Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Stavimo na stranu moje provokacije na ovoj temi. Mogu i ja biti ozbiljan ponekad, kao recimo sad, pa cu reci sljedece.
Vi imate dva problema:
a) Vlasnicka struktura. Tu mislim na vlasnike. Tko je vama vlasnik/su vam vlasnici? Kakvi su im ciljevi i ambicije? Sve je nekako nejasno i u zraku. Ne mogu ozbiljni vlasnici dopustiti nered i cirkus kakav godinama vlada u klubu. Tu mislim na povrede prije svega. Odlucan vlasnik bi do sada tri puta iz temelja promjenio medicinski tim i trenere zaduzene za kondicione treninge. Bar bi to Abramovic uradio do sada da je takav problem u CFC.
b) Arsene Wenger. Ovaj cirkusant i sarlatan je tamo oko 2008-2009 godine pogubio pamet. Posenilio je skroz. Pukotina. Sramotna politika u klubu koju sprovodi. A onda pojacanja kakva je sve doveo u tom periodu. Koliko polovnjaca samo je dovukao u AFC. A da ne govorim o njegovim trenersko-taktickim sposobnostima koje su upitne od tih godina. Gdje ce sebi ozbiljan trener dopustit da ga u 12-13 navrata uvijek na istu foru nadmudri jedna osoba. Srozao vam je ugled kluba do daske. Ako ga vec toliko volite podignute mu spomenik od cistog zlata ispred stadiona, nek bude vjecno slavljen i pamcem. Al dajte mu vise taj otkaz kad ne ide dugi niz godina s njim. A ne ide. I pticama na grani je jasno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vi imate dva problema:
a) Vlasnicka struktura. Tu mislim na vlasnike. Tko je vama vlasnik/su vam vlasnici? Kakvi su im ciljevi i ambicije? Sve je nekako nejasno i u zraku. Ne mogu ozbiljni vlasnici dopustiti nered i cirkus kakav godinama vlada u klubu. Tu mislim na povrede prije svega. Odlucan vlasnik bi do sada tri puta iz temelja promjenio medicinski tim i trenere zaduzene za kondicione treninge. Bar bi to Abramovic uradio do sada da je takav problem u CFC.
b) Arsene Wenger. Ovaj cirkusant i sarlatan je tamo oko 2008-2009 godine pogubio pamet. Posenilio je skroz. Pukotina. Sramotna politika u klubu koju sprovodi. A onda pojacanja kakva je sve doveo u tom periodu. Koliko polovnjaca samo je dovukao u AFC. A da ne govorim o njegovim trenersko-taktickim sposobnostima koje su upitne od tih godina. Gdje ce sebi ozbiljan trener dopustit da ga u 12-13 navrata uvijek na istu foru nadmudri jedna osoba. Srozao vam je ugled kluba do daske. Ako ga vec toliko volite podignute mu spomenik od cistog zlata ispred stadiona, nek bude vjecno slavljen i pamcem. Al dajte mu vise taj otkaz kad ne ide dugi niz godina s njim. A ne ide. I pticama na grani je jasno.
Ocita novinarka Wengeru bukvicu. A on odgovara u stilu ovdasnjih politicara.
I Alexis i Danny su pojacanja. Ekipa je jaca nego prosle sezone. Ovaj los start je samo Wengerova krivica.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Unisti ga novinarka pitanjima pogubio se frajer ne zna dje se nalazi
posebno mi je godra za ova pitanja za stopera i defanzivnog veznog.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Svaka joj cast kao da sam ja joj rekao sta ce ga pitat ...Gary Lineker na twiteruSeaman je napisao/la:alexis do sad 6 golova,3 u ligi,2 u ligi prvaka i 1 u carling cupuGunner4 je napisao/la:Koliko su Welbz i Alexis dali golova do sada?
welbeck-5 komada u 5 nastupa,3 turcima u lp i 2 u ligi
titan giroud prošlu sezonu 17 golova za cijelu sezonu
[youtube][/youtube]
Must say, I thought Arsene Wenger was arrogant, defensive and patronising to @JacquiOatley in the face of excellent and fair questioning.
Arsenal All The Way !
Jedan od najlosijih pocetaka sezone, ako ne i najlosiji od kako pratim Arsenal. Naravno da je najvise Wenger kriv za ove lose igre, ekipa je sigurno po imenima top 3 u ligi a rezultati su katastrofalni. Vise ne dobijamo ni ove male ekipe, velike ne treba ni spominjati.
Pa mi ne mozemo ni kokoske da dobijemo kuci
Pa mi ne mozemo ni kokoske da dobijemo kuci

Ovaj covjek je trebao napustiti Arsenal prije minimalno tri godine. Tada se vec moglo vidjeti da ce Arsenal sa ovim tvrdoglavim strucnjakom da ide samo silaznom putanjom.
Zamisli, GODINAMA svi vide da Aresnalu treba DM ali on ga ne dovodi.
U odbrani je Arsenal tanak ove sezone ali nije doveo nikoga.
Na golu vec godinama forsira neinteligentnog golmana za kojeg nikad ne znas kad ce napraviti fantasticnu odbranu a kad ce napraviti neku glupost ravnu onoj iz Federalne lige BiH. Bilo je i boljih golmana za dovesti.
Na sredini terena gomila igrace i jedan drugog guse. Igraju neprirodne pozicije i pola tima su veznjaci.
Napad je veoma tanak. Welbeck, Giroud i Sanogo ne mogu ni u istu recenicu sa napadima koje imaju ostali TOP klubovi u EPL. Cak i Southampton ima boljeg napadaca koji je doveden za 8 miliona iz Holandije.
Alexis Sanchez
Ne znam odakle tom momku snaga, fizicka i psihicka da se onoliko bori. Svaka mu cast!
Steta je sto se nije ulozilo u igracki kadar kad je Arsenal bio medju najjacim klubovima u Evropi. A potrebno je bilo samo jednog ili dva WC igraca dovesti i nastaviti sa povecanjem prihoda, sa povecanjem navijaca i sa dobrim rezultatima. Arsenal je tada izabrao cigansku opciju pod izgovorom "stadion" i tapka evo vec nekoliko godina u mjestu, dok su drugi otisli daleko. Htjeli su pare danas a za sutra nisu mislili.
P.S. Top 4 je opet maksimum. I opet bi se to cetvrto mjesto na kraju sezone moglo slaviti kao titula.
Zamisli, GODINAMA svi vide da Aresnalu treba DM ali on ga ne dovodi.
U odbrani je Arsenal tanak ove sezone ali nije doveo nikoga.
Na golu vec godinama forsira neinteligentnog golmana za kojeg nikad ne znas kad ce napraviti fantasticnu odbranu a kad ce napraviti neku glupost ravnu onoj iz Federalne lige BiH. Bilo je i boljih golmana za dovesti.
Na sredini terena gomila igrace i jedan drugog guse. Igraju neprirodne pozicije i pola tima su veznjaci.
Napad je veoma tanak. Welbeck, Giroud i Sanogo ne mogu ni u istu recenicu sa napadima koje imaju ostali TOP klubovi u EPL. Cak i Southampton ima boljeg napadaca koji je doveden za 8 miliona iz Holandije.
Alexis Sanchez

Steta je sto se nije ulozilo u igracki kadar kad je Arsenal bio medju najjacim klubovima u Evropi. A potrebno je bilo samo jednog ili dva WC igraca dovesti i nastaviti sa povecanjem prihoda, sa povecanjem navijaca i sa dobrim rezultatima. Arsenal je tada izabrao cigansku opciju pod izgovorom "stadion" i tapka evo vec nekoliko godina u mjestu, dok su drugi otisli daleko. Htjeli su pare danas a za sutra nisu mislili.
P.S. Top 4 je opet maksimum. I opet bi se to cetvrto mjesto na kraju sezone moglo slaviti kao titula.
Vala prihodi rastu , to i budala vidi, ugovor ovog ljeta sa pumom i proslogodinji sa Emiratesom i jos milion manjih partnera govore da smo na tom planu sve bolji i bolji.
Jedini problem ovom Arsenalu je što nije doveden štoper ili 2 i DMF što se tiče igračkog kadra.
Napadač i nije toliki problem jer realno gledano Sanchez igra stalno u napadu i plus to će isto i Walcott raditi.
I problem trenutno je Wenger i njegova tvrdoglavost.
Kad bi te stvari riješili, a stvarno ih nije teško riješiti bilo bi sve 5
PS al ga žena išamara, znači ko da smo je mi sa foruma poslali mame mi
Jedini problem ovom Arsenalu je što nije doveden štoper ili 2 i DMF što se tiče igračkog kadra.
Napadač i nije toliki problem jer realno gledano Sanchez igra stalno u napadu i plus to će isto i Walcott raditi.
I problem trenutno je Wenger i njegova tvrdoglavost.
Kad bi te stvari riješili, a stvarno ih nije teško riješiti bilo bi sve 5

PS al ga žena išamara, znači ko da smo je mi sa foruma poslali mame mi

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Schneiderlin is Arsenal's number one target in January, report @MirrorFootball. Frenchman may cost up to £25m
ali to tad će predomisliti i dovest nekog mladog francuzića ili dr.tiotea koji bi trebao biti dugoročno rješenje koji će navršiti 29 godina iduće godine
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/1 ... er-4463962" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/1 ... er-4463962" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivo je da su @seamena prije pola godine ovde pljuvali pod firmom da piše "vazda iste postove"!
Trenutno,90% ljudi koji ovde borave, pišu unazad 4 mjeseca APSOLUTNO IDENTIČNE STVARI (i to uglavnom oni koji su @seamena pljuvali).
Paradox!
Trenutno,90% ljudi koji ovde borave, pišu unazad 4 mjeseca APSOLUTNO IDENTIČNE STVARI (i to uglavnom oni koji su @seamena pljuvali).
Paradox!
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma lik je vazda isto misljenje imao i to se postuje, al brate ubi u pojam frajer svaki dan jedno te isto napiše, dobro rega kontaš skontali smo, al fakat lik zna pretjerat al et nije da nema istine u ovom sto prica nazalost jbg
Malo pozitive
Sanchez je krađa , faking krađa
Bellerin ima uklizavanja aka Rosicky
Statistički šutamo više nego prošle sezone
vraća nam se Ramsey, Walcott , Koscielny, Chambers
Jednom ćemo morat počet pobjeđivat
EDit:

ja tipujem na Oxa

Sanchez je krađa , faking krađa

Bellerin ima uklizavanja aka Rosicky

Statistički šutamo više nego prošle sezone

vraća nam se Ramsey, Walcott , Koscielny, Chambers

Jednom ćemo morat počet pobjeđivat

EDit:

ja tipujem na Oxa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
hejteri na aparatima jer od prvog dana govorim kuda to dr.voajer vodi klub
i kako vrijeme ide voajer me samo potvrđuje
hvala voajer na nesposobnosti

Ma govorio sam i ja ima tri godine, ali ljudi su ovdje previse vjerovali Wengeru.
I nek sad napravi nekoliko dobrih rezultata, sve ce mu ovo lose zaboraviti i opet cemo gledati postove sa "In Wenger we trust" i slicne stvari.
Svaki igrac koji je napustao Arsenal je ovdje bio ispljuvan kao izdajnik, a niko se nije pitao zasto bi neko u Arsenalu igrao za duplo manje i bez ikakvih ambicija?! Ne traje karijera 50 godina nego 10-15.
Ljudi su bili pod utiskom i sve ono sto je Wenger govorio u javnosti su upijali pa se doslo toliko daleko, da je eto on bio neki spasitelj fudbala a drugi su ga kvarili sa parama.
I onda Wenger pljunu 50 miliona za Ozila i svi se usutise.
I nek sad napravi nekoliko dobrih rezultata, sve ce mu ovo lose zaboraviti i opet cemo gledati postove sa "In Wenger we trust" i slicne stvari.
Svaki igrac koji je napustao Arsenal je ovdje bio ispljuvan kao izdajnik, a niko se nije pitao zasto bi neko u Arsenalu igrao za duplo manje i bez ikakvih ambicija?! Ne traje karijera 50 godina nego 10-15.
Ljudi su bili pod utiskom i sve ono sto je Wenger govorio u javnosti su upijali pa se doslo toliko daleko, da je eto on bio neki spasitelj fudbala a drugi su ga kvarili sa parama.
I onda Wenger pljunu 50 miliona za Ozila i svi se usutise.
Au što ova izrešeta Wengera, Wenger ne zna šta će odgovorit kad mu spomenu DMF-a..
I Gazidisa su pitali za DMF-a blijedo je odgovorio..
Jednostavno imam osjećaj da je strog prema našim najboljim igračima a da ne kaže riječ Arteti i ostalim panjevima, pa jbo mayku u kojoj dimenziji Monreal Arteta Flamini mogu bit u prvoj
hayd Giroud Cazorla i Podolski i nekako za klupe, al jarane kako ova trojica prva, i to 2 od njih igraju DMF-a..
ybo mayku wenger nikad nije reko da je ekipa citava kriva, uvijek nesto okolisa, volio bi fakat da ode vise s klupe, nigdje ovo ne vodi
I Gazidisa su pitali za DMF-a blijedo je odgovorio..
Jednostavno imam osjećaj da je strog prema našim najboljim igračima a da ne kaže riječ Arteti i ostalim panjevima, pa jbo mayku u kojoj dimenziji Monreal Arteta Flamini mogu bit u prvoj

hayd Giroud Cazorla i Podolski i nekako za klupe, al jarane kako ova trojica prva, i to 2 od njih igraju DMF-a..
ybo mayku wenger nikad nije reko da je ekipa citava kriva, uvijek nesto okolisa, volio bi fakat da ode vise s klupe, nigdje ovo ne vodi
Jel Wenger kriv što su nas igrači napuštali zbog malih plata u Arsenalu?
A.F.C. Bournemouth!
DA!rambo16 je napisao/la:Jel Wenger kriv što su nas igrači napuštali zbog malih plata u Arsenalu?
Jer se ponasao kao neki komunisticki diktator koji hoce da svi igraci imaju slicne (iste) plate a da samo on moze imati duplo vise. On je Bog i batina a ostali moraju biti pijuni. Zato i glumi strogocu na najboljem igracu Arsenala, Alexisu, i stavlja ga na klupu.
Raspitaj se koliko para Arsenal daje na plate i sve ce ti biti jasno.
Znači on i sebi određuje platu?
Drugim riječima, on je Kim Jong Un u Arsenalu!
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Znači on i sebi određuje platu?
"Ako Arsene ima plan mi ga podržimo, ako ne onda mi šutimo." Sir Chips Keswick!

Samo čekam da Gazidis izađe na press i kaže "Velikim Bogom se kunemo da Wengerovi robovi biti nećemo".
Ne vrijedi. Vi ste ubijeđeni da je Wenger kriv za sve loše što se dešava u klubu.
To već prelazi granice racionalnog!
Ne vrijedi. Vi ste ubijeđeni da je Wenger kriv za sve loše što se dešava u klubu.
To već prelazi granice racionalnog!
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.