FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KrajPrice » 20 okt 2014, 12:35

jovanmaksimovic je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ове сезоне је & $ " $. 6 сезона $, % ? је & $ у " " " на ?. $ сезоне 2009/10 $ ове тренутнне / је 54 ($ 161) пута " ". у " $, на $ ' се ? & са 49 " ', па $ сарајево 22, " " 21 " " 9.

% се " " сезона, $ $ је " " " 5 сезона $, $ је " & $ $ на ? (2001/02-2005/06).

% $ " " & се " & - $ $. " " сарајево се - $ " & за прво ' на ¥ ? " ?, " то " се ' на $ ". тренутно сарајево " 1083 $, а / 1082.
Jesi to u nekakvoj kazni pa pises na cirilici?
не, $ ? ово " :D % је ?...
Samo ti stilski pisi, ne pada mi na pamet citati cirilicu.

Ionako se samo koristi u maloumnim rezimima i drzavama.

lp.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 okt 2014, 13:03

Kad mi neko napise ; vidi se napredak , ubio bi se . Kakav crni napredak , mi iz utakmice u utakmicu sve gori i gori . Postavka igre je bila bazirana na protivnikovoj transformaciji i postavci napada . Tako smo po prvi put ove sezone mogli vidjeti visoki presing , gdje su uz napadace ucestvovali i vezni igraci . par puta dobro , vise puta lose , nedostatak kondicije i komunikacije prouzrokovao je da nam u pojedinim situacijama odvec lako iznesu loptu i sa deficitom u zadnjoj liniji , jer se oni koji su izasli sporo vracaju sami sebi stvorimo problem . To lose vracanje se posebno primjecivalo u prvim minutama , gdje Bucan indolentno ne pokrije svoju stranu sto je nedopustivo za iole ozbiljnu ekipu .
Kombinatorika je iduci problem . Kako napraviti visak na malom prostoru ? To sigurno ne mozes duplim pasovima odigranim napamet , pa ono ako uspije bice extra potez a u vecini slucajeva to se pokusava , pogotovu Turkovic .
Slab pregled igre ! Vise puta pojedini igraci nemocno sire ruke , dok onaj u posjedu lopte bezidejno melja istu , a ni sam ne zna sta sa njom da uradi . To posebno steti nasem stilu igre jer eto kao tezimo nekoj brzoj transformaciji iz odbrane u napad .
Slaba predaja se nadovezuje na pregled igre , pa tako i kada imaju cist pas , on u velikom broju slucajeva bude neprecizan , nepravovremen , amaterski , sto se juce posebno odnosilo na Eldara koji je prodao pet cistih lopti min .
Postavljanja stoprskog para i Benje Colica su takodje za kritike . u vecini slucajeva stoje daleko od igraca koji prima loptu ili utrcava , te samim tim dobijaju situaciju gdje ostaju 1 na jedan na veoma sirokom prostoru sa njihovim brzim krilnim igracima , ili u dvije situacije gdje desnom beku prolazi i lopta i igrac , da bi nakon toga nesto mahao rukama i objasnjavao , kao da ga je moj otac trebao pratiti a ne on .
Moje , mozda previse kriticko gledanje jucerasnje utakmice mozda naleti na neodobravanje pojedinih forumasa , ali jednostavno ne mogu slagati sam sebe pa reci da je neko dobro odigrao . Kao sto neko prije mene rece , Nedo nam je slika i prilika kako igramo . Sporo , tromo , lose . Borimo se i to je sve .
Jedino vrijedno spomena su tri boda , a i na to se posampi ako Kvesic bude ozbiljnije povrijedjen ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 okt 2014, 13:27

FOTO: Plavi trenirali u odličnoj atmosferi, Kvesić lakše povrijeđen

http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-tren ... den/12136/" onclick="window.open(this.href);return false;

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2014, 13:40

Uh dobro je za Kvesu, u jednom trenutku pomislio sam na najgore...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 okt 2014, 13:51

