Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 13:32

storm_raider je napisao/la:Kakav nacionalizam? Ti si prijavljen zbog psovanja u porukama vec. Dobro si se nasao i u tome 'nacionalizam'. Hajde da ne smaramo ljude, mnogo mudriji od tebe su bili banovani zbog tih provokacija. Siptomaticno je da ti je zasmetao komentar o zastavama, pa kada vec gubis vrijeme u zivotu, onda si odlucio da ga gubis na bh. forumu? Pape nije selektor za BiH, ali ovo je tvoja zemlja isto kao sto je moja ta tvoja. Da ne spominjem komentarisanje o Arkanu na prosloj strani, lako je Bosnju zavaditi jelde, pa se nadas da ce se neko upaliti? A kada spomenem dronove, stizu poruke u kojima psujes. Miran. :kafa:
Jedan od snovnih oblika huskackog nacionalizma je optuzivanje drugih da su,samo zato sto se ne slazu s tobom , pripadnici druge nacije, a samim tim , po tvom sistemu (ne)vrijednosti , i neprijatelji.
Sramota i najopasnija bolest Balkana !
Jos jedan jeftin pokusaj provokacije nacionalistickog mentalnog sklopa :D
Ali da ne idemo u off.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 20 okt 2014, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 okt 2014, 13:35

Hogar glumis tu nekog odlucnog lika sa jasnim stavovima a ljudi te izbijaju jednom recenicom. :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2014, 13:37

hogarstrasni je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Kakav nacionalizam? Ti si prijavljen zbog psovanja u porukama vec. Dobro si se nasao i u tome 'nacionalizam'. Hajde da ne smaramo ljude, mnogo mudriji od tebe su bili banovani zbog tih provokacija. Siptomaticno je da ti je zasmetao komentar o zastavama, pa kada vec gubis vrijeme u zivotu, onda si odlucio da ga gubis na bh. forumu? Pape nije selektor za BiH, ali ovo je tvoja zemlja isto kao sto je moja ta tvoja. Da ne spominjem komentarisanje o Arkanu na prosloj strani, lako je Bosnju zavaditi jelde, pa se nadas da ce se neko upaliti? A kada spomenem dronove, stizu poruke u kojima psujes. Miran. :kafa:
Jedan od snovnih oblika huskackog nacionalizma je optuzivanje drugih da su,samo zato sto se ne slazu s tobom , pripadnici druge nacije, a samim tim , po tvom sistemu (ne)vrijednosti , i neprijatelji.
Sramota i najopasnija bolest Balkana !
Ali da ne idemo u off.
"huskackog nacionalizma"? Nacionalizam je u svakom obliku pogresan i s njim se ne slazem, samim tim ni s tobom. I naravno, prijavljen si zbog psovanja, da ne zaboravim. Nego, pazi vuglu, ide zastava. Klimavi su ti ti stavovi, cim te raspizdi jedan takav komentar. Zapalio si se kao na stadionu prije par dana sunarodnjaci, nije lako. Potucen si do nogu, a kada si vec tu, pobrini se i da ocistis cipele ljudima prije nego napravis novi nick. Dronovi su ti iznad glavuse, pazi. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 okt 2014, 13:42

barca_87 je napisao/la:Susic “Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman”,
Iskreno se nadam da nije ovo rekao. Pa osim sto nas unistava taktikama i gubljenjem bodova moramo li slusati i citati ovakve izjave, pa ovo je sramota vise

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 13:42

Safet Susic, propast BiH reprezentacije!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 okt 2014, 13:45

Tu je i ina standardna izjava o potencijalnim.... :lol: :lol: :lol: :lol:

"Da Vrančić ima dokumente, vjerovatno bi bio na spisku", kaže Sušić

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2014, 13:47

Dronovi i zastave lete iznad glave. :kafa:

@ontopic,
"Bojim se da nekad jednostavno dolazimo u situaciju da se pitamo šta ćemo. Recimo, u utakmici kao što je bila ona sa Belgijom, iskusnije reprezentacije mogle bi do kraja zadržati prednost od 1:0 i zabilježiti pobjedu, ali mi to ne možemo", istakao je Osim.

Osim je sve rekao i ovo je blaga kritika Papetu.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 13:48

Sada treba ocekivati lazi, ofanzivu protiv Vrancica...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 okt 2014, 13:49

Jedino Osim može ubrzat' taj proces da se amidža makne s' klupe naše repke. Krikikuje ga ovako između redova, ma samo oštro i na prvu, u kost što bi rekli. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 13:52

Centre forward je napisao/la:Jedino Osim može ubrzat' taj proces da se amidža makne s' klupe naše repke. Krikikuje ga ovako između redova, ma samo oštro i na prvu, u kost što bi rekli. :thumbup:
Pa ovo je vrlo direktno, s obzirom da se radi o covjeku koji ga je, do juce, branio svim silama .

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 okt 2014, 13:52

Dok mu je Osim pomagao nismo znali za poraz, a odkad se teletina sama upustila u posao, pocelo je taktikom bez def veznog, pa bez krila, bez beka itd itd i sve to prouzrokovalo smijesne utakmice i rezultate, blamazu na SPu i na startu ovih kvala....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2014, 13:53

Centre forward je napisao/la:Jedino Osim može ubrzat' taj proces da se amidža makne s' klupe naše repke. Krikikuje ga ovako između redova, ma samo oštro i na prvu, u kost što bi rekli. :thumbup:
:thumbup: :thumbup:

A znas Osima, samo da je mir u kuci...

'ogare takodjer, pazi zastava ti je u kuci. :kafa:

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2014, 14:06

Clutch je napisao/la:Ne vjerujem da je to izjavio, mada od njega me više ništa ne čudi
Jedino bi me cudilo da je gledao tekmu nekog naseg igraca. On obicno
gleda PSG i jede srneca ledja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 okt 2014, 14:14

Osim je civilizovan čovjek, za razliku od Safeta. Ne može to tek tako odmah, nije on taj tip, iako bih svi mi voljeli takvo rješenje; imam osjećaj da pokušava da ga naĆera da sam skonta neke stvari al' ovaj neće pa neće, il' fakat ne može. Osim ga je trenir'o i u repci nekada, a i dav'o mu savjete donekidan, čim je to prestalo ovaj je siš'o s' druma, enigma zaista.

Još jedna bitna stvar (po meni veoma važna), Osim za razliku od Safeta voli ovu državu u cjelini pa tako i repku. Zna on da bi eventualni sukob sa Safetom naštetio ionako poljuljanoj repki, te hoće da to riješi što jednostavnije. Safet je tu samo iz interesa, to ko nije skont'o do sad nek' ovjeri zdravstvenu na vrijeme.
Još jedan stvar oko ove izjave, ne mogu da vjerujem da se neko može ovoliko izvaljivat'. Nije fleksibilan ni sekunde, čuj ne odgovara formaciji. Kako jedan štoper ne odgovara formaciji majka mu stara, volio bih lično da čujem recimo Anćelotija, Murinja i Pepa da mi to objasne, ja to ne mogu da svarim nikako.

Ovi što brane Safeta su izgubili sve argumente pa sad samo valjaju jednu te istu priču iz više uglova. Ima ovih par ozbiljnijih(nazovi tako) forumaša koji to rade, ali su možda plaćeni jer drugog objašnjenja nema, a i ima ove dječice koja navijaju za Sarajevo pa brane legendu svog kluba, a vjerovatno im ni babe nisu zapamtile Safetove predstave na Koševu itd. Pa sami vidimo da skoro svi naši igrači pružaju bolje partije u klubovima nego kod nas, pa do koga je onda?!
Zbog Safeta nam se svi smiju. Hajd' ostavi ono što radi na terenu, to je više za pustit' suzu, al' kad daje izjavu ja se pokrijem jer me baš bude stid.

Sve su prilike da će nam zayebat' nikad lakše kvale (u smislu broja učesnika) za EP. Tino je ključ, ako pronađe neki angažman na Zapadu, naše muke prestaju, i amidža pakuje udice i mamce za fišing na Seni.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 20 okt 2014, 14:43

SAJO, koji nas je odveo na svjeCko, je jedna primitivna seljačina, čovjek bez obraza i čovjek koji lične interese stavlja ispred interesa države i reprezentacije! A to što nekad dobijemo, ima sreće što ima igrače poput Džeke, Pjanića i ostalih koje i dalje ne zna iskoristiti na pravi način.. Obični degenerik!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 okt 2014, 14:49

storm_raider je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Albanci mu lete iznad glave sa zastavama, a on na bh. forumu o Arkanu. :facepalm: :facepalm:

:kafa:
Nek si se i ti javio,ljubitelju zavidovićke eskadrile :bih:
Eh, kako se javljaju ovi sa dronovima iznad glava. :mrgreen:
Evo poruka od 'ogara:

slika
Nije lako danas pored svih tih zastava. :kafa:

@risha,
Ja uopste nisam za Papeta, fulao si debelo, ljubitelju. :kafa:
Ali sam protiv ovih 'ogara, dusebriznika i slicnih. Ako je on bio najbrzi crvic, covjek se zapita kakva je to bila mutirana konkurencija. Pazi glavu 'ogare eto zastave. :kafa:
Koliko mi je poznato, ne smijes objavljivati sadrzaj PP na forumu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 okt 2014, 14:51

Na svjetsko smo se plasirali unatoc njemu..... :bih:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2014, 14:58

bhsport je napisao/la: Koliko mi je poznato, ne smijes objavljivati sadrzaj PP na forumu.
Ne smijes prepisku, ali jednu poruku da.

Cisto da ljudi vide s kim ulaze u rasprave ovdje. Svakako je na ignore listi.

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 20 okt 2014, 15:33

Ovome obavezno zabraniti intervjue :kafa:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 okt 2014, 15:33

storm_raider je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Koliko mi je poznato, ne smijes objavljivati sadrzaj PP na forumu.
Ne smijes prepisku, ali jednu poruku da.

Cisto da ljudi vide s kim ulaze u rasprave ovdje. Svakako je na ignore listi.
Ne smijes nikako. A i zasluzio si.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.