AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 okt 2014, 16:56

Hattrick123 je napisao/la:**** mu bonera sve, da mu hoce neko polomit noge. dzaba sto vodimo mi ni jednu jacu ekipu necemo dobit
Dobro je neko rekao ovaj run and gun fudbal koji forsira Pippo uspijeva izgleda protiv ovih slabijih dok protiv jačih ekipa to ne prolazi. Ali dok je god tako a uzimajući realno u obzir rooster s kojim Pippo raspolaže ja zadovoljan.

Abate igra sezonu života, prolazi ih ko da ih nema. Honda šta reći 6 golova u 7 utakmica kritikovao sam ga puno ali krenuo je žestoko u ovu sezonu i nadam se da neće biti ko Nocerino one season wonder, samo trpaj majstore.

4. mjesto nije loše ali vezni red je tragikomedija i na odbrani se mora poraditi jer ne može proći utakmica da se ne primi gol ili dva. 14 bodova u 7 utakmica ja zadovoljan ali treba to i bolje, skor 4 2 1 gol razlika 16:10, idemo dalje!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2014, 17:05

Očekivao sam tešku utakmicu, čak i da nećemo pobijediti. Ali eto na kraju ispade rutinski iako igra nije bila neka ljepota, fali kreatiavac u veznom redu to se vidi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 okt 2014, 17:11

Dobra utakmica, onako rutinski rijeseno, 3 boda su tu sto je najvaznije.
Nije to sad neka wc ekipa, ali trkom i zalaganjem se lako rjesavaju ove manje ekipe sto je vrlo vazno, prije nismo mogli ni to. Napad dobar, odbrana napreduje, fali tu jedan priblizno wc veznjak i mogla bi ovo biti lijepa ekipica.

Abate, naklon za covjeka :tokralju:
Odbrana solidna, Alex fantastican kao uvijek dosad, Abbiati imao par dobrih intervencija
Muntari, Essien, Poli... :facepalm:
naprijed Torres los (al' nije ga nesto za kriviti, ondje allah ne bi lopte dobio), Honda odlican uz dva gola, faraon isto odlican, naprijed odsjecen jer ima ova tri konja iza sebe, al' se trudio, trco, krao lopte, odlicna asistencija (od onakvog golgetera napravismo ovakvog asistenta :lol: )... samo mi ga zao nesto, vidno isfrustriran kad je izlazio, hoce taj gol da mu padne stijena sa srca, al' ko da mu da loptu? vise lici na beka nego na napadaca... nadam se da pocinje i protiv Fiorentine, zasluzio je :thumbup:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 19 okt 2014, 17:45

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 okt 2014, 18:40

Mislio sam i ja da sa onakvim veznim redom necemo moci ni remi izvuci. Kad oni rutinski odradise posao i 3 buda su nasa. Abate sve pohvale.

Forza Milan!!!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 19 okt 2014, 18:44

Da nije bilo onih nespretnih/nesretnih kikseva, sad smo mozda mogli imati minimalno 17 bodova nakon prvih 7 utakmica. Ali i ovako dosta dobar početak sezone,puno bolje nego u prethodne dvije kad smo imali po 7-8 bodova nakon isto toliko mečeva. Igra još uvijek nije na nekom zavidnom nivou, ali biće i to aBd u narednom periodu. Zasad se primjeti velika želja i borbenost u skoro svakom meču. Abate i danas odličan, kao i naš najbolji igrač u ovom trenutku, Keisuke Honda.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 okt 2014, 18:49

UrbyEmanuelson je napisao/la:Mislio sam i ja da sa onakvim veznim redom necemo moci ni remi izvuci. Kad oni rutinski odradise posao i 3 buda su nasa. Abate sve pohvale.

Forza Milan!!!
oni nisu nista uradili...prvi gol Abate prosao ubacio i onaj lose reagovao, drugi gol EL Saravi uposlio Hondu i treci gol Rami sa svoje polovice uputio loptu i Honda postigao gol.... znaci veza je samo u odbrani bila i nista nisu uradili..ne znam za vas ali mene je utakmica smorila.. na kraju bitna su 3 boda i valjda do januara izguramo nekako i budemo u vrhu pa da dodje kakvih igraca u vezu.
FORZA MILAN

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 19 okt 2014, 18:52

Vidjećemo kako će to izgledati kad se Monto vrati, ali opet i pored njega treba nam još jedan igrač na sredini koji zna igrati lopte.
@francobaresi

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2014, 19:03

AgentttB je napisao/la:slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Majstor :thumbup:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 okt 2014, 19:34

@Hattrick123 nisam ja mislio na vezni red sto se rutine tice,nego na citavu ekipu,vezni red je bio odron :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2014, 19:40

Šta je tačno sa De Jongom, je li povreda ili suspenzija?

