NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

poskok123
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la poskok123 » 19 okt 2014, 12:31

[quote="ALBOX"][quote="****"][quote="ALBOX"][quote="****"]

HAHAHAAA pa zna g-da da li ima bolje nije prvi put da proba mlade :guz: :guz: hahahaa
ma nije valjda da samo ti ne znas :facepalm: :facepalm: :lol: :lol:
al ne sikiraj se opet se tebi kuci vrati :rol: :rol: :rol: OOOOOPAAAAAAAA

Konačno si skonto da svi vole mladooo :clap: :clap: pa zato te Brko drži dole da im ima ko prebirat zubima po m..ima..... :urnebes: :urnebes: ,,,u pauzi gricka kockice i prebire Brkine loptice,,,Albox kralj korner zastavica,,, :rol: :rol:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 19 okt 2014, 12:49

Momci dosadni ste...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 okt 2014, 08:50

**** je napisao/la:

Konačno si skonto da svi vole mladooo :clap: :clap: pa zato te Brko drži dole da im ima ko prebirat zubima po m..ima... :rol: :rol:
Vidim sa g-dom si kahveniso ,svasta ti je napricala :rol: :rol: :rol:
fino ,fino :urnebes: :urnebes: maksuz selam :mrgreen:

U Bihac abd po bod(ove) pa da se vratimo u vrh.....

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 okt 2014, 09:04

Sa ovakvom ekipom i lošom konkurencijom po svim pravilima trebali bi da smo ubjedljivo prvi na tabeli. Zbog trenera kloca to nije slučaj. Brkata spodoba ako misli u proljetnom dijelu nadati se i dalje PL već sada mora početi tražiti novog trenera, kao i jednog špica i veznog igrača.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 okt 2014, 09:41

7aprildomemoj je napisao/la:Sa ovakvom ekipom i lošom konkurencijom po svim pravilima trebali bi da smo ubjedljivo prvi na tabeli. Zbog trenera kloca to nije slučaj. Brkata spodoba ako misli u proljetnom dijelu nadati se i dalje PL već sada mora početi tražiti novog trenera, kao i jednog špica i veznog igrača.
Trener mora biti Denis Sadikovic. Sto se napadaca tice najvise bi volio da dode Jurcevic iz Capljine ali sumnjam da ce od toga biti sta.Takode povratak Mujke ne bi bio los. Mozda Klokica vratit iz Malesica jer vidim da razvaljuje po drugoj federalnoj a ovde nije dobio pravu sansu. Vezni bi najbolji bio Trumic...
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 20 okt 2014, 14:57

Svakako bi trebalo vratit Sadikovica nama :pray: Brko dovedi ga.Sto se tice napada treba nam dobar napadac i ko sto je ovaj gore reko treba nam i jedan dobar vezni.
Moje su neke zelje da se vrati mujka da bude ko onda po starom da deremo kod kuce 4+ :crazy:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 okt 2014, 14:51

Idemo po pobjedu :salut: :salut:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 okt 2014, 16:27

Hvala ti treneru sto necemo nikad zabit gol u gostima, hvala ti na tome sto nikad necemo pobjedit u gostima dok si ti na klupi....
Ma nema te boljeg trenera bgm...Ti si meni isti Susic, al si druga liga.
Ovo su novi rekordi u Bratstvu samo da se zna kuknjava kuknjava kuknjava
Cestitam ti na obaranju rekorda :opaopa: , samo tako nastavi evo napredujemo malo primili samo samo 1 gol svaka cast :guz: :guz: :guz: :guz: .
Znaci ocekujemo protiv Buducnosti 0-0 aaa ?? :twisted:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 25 okt 2014, 16:51

idi fuade sam dok nisi loše prošo od navijača,više te niko ni malo ne podržava ti si velika sramota za bratstvo ti si katastrofa šta očekuješ sljedeću utakmicu,da ti ljudi ebu mater,al tako će ti i bit odlazi...................

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 okt 2014, 16:58

ODLAZI IZ KLUBA FUDOOO !!!!! :guz: :guz: :guz: :guz:

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 25 okt 2014, 17:10

Toliko se pojacali i u ovakvoj "konkurenciji" niste u stanju biti u vrhu,a najavili PL.Izgleda da ove sezone nece niko u PL...
Sto se danasnje utakmice tice lose ste izgledali, imali ste igraca vise citavo drugo pol. sudija je svaki kontakt sa vasim igracima sudio imali ste milion nekih slobodnih na 30-40 m od gola medjutim nista.Panta los, Mirza :oops: stvarno me razocarao kao covjek, jedino Riki je stvarno dobro odigrao kod vas, dok sa druge strane nasi ocajni kao i citavu ovu sezonu i jos ne razumjem kako smo vas dobili, jer ovaj igracki kadar Jedinstva je blago receno skroman(mladi domaci igraci i par stranaca skart igraca)
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 okt 2014, 17:21

