Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Manageru moj, Lucio je potpisao novi ugovor, oleee.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Vidio sam,moras biti aktivnijimasteRofPoker je napisao/la:Manageru moj, Lucio je potpisao novi ugovor, oleee.

Najbolje bi bilo da udjes u fb grupu gdje su svi igraci i tu su vecinom se informacije

genijalceSiamoNoi je napisao/la:Mene pitas ili?AjsKjub je napisao/la:Čemu ovo?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
trebal kome napadac? 
ako treba salji te ugovor
http://footballidentity.com/Player/Play ... l/U58.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

ako treba salji te ugovor

http://footballidentity.com/Player/Play ... l/U58.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon pola sezone već si par utakmica propustio iako si stavio da ćeš doći. Ali ajde dobro, početnik si bio i kontamo dešava se. Ali nakon pola sezone je postajalo sve gore i gore i na kraju sezone si propuštao po 4-5 dana treninga, a na utakmici se ne sjećam kada smo te zadnji put vidjeli.AjsKjub je napisao/la:genijalceSiamoNoi je napisao/la:Mene pitas ili?AjsKjub je napisao/la:Čemu ovo?
Nakon svega toga poslana ti je i poruka da više nemaš mjesta u klubu, ti ne samo da nisi vidio (možda si i ignorisao) poruku nego si stavio da ćeš doći na utakmicu play-offa. Naravno nisi se ni pojavio na toj utakmici.
I nakon svega ovog ti postavljaš ovo pitanje. Usudio bih se čak reći da je to bezobrazno sa tvoje strane.

Sve najbolje u nastavku karijere.
Ja ću ESSF-u nabavit novog SD-a (početnik),al brzo uči momak 

je li bas mrtvi pocetnik ?xinxee je napisao/la:Ja ću ESSF-u nabavit novog SD-a (početnik),al brzo uči momak

neka,ovaj ide na moju odgovornostarelinho je napisao/la:je li bas mrtvi pocetnik ?xinxee je napisao/la:Ja ću ESSF-u nabavit novog SD-a (početnik),al brzo uči momakako jeste ne mogu se peglat ocm da ga ucim

Jeb ga, neki imaju prioritete i ne stavljaju neku browser igru na prvo mjesto, ne može se stignut svaki put kad se ostavi zeleno. Malo si pretjerao al ajd, barem je dobro što ozbiljno računate na svaku jedinku u timu.JesseP je napisao/la:Nakon pola sezone već si par utakmica propustio iako si stavio da ćeš doći. Ali ajde dobro, početnik si bio i kontamo dešava se. Ali nakon pola sezone je postajalo sve gore i gore i na kraju sezone si propuštao po 4-5 dana treninga, a na utakmici se ne sjećam kada smo te zadnji put vidjeli.
Nakon svega toga poslana ti je i poruka da više nemaš mjesta u klubu, ti ne samo da nisi vidio (možda si i ignorisao) poruku nego si stavio da ćeš doći na utakmicu play-offa. Naravno nisi se ni pojavio na toj utakmici.
I nakon svega ovog ti postavljaš ovo pitanje. Usudio bih se čak reći da je to bezobrazno sa tvoje strane.![]()
Sve najbolje u nastavku karijere.
Uglavnom, sa srećom nek vam je. Blocker vas pozdravlja.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Još SM i CF.Ima li zainteresiranih?SiamoNoi je napisao/la:Inače,tražimo GK-a,CD-a,SM-a i CF-a pa ako ima netko tko bi igrao neka mi se javi.

Genijalci kako idu pripreme za prvu ligu,kakva su očekivanja?
ima..http://footballidentity.com/Player/Play ... l/U58.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;SiamoNoi je napisao/la:Još SM i CF.Ima li zainteresiranih?SiamoNoi je napisao/la:Inače,tražimo GK-a,CD-a,SM-a i CF-a pa ako ima netko tko bi igrao neka mi se javi.![]()
Mateo zar nas to napustas ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Loš ti je link, valjda si ti ovaj Ronaldo http://footballidentity.com/Player/Play ... ?id=308707" onclick="window.open(this.href);return false; 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pa ne mozes igrati za njih,a igras vec za nasmateo8943 je napisao/la:ima..http://footballidentity.com/Player/Play ... l/U58.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;SiamoNoi je napisao/la:Još SM i CF.Ima li zainteresiranih?SiamoNoi je napisao/la:Inače,tražimo GK-a,CD-a,SM-a i CF-a pa ako ima netko tko bi igrao neka mi se javi.![]()
pa nema mjesta vise u ekipi za napadaca a menise neda vise bit golman 

S-Y-L-A-R je napisao/la:Loš ti je link, valjda si ti ovaj Ronaldo http://footballidentity.com/Player/Play ... ?id=308707" onclick="window.open(this.href);return false;
haha meni isto otvori i moj i tvoj link

Tebi da, drugima nemateo8943 je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Loš ti je link, valjda si ti ovaj Ronaldo http://footballidentity.com/Player/Play ... ?id=308707" onclick="window.open(this.href);return false;
haha meni isto otvori i moj i tvoj link

41.21.1.
Idemo braćo večeras u poslijednjoj pripremnoj utakmici pokazati zube
..
Nadam se da ce veceras uz ovih 9-10 prijavljenih još neko doći,i naravno ne zaboravite na Team Speak,podatke imate na klupskom forumu a i trebamo se privikavati da ga češće koristimo
..
Forza ESSF !

Nadam se da ce veceras uz ovih 9-10 prijavljenih još neko doći,i naravno ne zaboravite na Team Speak,podatke imate na klupskom forumu a i trebamo se privikavati da ga češće koristimo

Forza ESSF !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Probati cu stici na tekmu, ako zakasnim halalite.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
ULAZITE NA TEAM SPEAK

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.