Što Celikgaston je napisao/la:Navijaš za moja 2 najmrza kluba na planeti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Što Celikgaston je napisao/la:Navijaš za moja 2 najmrza kluba na planeti
tako nekako, osim što je Herrera spreman i mislim da će igrati, ocekujem Carricka na klupi.Policeman je napisao/la:Prognoza pocetnog
Hrabra izjava. LVG ima damu..."Against Everton we could not say it was very good. The first 60 minutes, maybe, but a game lasts 90 minutes.
"I don't think points are very important in the process. It's the game, it's the style, it's the formation, it's the philosophy that we have to judge and not the points.
"The points are coming when we are playing good, and not only good for 60 minutes, but 90 minutes."
Caeruleus je napisao/la:Kako će vas WBA razmontirati, niste ni svjesni. Tu ekipu je vodila legenda Plavaca RDM i usadio joj pobjednicki mentalitet. A vi nemate vise SAF-a pa ocekivanja trebate smanjiti. Drzite se vi Di Marie i Nevillovih novinskih clanaka. Upamtite da ni Berlin nije pao preko noci pa nece ni WBA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za sad najvise spominju Barcu i Real, ali lik je rekao da ne zeli da igra za akademije, nego samo za A-ekipe. A tesko da to moze tamo. Inace mali navija za Liverpool.Belmin6 je napisao/la:@Cartmane, ko ima najvece sanse da uzme ovog malog Odegarda?
Neka, i Solskjær je za njih navijao, pa ispade dobar insan. Cini mi se kao pametan momak, nije lud da ide u Liverpool.Belmin6 je napisao/la:Fuj, mrš dalje od nas Odegarde.![]()
Idi kod Skauzera, osvojit ceš Simenovu drvenu kitu s njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.