Antolović- bez posla, lagano mogao i kaficu da popije i da naruci kolu nekoj djevojci u stilu Papeta
Benjo- totalno izgubljen, propao ko žeton, ni sjena onog igrača prije povrede,žalosno ga je gledati onakvog
Kosorić- solidan
Bogdanović- ima visinu al mu fali mozak
Kvesa- solidno, uzimajući u obzir da je sa Bucanom bio na strani
Hasanović-odličan, napokon od njega neka dobra partija
Tomić- i pored gola se dosta trudio, bilo ga je na svim dijelovima terena, zasluženo igrač utakmice
Memija- solidan, mada dosta odsjecen u ovoj utakmici, ne moram ni reći da je bio borben do maksimuma i da je poginuo na terenu za sveti dres i grb kao što to radi u svakoj tekmi..
Bucan- mnogo glup igrač, ocekuješ od njega da bude iskusniji od ostalih, da im bude primjer zbog godina a on..
jedino čovjek ima brzinu tu nema riječi, ostali segmenti fudbalske igre nisu vrijedni pomena, danas je upropastio dosta šansi, jednostavno nije za prvih 11, za njega je 20-30 minuta na kraju tekme kad su protivnički bekovi umorni da na brzinu nešto pokuša..
Varea- ništa specijalno, imao taj šut i pogodio stativu, da je pogodio bila bi to golcina..
Turković- lavovski se borio, većinu vazdušnih dulea je dobio,u par situacija je trebao bolje reagovati, glupo dobio žuti i još gluplja stvar j što je povrijedio Kvesu,nije namjerno al eto..
izmjene ne bih komentarisao jer nisu ništa specijalno uradili..
Ono što mi para oči je naša pasivnost kad protivnik ima loptu i loša transformacija iz odbrane u napad i obratno, mi izvodimo korner npr. i ljudi nam za 2 sekunde hladno slože kontru, a mi nemamo igrače da to sprijece i to nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu a izvođenje auta je komedija teška, posebno kad to Benjo izvodi, moliš Boga da je protivnički igrač slucajno nabije glavom ponovo u aut, a da je ne primi normalno.
I za kraj Admir Adžem, kapa dole majstore, od govana čovjek pitu pravi ! Nikad goru ekipu nismo imali a nikad više bodova iz 11 kola, sad ide tekma sa Širokim u kupu i tu mislim da nemamo velike šanse ali moramo ići na pobjedu iz razloga jer smo mi Željo..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.