Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Nihad Đedović
Djedovic Nihad nije igrac za nba,ne znam o cemu pricate
Moze biti dobar Evropski igrac,ali nba bekovi su druge dimenzije.

-
- Kontakt:
DJEDOVIC JE RODJEN ZA NBA.Zapamti, samo ako bude krvavo radio
- Londonarsenal
- Kontakt:
Nije ovo jos dovoljno za NBA, za neku zapazeniju ulogu.
ne budi smjesan ,majke ti 

ni u evropi nije medju 5-6 najboljih bekova,ma i medju deset tesko da je,a u nba je drugi svijet,osobito za bekove
-
- Kontakt:
I evropi nemozes vise napredovati.Sto si do 25 napredovao si napredoavao. Jer u evropi stagniras.Sto znači stojiš na istom. A kad odes u NBA, nadgradis se kao igrač.10000 puta veči nivo treninga,psihologija, um.Normalno ako zelis napredovati, kao sto je drazen,kukoč, i naš teletovic.Mirza da je osto u Evropi uvijek bi bio isti igrač.
- Londonarsenal
- Kontakt:
19 poena na kraju, sut je bio ispod 50 %
zanimljivo razmišljanje
mirzateletovicc je napisao/la:I evropi nemozes vise napredovati.Sto si do 25 napredovao si napredoavao. Jer u evropi stagniras.Sto znači stojiš na istom. A kad odes u NBA, nadgradis se kao igrač.10000 puta veči nivo treninga,psihologija, um.Normalno ako zelis napredovati, kao sto je drazen,kukoč, i naš teletovic.Mirza da je osto u Evropi uvijek bi bio isti igrač.
drazen,toni su bili naj evropski igrac,pa su otisli u nba.Mirza je dosta toga pokazao u evropi

Konstanto omalovazavanje nihada , sjecam se dobroooo prije EB kako su govorili da je ANDJUSIC za njega svemirski brod lol lol lol ako moze rudez moje i djedovic vala al haj to je sasvim nebitno dal ce i vala sto se mene tice ne mora u nba... Sam je rekao za avaz da je imao vec ponude nba timova i da ne razmislja o tome kaze da nije kasno da ode u nba i za 2 godine i ja se slazem s njim. Niko ne govori da bi bio paul george u nba nego mogao bi imati finu rolu sigurno. Igra odlicnu odbranu oduvijek , o prodoru ne trebamo ni pricat ali strasno popravlja sut i to je ono sto mu je najvise falilo najveci dokaz su trojke. Zna prevest loptu svakoj ekipi dobro dodje neko ko zna uzet loptu itd , meni je drago da je on poslije povrede izgleda jos bolje nego prije samo neka ovako nastavi andjusici na aparatima 

-
- Kontakt:
Filip neznači da moras biti najbolji u Evropi da moras iči u NBA. Bitno je kad Amerikanac(SKAVT) osjeti u nekom igraču TALENAT i da se moze i toga igrača puno napraviti i ako nije medju najboljim u evropi.
mirzateletovicc je napisao/la:Filip neznači da moras biti najbolji u Evropi da moras iči u NBA. Bitno je kad Amerikanac(SKAVT) osjeti u nekom igraču TALENAT i da se moze i toga igrača puno napraviti i ako nije medju najboljim u evropi.
jesi ti iz bosne,nekako čudno pišeš?
-
- Kontakt:
Nisam iz Bosne. Roditelji su mi rodjeni u bih.
mirzateletovicc je napisao/la:Nisam iz Bosne. Roditelji su mi rodjeni u bih.

-
- Kontakt:
Šta je tu je

do Nihada je najviše da li će uopće otići u NBA.
do prije dvije-tri godine me je pravo živcirao, kako je loš znao biti. sada već pokazuje priličnu konstantu u napadu, a i šut iz vana mu je mnogo bolji. odbrana njemu nikad nije bila problem.
kakvi su sve Europljani igrali u NBA sigurno ne bi bio ni među 30% najlošijih svih vremena. njega vidim kao 7-8 igrača u ekipi. a neki ljudi više vole sigurnost Europe, nego da samo odu u NBA da bi se reklo da su eto bili tamo.
do prije dvije-tri godine me je pravo živcirao, kako je loš znao biti. sada već pokazuje priličnu konstantu u napadu, a i šut iz vana mu je mnogo bolji. odbrana njemu nikad nije bila problem.
kakvi su sve Europljani igrali u NBA sigurno ne bi bio ni među 30% najlošijih svih vremena. njega vidim kao 7-8 igrača u ekipi. a neki ljudi više vole sigurnost Europe, nego da samo odu u NBA da bi se reklo da su eto bili tamo.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
kakvi su sve Europljani igrali u NBA sigurno ne bi bio ni među 30% najlošijih svih vremena. njega vidim kao 7-8 igrača u ekipi. a neki ljudi više vole sigurnost Europe, nego da samo odu u NBA da bi se reklo da su eto bili tamo.[/quote]
KAO ŠTO JE DEJAN BODIROGA.Znao je da kad ode u NBA da mora KRVAVO TRENIRATI. Pa je sam u sebi reko goni NBA
KAO ŠTO JE DEJAN BODIROGA.Znao je da kad ode u NBA da mora KRVAVO TRENIRATI. Pa je sam u sebi reko goni NBA
-
- Kontakt:
Mislim Bodiroga nije ni smijo da ode u NBA. A recimo MARKO MILIĆ iz Slo je otišo u nba eto tako samo da je otišo.a čovjek nezna ni tapkati loptu ni bacati na koš.Samo zna zabiti na koš. Tako da se je i brzo vratio nazad.Nista od nista.
da sam htjeo da elaboriram ko je sve mogao, a nije.ili ko je otišao, a bolje da nije. ili ko je otišao, pa se ubrzo vratio iako bimožda ostvario solidnu karijeru, mogao sam navesti priličan broj imena za svaku od tri nabrojane kategorije.
moja priča se ovaj put odnosila uglavnom na Nihada i neka tako ostane...
moja priča se ovaj put odnosila uglavnom na Nihada i neka tako ostane...

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
-
- Kontakt:
Nihad je rodjen za NBA. krvav trening, ustrajnost i strpljivost. I da mu dragi ALAH da zdravlja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.