slika
Najveci trener koji je ikada radio u NK Bratstvo. Mozda cak i najveci trener koji je radio u TK. Trener koji je vjerovatno postavio i novi rekord jer njegova ekipa u 6 gostujucih utakmica nije zabila niti jedan jedini gol. Trener koji na gostovanju ne moze da dobije tim Jedinstva koji je u fazi raspada i u kojem nista ne stima. Trener koji nema muda da postavi taktiku i da napadne protivnika kako treba ni na domacem terenu. Bilo sta sto bi dodao bilo bi suvisno. Jednom rijeci jedan jedini neponovljivi FUAD GRBESIC. Respect i svaka cast jer nije mala stvar uraditi ovo sto je on uradio. Covjek koji je u Gracanici postao drugi najomrazeniji lik (prvi je naravno Ibrak). I on je to sve uspio u samo 3, 4 mjeseca. Mi s ovim trenerom ne bi mogli dobit ni klupljenu utakmici na strani a dokaz ce pasti u 15 kolu.
Fuade molim te ispred svih ljudi u Gracanici da das ostavku da te ne gledamo jos 3 kola , jer ako smjena ne padne makar na polusezoni mislim da ce tribine stadiona "Luke" zjapiti prazne sto ni u kom slucaju ne bi godilo celnim ljudima kluba sto zbog novca sto zbog politickih poena.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 25 okt 2014, 17:37

Pitanje za ove što mole Dofua da ode: Ko ga je doveo ? :?: :!: :?: Kad se Brki digne da ga otjera tad će i otići a sve do tada svi ga možemo poduvati brkatoj spodobi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 25 okt 2014, 18:05

Stvarno sam puno više očekivao od Bratstva. Iskreno mi smo se bojali ove utakmice, ali Mirza vas je izvukao u dvije šanse, moglo je biti i više. Pantić dobar kao uvijek, samo previše nervozan. Trener vam je smješan, izvodi neke scene na klupi, što je izazvalo smijeh na tribinama.

Prije utakmice pričao sam sa nekoliko igrača Bratstva,sjedilo smo i sa "Brkom" i čovjek je obećao premije ukoliko dođete do tri boda, jer sad dvije igrate kući i mogli ste biti lideri.

Možda je samo loš dan, ali zaista danas u Bihaću niste ništa pokazali. Sretno u nastavku.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 25 okt 2014, 19:53

TehnickiDirektor je napisao/la:Stvarno sam puno više očekivao od Bratstva. Iskreno mi smo se bojali ove utakmice, ali Mirza vas je izvukao u dvije šanse, moglo je biti i više. Pantić dobar kao uvijek, samo previše nervozan. Trener vam je smješan, izvodi neke scene na klupi, što je izazvalo smijeh na tribinama.

Prije utakmice pričao sam sa nekoliko igrača Bratstva,sjedilo smo i sa "Brkom" i čovjek je obećao premije ukoliko dođete do tri boda, jer sad dvije igrate kući i mogli ste biti lideri.

Možda je samo loš dan, ali zaista danas u Bihaću niste ništa pokazali. Sretno u nastavku.
Jeste bezobzirni ,prije utakmice sjedili sa keramičarima a onda ih trehali,,, :lol: :lol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 okt 2014, 23:18

Fuad Grbesic vise nije trener NK Bratstva !! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 okt 2014, 23:28

S velikom tugom moram reci da veliki trener cije je ime Fuad Grbesic od danas vise nije trener Bratstva. Nadam se da ce preuzeti Gradinu i da ce sledecu polusezonu doci u Gracanici i dobiti velike ovacije od navijaca za sve sto je uradio... Hvala ti Fuade !! :tokralju: :kafa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 okt 2014, 23:32

cesc4 je napisao/la:S velikom tugom moram reci da veliki trener cije je ime Fuad Grbesic od danas vise nije trener Bratstva. Nadam se da ce preuzeti Gradinu i da ce sledecu polusezonu doci u Gracanici i dobiti velike ovacije od navijaca za sve sto je uradio... Hvala ti Fuade !! :tokralju: :kafa:
Kao sto su mnogi govorili da Fuad Grbesic nije trener za Bratstvo..... :salut:
Ma goni ga u qrc bha :guz: :guz:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 26 okt 2014, 09:08

Ništa nije slučajno. I Nuće nije više trener Lokosa od prije 4-5 dana što asocira da bi to mogao biti njegov povratak na stadion 7 april. A slobodan je i Denis pa Brko ima mogućnost biranja :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 okt 2014, 09:33

7aprildomemoj je napisao/la:Ništa nije slučajno. I Nuće nije više trener Lokosa od prije 4-5 dana što asocira da bi to mogao biti njegov povratak na stadion 7 april. A slobodan je i Denis pa Brko ima mogućnost biranja :D
Nuce nije trener Lokosa ima vec mozda mjesec ako nema i vise ;) Slobodan je i Denis koji se nudi i odbio je ponudu Jednistva ;) Slobodan je i Mitar Lukic.... Na polusezoni ce biti slobodan i Vojvodic... Jedan od njih 4 je vjerovatno novi trener Bratstva... Sumnjam da ce se ganjati ovi treneri koji nisu sa TK tipa Kemal Hafizovic... Ipak u slucaju da postoji mogucnost toga moj izbor je Mehmed Janjos :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.