Neandertalac je napisao/la:Kad mi neko napise ; vidi se napredak , ubio bi se . Kakav crni napredak , mi iz utakmice u utakmicu sve gori i gori . Postavka igre je bila bazirana na protivnikovoj transformaciji i postavci napada . Tako smo po prvi put ove sezone mogli vidjeti visoki presing , gdje su uz napadace ucestvovali i vezni igraci . par puta dobro , vise puta lose , nedostatak kondicije i komunikacije prouzrokovao je da nam u pojedinim situacijama odvec lako iznesu loptu i sa deficitom u zadnjoj liniji , jer se oni koji su izasli sporo vracaju sami sebi stvorimo problem . To lose vracanje se posebno primjecivalo u prvim minutama , gdje Bucan indolentno ne pokrije svoju stranu sto je nedopustivo za iole ozbiljnu ekipu .
Kombinatorika je iduci problem . Kako napraviti visak na malom prostoru ? To sigurno ne mozes duplim pasovima odigranim napamet , pa ono ako uspije bice extra potez a u vecini slucajeva to se pokusava , pogotovu Turkovic .
Slab pregled igre ! Vise puta pojedini igraci nemocno sire ruke , dok onaj u posjedu lopte bezidejno melja istu , a ni sam ne zna sta sa njom da uradi . To posebno steti nasem stilu igre jer eto kao tezimo nekoj brzoj transformaciji iz odbrane u napad .
Slaba predaja se nadovezuje na pregled igre , pa tako i kada imaju cist pas , on u velikom broju slucajeva bude neprecizan , nepravovremen , amaterski , sto se juce posebno odnosilo na Eldara koji je prodao pet cistih lopti min .
Postavljanja stoprskog para i Benje Colica su takodje za kritike . u vecini slucajeva stoje daleko od igraca koji prima loptu ili utrcava , te samim tim dobijaju situaciju gdje ostaju 1 na jedan na veoma sirokom prostoru sa njihovim brzim krilnim igracima , ili u dvije situacije gdje desnom beku prolazi i lopta i igrac , da bi nakon toga nesto mahao rukama i objasnjavao , kao da ga je moj otac trebao pratiti a ne on .
Moje , mozda previse kriticko gledanje jucerasnje utakmice mozda naleti na neodobravanje pojedinih forumasa , ali jednostavno ne mogu slagati sam sebe pa reci da je neko dobro odigrao . Kao sto neko prije mene rece , Nedo nam je slika i prilika kako igramo . Sporo , tromo , lose . Borimo se i to je sve .
Jedino vrijedno spomena su tri boda , a i na to se posampi ako Kvesic bude ozbiljnije povrijedjen ...
Ibretiš se kad neko kaže da se vidi napredak, a onda nabrojiš stvari u kojima se stvarno vidio napredak bez obzira što to možda nije još na nivou na kojem bi ti htio da jeste. Recimo ovu tekmu nikad bliže nisu stajali igračima od početka prvenstva.
@Valter, ivica je napravio igrače od Bahtića, Nikića i sl ali to sigurno niej uradio za četiri mjeseca. POlako čovječe, pa ako vidi AMar ili uprava da za određeni period Ado nije odradio onoliko posla koliko je realno mogao normalno je da će se tražiti bolje rješenje. Sad zasad stvarno ne vidim razloga za toliku kritiku.
Ako je tačno da je u tri protiv Širokog, pravo će mi biti žao jer neću moći doći pogotovo ako i mi izvedemo kombinovani sastav, a ja bi volio ovako:

VEca
Memija Bogdan Kosorić, Hadžović
Dado Enis
Baša Amir Anes
Baja

Pozdrav

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 20 okt 2014, 14:00

Adviser je napisao/la:@rodom s Mejtaša :clap: Pogotovo za prvi post!
@Valter :thumbup:
@boccaccio :thumbup: Dobro si ono rekao za šah, dijelom si u pravu al´, dijelom su u pravu i ostali koji kažu da je igra bila loša jer naši nisu znali šta sa loptom kada je osvoje.

Kažete taktika ovo-ono O. K. vidjećemo naše "strašne taktičare" kad´ nam dođe ozbiljnija ekipa, vidjeli smo ih već protiv Širokog, Zrinjskog a ubrzo ćemo vidjeti i kad nam kone dođu, ovo sa Širokim u kupu nije pretjerano mjerodavno obzirom da igraju sa kombinovanim sastavom. Mogli smo sa neozbiljnim Veležom igrati ovako loše i pobjediti a kako ćemo proći sa ozbiljnijim, uskoro ćemo se uvjeriti. Rekao sam neozbiljnim Veležom jer su stvarno takva ekipa, igraju bez klasičnog napadača, taraba su ofanzivno, to će vam potvrditi svaki njihov navijač, tako da je bezze priča da je Velež klasa ekipa i dizanje iste. Oni su ekipa koja spada u par ekipa iz sredine tabele kojim je plafon 5 mjesto, na kraju krajeva to i sama tabela govori.

Zna li neko koga su došli gledat´ ovi iz Hajduka?
Ja sam cuo za Kvesica i Tomica, a ko je bio iz Hajduka?

