Postao/la Centre forward » 20 okt 2014, 14:14
Osim je civilizovan čovjek, za razliku od Safeta. Ne može to tek tako odmah, nije on taj tip, iako bih svi mi voljeli takvo rješenje; imam osjećaj da pokušava da ga naĆera da sam skonta neke stvari al' ovaj neće pa neće, il' fakat ne može. Osim ga je trenir'o i u repci nekada, a i dav'o mu savjete donekidan, čim je to prestalo ovaj je siš'o s' druma, enigma zaista.
Još jedna bitna stvar (po meni veoma važna), Osim za razliku od Safeta voli ovu državu u cjelini pa tako i repku. Zna on da bi eventualni sukob sa Safetom naštetio ionako poljuljanoj repki, te hoće da to riješi što jednostavnije. Safet je tu samo iz interesa, to ko nije skont'o do sad nek' ovjeri zdravstvenu na vrijeme.
Još jedan stvar oko ove izjave, ne mogu da vjerujem da se neko može ovoliko izvaljivat'. Nije fleksibilan ni sekunde, čuj ne odgovara formaciji. Kako jedan štoper ne odgovara formaciji majka mu stara, volio bih lično da čujem recimo Anćelotija, Murinja i Pepa da mi to objasne, ja to ne mogu da svarim nikako.
Ovi što brane Safeta su izgubili sve argumente pa sad samo valjaju jednu te istu priču iz više uglova. Ima ovih par ozbiljnijih(nazovi tako) forumaša koji to rade, ali su možda plaćeni jer drugog objašnjenja nema, a i ima ove dječice koja navijaju za Sarajevo pa brane legendu svog kluba, a vjerovatno im ni babe nisu zapamtile Safetove predstave na Koševu itd. Pa sami vidimo da skoro svi naši igrači pružaju bolje partije u klubovima nego kod nas, pa do koga je onda?!
Zbog Safeta nam se svi smiju. Hajd' ostavi ono što radi na terenu, to je više za pustit' suzu, al' kad daje izjavu ja se pokrijem jer me baš bude stid.
Sve su prilike da će nam zayebat' nikad lakše kvale (u smislu broja učesnika) za EP. Tino je ključ, ako pronađe neki angažman na Zapadu, naše muke prestaju, i amidža pakuje udice i mamce za fišing na Seni.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss