HAHAHAAA pa zna g-da da li ima bolje nije prvi put da proba mlade

ma nije valjda da samo ti ne znas

al ne sikiraj se opet se tebi kuci vrati

Konačno si skonto da svi vole mladooo

Moderator/ica: GracanicaAA
Vidim sa g-dom si kahveniso ,svasta ti je napricala**** je napisao/la:
Konačno si skonto da svi vole mladooo![]()
pa zato te Brko drži dole da im ima ko prebirat zubima po m..ima...
![]()
Trener mora biti Denis Sadikovic. Sto se napadaca tice najvise bi volio da dode Jurcevic iz Capljine ali sumnjam da ce od toga biti sta.Takode povratak Mujke ne bi bio los. Mozda Klokica vratit iz Malesica jer vidim da razvaljuje po drugoj federalnoj a ovde nije dobio pravu sansu. Vezni bi najbolji bio Trumic...7aprildomemoj je napisao/la:Sa ovakvom ekipom i lošom konkurencijom po svim pravilima trebali bi da smo ubjedljivo prvi na tabeli. Zbog trenera kloca to nije slučaj. Brkata spodoba ako misli u proljetnom dijelu nadati se i dalje PL već sada mora početi tražiti novog trenera, kao i jednog špica i veznog igrača.
Jeste bezobzirni ,prije utakmice sjedili sa keramičarima a onda ih trehali,,,TehnickiDirektor je napisao/la:Stvarno sam puno više očekivao od Bratstva. Iskreno mi smo se bojali ove utakmice, ali Mirza vas je izvukao u dvije šanse, moglo je biti i više. Pantić dobar kao uvijek, samo previše nervozan. Trener vam je smješan, izvodi neke scene na klupi, što je izazvalo smijeh na tribinama.
Prije utakmice pričao sam sa nekoliko igrača Bratstva,sjedilo smo i sa "Brkom" i čovjek je obećao premije ukoliko dođete do tri boda, jer sad dvije igrate kući i mogli ste biti lideri.
Možda je samo loš dan, ali zaista danas u Bihaću niste ništa pokazali. Sretno u nastavku.
Kao sto su mnogi govorili da Fuad Grbesic nije trener za Bratstvo.....cesc4 je napisao/la:S velikom tugom moram reci da veliki trener cije je ime Fuad Grbesic od danas vise nije trener Bratstva. Nadam se da ce preuzeti Gradinu i da ce sledecu polusezonu doci u Gracanici i dobiti velike ovacije od navijaca za sve sto je uradio... Hvala ti Fuade !!![]()
Nuce nije trener Lokosa ima vec mozda mjesec ako nema i vise7aprildomemoj je napisao/la:Ništa nije slučajno. I Nuće nije više trener Lokosa od prije 4-5 dana što asocira da bi to mogao biti njegov povratak na stadion 7 april. A slobodan je i Denis pa Brko ima mogućnost biranja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.