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 20 okt 2014, 14:06

Goran Vučević sportski direktor,Memija i Sadiković su bili pod lupom
Einigkeit und Recht und Freiheit

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 okt 2014, 14:10

domorocki je napisao/la:Goran Vučević sportski direktor,Memija i Sadiković su bili pod lupom
Mislim da naši u klubu nisu ludi da ova dva bisera daju za sicu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 20 okt 2014, 14:11

Infro.tocna Kvesica i Tomica gledali.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 20 okt 2014, 14:31

bio sa Goranom ,dan ranije na otoci,Olimpik-Drina,tako da znam šta ga je dovelo na Grbavicu
Einigkeit und Recht und Freiheit

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 20 okt 2014, 14:51

westherc je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:U srijedu sa Širokim u 15:00 h :)
Bice nas 27 na tribinama..
Zašto :? ?
zato što imamo supergenijalnu upravu.

nigdje na svijetu se kup radnim danom ne igra u dnevnom terminu. osim ako si frisko iz rata pa nemaš reflektore.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 okt 2014, 15:24

Savez je odredio fiksni termin zato što je utakmica visokog rizika. Ne znam zašto :shock:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 okt 2014, 16:04

jao termina :urnebes: :urnebes: nece 500 ljudi biti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 20 okt 2014, 16:15

Stavit' simbolične ulaznice(Jug, sjever markica :) ). Treba nam prolaz, a samo uz pomoć navijača možemo do njega.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 20 okt 2014, 16:18

koliko negativnosti i pametovanja , na moju zalost zbog obaveza nisam gledao tekmu ali recimo jesam sinoc gledao inter- napoli pa do zadnjih 10 min , nista , šah , ali to je fudbal taktika , ako zelite gledati igrace koji nemaju veze sa taktikom onda gledajte kantonalne lige i nekog mangupa koji provlaci kroz noge igra pete , štikle , ali i ne pokriva prostor ne vraca se u odbranu itd . ja uzivam u talijanskom fudbalu bas iz razloga velike odgovornosti velike takticke discipline i trenerskih zamisli kako da neutralise najbolje od protivnika i pritom iskoristi sve protivnicke mane . nogomet je kompleksna igra pa tako je moguce da je sejo dobio zadatak od adzema da ostaje vise naprijed da lijepi za sebe igraca a u svakom slucaju ako dobije dobru loptu ima brzinu da mu pobjegne , kazem mozda ali tko ste vi , tko sam ja da kritikujem , igru , igraca , trenera itd pogotovo kad smo za prvoplasiranom ekipom u zaostatku 3 boda , ako gradimo novi tim , novu buducnost , ako moramo istrpiti par igraca sto rekovalescenata , sto mladih igraca , sto igraca izvan forme ostaje samo mjesto za pohvale svima od nede do antolovica , pa do adzema i amara .
nadam se da ce se neki dezurni kriticari udostojiti i doci na tekmu nekad , dati podrsku , potrositi dlanove i grlo, da ne kazem koju marku bilo bi previse .
jeste li vi ljudi simpatizeri ili navijaci kluba , sukladno tOme tako se i ponasajte i na tekmi i na forumu
FORZA ŽELJO

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 20 okt 2014, 16:25

jaludovolimte je napisao/la:Stavit' simbolične ulaznice(Jug, sjever markica :) ). Treba nam prolaz, a samo uz pomoć navijača možemo do njega.
baš to kontam , ne bi bilo loše kad bi to uradili , loš termin , rezultat kad bi cijena karti bila ista ko i prije ne bi 300 bilo , ovako bi mozda bar 700 :D
1921 !
05.06.1998

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 okt 2014, 16:27

fkzeljeznicarba je napisao/la:Savez je odredio fiksni termin zato što je utakmica visokog rizika. Ne znam zašto :shock:
Garant će nas 200 na svim tribinama praviti nerede interno (jug vs. sjever možda) :lol: :lol: :lol: :lol:

Nema veze, ko god može, neka dođe, najvjerniji će svakako biti tu :cool:

Godišnje ne važe, je li tako?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 20 okt 2014, 16:40

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 20 okt 2014, 16:47

Utakmica visokog rizika moze biti jedino u slučaju da Bogdanović bude igrao,jer je jedini visok :D :D Ocekujem sastav : Kjosevski,Colic, Bogdanovic,Kosoric, Bucan ( ?), Sadikovici,Tomo, Varea,Nuspahic i Bajic (Basa)..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 20 okt 2014, 16:58

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ponovila nam se ova ekipa aBd

Od dolaska Amara: Šehić, Lončarić, Gušo - Bogičević, Zeljković, Vasilić, Kerla - Stanić, Čolić, Kvesić, Urdinov - Nyema, Svraka, Tomić, Zolotić - Zeba, Bekrić, Jamak - Selimović, Višća, Memija, Varea - Adilović, Bajić, Hodžić

+ željine djece i dobrih igrača koje nisam nabrojao :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Lekqqq1921, pepito, Sarun i 79 gostiju.