek nekako i pretrpio ali to se desava skoro svaki drugi napad
jos fascinantniji su sutevi na isteku napada, pa ljudi haman ne mogu promasit bez obzira na poziciju

ne znam fkt kako nisam razbio joystick u onih par tekmi sto sam odigrao na istom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.