Ja bih protiv Fiorentine vratio Hondu u sredinu a Meneza na desno krilo, uz De Jonga? i još jednog hadalja (Muntari vjerovatno). Jer protiv Fiorentine sumnjam da ćemo moći napraviti nešto sa onako pasivnim veznim redom kao što je bio danas.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 okt 2014, 19:42

Jes brate covjek ubica, kako samo hladnokrvno zabija :cool:

ma nama mozda ni nije potreban veznjak, dovoljno bi bilo promjeniti formaciju na 4231, nazad montolivo, honda u sredini.

iduce kolo fiorentina koja nije u bog zna kojoj formi, moze se i mora dobiti na domacem terenu... poslije toga slijedi jos malo lakih utakmica i onda paklen raspored, boli glava :crazy:
mi smo -1 od treceg mjesta, tek sad mi smetaju ona 4 beapotrebna izgubljena boda, al' boze moj sta sad, dobro je i ovo.

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 okt 2014, 19:49

UrbyEmanuelson je napisao/la:@Hattrick123 nisam ja mislio na vezni red sto se rutine tice,nego na citavu ekipu,vezni red je bio odron :D
nismo se onda skontali :D ja mislio ti rece oni rutinski odradise posao hehe reko jesmo li gledali istu utakmicu :D

sto se Montoliva tice od njeg se ne treba coekivati odma da pruzi dobre utakmice trebat ce i njemu 4-5 utkamica da bi bio na nivou znati to je jos mjesec dana,ali ce svakako biti bolji od ove 3....jos kad bi dosao jos jedan u vezi pa montolivo-de jong-??? licilo bi to na nesto :)
FORZA MILAN

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 19 okt 2014, 21:18

Hattrick123 je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:@Hattrick123 nisam ja mislio na vezni red sto se rutine tice,nego na citavu ekipu,vezni red je bio odron :D
nismo se onda skontali :D ja mislio ti rece oni rutinski odradise posao hehe reko jesmo li gledali istu utakmicu :D

sto se Montoliva tice od njeg se ne treba coekivati odma da pruzi dobre utakmice trebat ce i njemu 4-5 utkamica da bi bio na nivou znati to je jos mjesec dana,ali ce svakako biti bolji od ove 3....jos kad bi dosao jos jedan u vezi pa montolivo-de jong-??? licilo bi to na nesto :)
M.V.Ginkel ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 okt 2014, 21:47

Dex je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la:

M.V.Ginkel ?
On je na posudbi, mislim na nekog igraca koji ce biti nas... Steta sto je Ginkel dobio priliku ali se povrijedio, a danas sam ocekivoa da ce njega ubaciti barem 15min medjutim Inzaghi mrtvog Boneru ubacuje... Nadam se da ce dobiti priliku u narednim utakmicama ali tesko jer Inzaghi uglavnom koristi De Jonga,Muntarija,Poli (parizer) i Essiena i svi oni imaju prednost prije njega (nazalost)
FORZA MILAN

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 okt 2014, 22:05

Valja pohvaliti fašistu branio je vrhunski danas.

slika
slika
slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 okt 2014, 22:53

Inter Napoli nerijeseno, savrseno za nas. :cool:
Malo Sampdoria zajebava oko tog treceg mjesta (uvijek se nadje neki kurcev autsajder sa ludom sezonom), ali tesko da ce do kraja izdrzati ovim tempom. Imamo lijepu prednost i finu sansu za LS, ovo se ne smije ispustiti.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 okt 2014, 13:01

Sretan rođendan Mattia !! (22)

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2014, 13:43

Sretan Šiljo :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 20 okt 2014, 14:24

Hondu guramo na sve moguće pozicije, umjesto da kažemo neka ga ovdje gdje sad igra,jer lik pokidao u prvih sedam utakmica. :cool:
@francobaresi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.