Koliko trazis?Unofficialpage je napisao/la:Za koliko mogu prodat iPhone 5, otključan x-sim karticom, ios 7.1.2 ovaj zadnji što je bio?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Keep walking.
Ne mozes na Androidu instalirati aplikacije na memorijskoj bez roota (a to je druga prica), long story short prebaci slike, videe i pjesme na memorijsku i onda mozes jos nesto instalirati, a antivirus na mobitelu ti i ne treba, cista glupost...filip13 je napisao/la:MaryJane je napisao/la:Ne.filip13 je napisao/la:je li treba formatirati memorijsku karticu kad su ubaci u mobitel?
hvala,imam problem,pokušacam instalirati antivirus na mobitel ali mi dolazi obavijest da nema prostora a memorijska tek kupljena
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne mozes na Androidu instalirati aplikacije na memorijskoj bez roota (a to je druga prica), long story short prebaci slike, videe i pjesme na memorijsku i onda mozes jos nesto instalirati, a antivirus na mobitelu ti i ne treba, cista glupost...anonimni je napisao/la:]MaryJane je napisao/la:Ne.filip13 je napisao/la:je li treba formatirati memorijsku karticu kad su ubaci u mobitel?
hvala,imam problem,pokušacam instalirati antivirus na mobitel ali mi dolazi obavijest da nema prostora a memorijska tek kupljena
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk[/quote]
ajd probacu sutra na poslu,nista ja to ne znam,hvala,ja cuo da treba instalirati i antivirus
Ma mozes ti instalisati, recimo AVG, ali nema neke potrebe. Jedino ako cesto skidas kojekakve app i igre, pa da ti skenira, ako je neka sumnjiva. Mada, u sustini i nije potreban. Skini CClenar ili CleanMaster, i samo optimizuj (cisti) mobitel, npr. jednom dnevno.
Che
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvo sam tražio 550 km a sad tražim 450 km.Cautinho je napisao/la:Koliko trazis?Unofficialpage je napisao/la:Za koliko mogu prodat iPhone 5, otključan x-sim karticom, ios 7.1.2 ovaj zadnji što je bio?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Puno je i to, dobro ces proci. Oko 500-550 je sim free.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
MaryJane je napisao/la:Ma mozes ti instalisati, recimo AVG, ali nema neke potrebe. Jedino ako cesto skidas kojekakve app i igre, pa da ti skenira, ako je neka sumnjiva. Mada, u sustini i nije potreban. Skini CClenar ili CleanMaster, i samo optimizuj (cisti) mobitel, npr. jednom dnevno.
hvala,kako prebaciti slike,muziku na memorijsku sa unutarnje pohrane mobitela?
Jel ima neko slucajno kakvih iskustava s "Agramservis Mostar"? nesto sam nacuo da popravljaju htc mob a ne platis nista, jel moguce to?
200 KM nudim!Unofficialpage je napisao/la:Za koliko mogu prodat iPhone 5, otključan x-sim karticom, ios 7.1.2 ovaj zadnji što je bio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo ja 210Caeruleus je napisao/la:200 KM nudim!Unofficialpage je napisao/la:Za koliko mogu prodat iPhone 5, otključan x-sim karticom, ios 7.1.2 ovaj zadnji što je bio?

Mia San Mia
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
PoduplajteR32 je napisao/la:Evo ja 210Caeruleus je napisao/la:200 KM nudim!Unofficialpage je napisao/la:Za koliko mogu prodat iPhone 5, otključan x-sim karticom, ios 7.1.2 ovaj zadnji što je bio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.kes sto kazu na Pik-u

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Evo ja 210
kes sto kazu na Pik-u
[/quote]
Poduplajte
[/quote]
E jbg, mi ozbiljni a ti se zajebavas

Poduplajte

E jbg, mi ozbiljni a ti se zajebavas

Mia San Mia
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
400 prvi putR32 je napisao/la:E jbg, mi ozbiljni a ti se zajebavasUnofficialpage je napisao/la:PoduplajteR32 je napisao/la:
Evo ja 210kes sto kazu na Pik-u

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imao sam ja iskustva (al' sa Sony telefonom s njihovom garancijom), jest da sam 2 sedmice cekao telefon, al' do mene je (nisam ga odmah slao na servis), sumnjam da dzaba popravljaju HTC-ove, jedino ako imas njihovu garanciju...Brezovac je napisao/la:Jel ima neko slucajno kakvih iskustava s "Agramservis Mostar"? nesto sam nacuo da popravljaju htc mob a ne platis nista, jel moguce to?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mozes preko File Managera-a, a mozes i preko racunara, spojis mobitel na racunar i onda nadjes foldere gdje ti se nalazi multimedija i prebacis na SD karticu.filip13 je napisao/la:MaryJane je napisao/la:Ma mozes ti instalisati, recimo AVG, ali nema neke potrebe. Jedino ako cesto skidas kojekakve app i igre, pa da ti skenira, ako je neka sumnjiva. Mada, u sustini i nije potreban. Skini CClenar ili CleanMaster, i samo optimizuj (cisti) mobitel, npr. jednom dnevno.
Che
MaryJane je napisao/la:Mozes preko File Managera-a, a mozes i preko racunara, spojis mobitel na racunar i onda nadjes foldere gdje ti se nalazi multimedija i prebacis na SD karticu.filip13 je napisao/la:MaryJane je napisao/la:Ma mozes ti instalisati, recimo AVG, ali nema neke potrebe. Jedino ako cesto skidas kojekakve app i igre, pa da ti skenira, ako je neka sumnjiva. Mada, u sustini i nije potreban. Skini CClenar ili CleanMaster, i samo optimizuj (cisti) mobitel, npr. jednom dnevno.
Jbg,tesko cu ja to,uspio sam sa pohrane mobitela na komp prebaciti ali na memorijsku vala na znam kako,hvala
Pa momak mi je jedan govorio, kaze covjek prije 15 dana poslao tlefon u ovlasteni HTC servis u Mostar, ljudi napravili i poslali ga nazad..nemam garancije uzeo mob polovan preko pika..maticna otisla, imas li kakav njihov broj ili nesto da ih kontaktiram, moze i u ppanonimni je napisao/la:Imao sam ja iskustva (al' sa Sony telefonom s njihovom garancijom), jest da sam 2 sedmice cekao telefon, al' do mene je (nisam ga odmah slao na servis), sumnjam da dzaba popravljaju HTC-ove, jedino ako imas njihovu garanciju...Brezovac je napisao/la:Jel ima neko slucajno kakvih iskustava s "Agramservis Mostar"? nesto sam nacuo da popravljaju htc mob a ne platis nista, jel moguce to?
Imaju neku formu kontakta preko njihove stranice: http://www.agramservis.ba/kontakt/kako_do_nas" onclick="window.open(this.href);return false; , pa vidi sta i kako, mada sumnjam da ti se isplati praviti maticnu jer je uz display najskuplji dio na mobitelu...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne znam gdje da postavim. Al interesuje me, kako bih mogo gledat streamove utakmica preko mobitela. Android je u pitanju, Alcatel One Touch Idol 6030.. Da li je moguce?? sta trebam skinut ako je moguce?? Hvala unaprijed
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Pa vjerujem da jest skupo, al bolje mi i to popravit nego uzimati novi mob, valjda nije vise od 100 kmanonimni je napisao/la:Imaju neku formu kontakta preko njihove stranice: http://www.agramservis.ba/kontakt/kako_do_nas" onclick="window.open(this.href);return false; , pa vidi sta i kako, mada sumnjam da ti se isplati praviti maticnu jer je uz display najskuplji dio na mobitelu...