Neki ljudi su im rekli da je dobar.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Govoris neistinu.emir79 je napisao/la:Prvo momak je iz juniora presao u prvi tim Hajduka, gdje je trenutno najbolji igrac svog tima. To ne moze biti nazadovanje nego samo napredak njegovoj karijeri. Panj ti svake sedmice odvali samarcinu, a ti i dalje ostanes bez argumenta.Cartman je napisao/la:![]()
Zasto je dosao iz Belgije u propali Hajduk? Zasto ljetos nije nigdje presao? ZASTO JE PANJ?
Ne kontam, ne sjecam se da je Tino bio u prvom timu Standarda?Sarajlijc@ je napisao/la:
Govoris neistinu.
Ko si ti? Bojim se da te nisam nista pitao.Ibizevic je napisao/la:Emire idi smaraj po nekom drugom forumu, ovdje te i previše.
emir79 je napisao/la:Prvo momak je iz juniora presao u prvi tim Hajduka, gdje je trenutno najbolji igrac svog tima. To ne moze biti nazadovanje nego samo napredak njegovoj karijeri. Panj ti svake sedmice odvali samarcinu, a ti i dalje ostanes bez argumenta.Cartman je napisao/la:![]()
Zasto je dosao iz Belgije u propali Hajduk? Zasto ljetos nije nigdje presao? ZASTO JE PANJ?
Zasluzuje biti kao jedan od 23 igraca ali ne zasluzuje biti u prvih 11 reprezentacije. Danasnji gol protiv zadnje ekipe je ok gol i nista vise. Nije neka golcina niti je plod neke individualne akcije gdje je nanizao par igraca. Samo je natrcao na odbijenu loptu a obrambeni igrac je zakasnio nista spektakularno daleko od toga. Jos uvijek se cekaju njegovi golovi gdje ce predriblat igraca bar jednog i zabiti da ne govorim da ga zabije slabijem nogom. Bez toga on nece biti vrhunski igrac i nece preci u jaci klub a vi pricajte price ovdje sta hocete odnosno stagnirati ce. Osim toga niste ni svjestni koliko treninzi i utakmice sa Dzekom i Pjanicem koriste jednom mladom igracu kada se vrati i igra protiv 5x losijih igraca. Da ste se ikad bavili nekim sportom i trenirali sa seniorima ili boljim igracima pa se onda vratili u juniore znali bi o cemu govorim. Koliko je poslje lakse igrat protiv njih. Nadam se za njegovo i nase dobro da ce jos napredovati i otkloniti svoje nedostatke i postati vrhunski igrac jer samo takav nam moze koristiti.bordobijeli je napisao/la:Tino je sasvim ok igrac ,trenutno je najbolji u ne bas jakom hajduku al je igrac koji ce dobivati poziv i kad pape ne bude selektor to sam siguran i mislim da zasluzuje biti medju 23 reprezentativca .
E moj Nermine, razocarao si me.Nerminovic je napisao/la:Bravo majstore, mi smo uz tebe,
Cartman je napisao/la:E moj Nermine, razocarao si me.Nerminovic je napisao/la:Bravo majstore, mi smo uz tebe,