Kako da nebudu bijesni, Hertha je tim koji reprezentira Berlin, halo Berlin, igraju kao Grenoble!Neutral je napisao/la:Hehe, oni kao bijesni, cool.![]()
Ko im je kriv kada igraju loše, kao neka ekipa iz 3 lige.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
Grijesis druze. Tek im slijede pakleni dvoboji.GunnerS je napisao/la:Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Strasna pobjeda FCNa, nisam se nado dvici iskreno, s ovakvim rezultatom danas, blizi se opsatnak.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opa imamo i navijaca Nurnberga. Dobrodosao.kartaL je napisao/la:Strasna pobjeda FCNa, nisam se nado dvici iskreno, s ovakvim rezultatom danas, blizi se opsatnak.

Nadam se opstanku Nurnberga u Bundeski, a nakon pobjede nad Herthom korak su blize ka ostvarenju tog cilja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uh, hebote... Pa ne znam šta je teže... Ako obo pobjede onda su i zaslužili da budu prvaci... uh...omerbavarac je napisao/la:Grijesis druze. Tek im slijede pakleni dvoboji.GunnerS je napisao/la:Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od ovih 8 utakmica ocekujem da ce prosuti bodove u barem 3. Kao prva takva namece se protiv Dortmunda. Zuti su u odlicnoj formi i nece biti nikakvo iznenadjenje dodju li do bod(ova). Dalje protiv Bayerna ocekujem takodjer da kiksaju, vjerujem da ce ovo mozda biti i odlucujuca utakmica za titulu i na kraju u Stuttgartu gube bodove. Ostalo je manje vise njihovo. Mozda Schalke predstavlja problem, ali ocekujem da to rutinski rijese.GunnerS je napisao/la:Uh, hebote... Pa ne znam šta je teže... Ako obo pobjede onda su i zaslužili da budu prvaci... uh...omerbavarac je napisao/la:Grijesis druze. Tek im slijede pakleni dvoboji.GunnerS je napisao/la:Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
Opaaa, stigo nam CluberakartaL je napisao/la:Strasna pobjeda FCNa, nisam se nado dvici iskreno, s ovakvim rezultatom danas, blizi se opsatnak.

Otkud to da navijas za Altmeister?
Vom Jäger zum Gejagten
Ovako ja mislim da će završit, boldirano je pobjednik, ako su oba onda je to xomerbavarac je napisao/la:Grijesis druze. Tek im slijede pakleni dvoboji.GunnerS je napisao/la:Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tvoje misljenje, respect, ali ne znam zasto si stavio da ce pobijediti Bayerna. Jos ako se zna da je Bayern dosta uspjesan u L'kusenu, sve ukazuje na moguci kiks. Znaci od posljednjih 8 da niti jednu ne izgube, dosta tesko.GunnerS je napisao/la:Ovako ja mislim da će završit, boldirano je pobjednik, ako su oba onda je to xomerbavarac je napisao/la:Grijesis druze. Tek im slijede pakleni dvoboji.GunnerS je napisao/la:Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen![]()
Zašto, hmm, Leverkusen ima jači tim, komplean a Bayern pojedince
Jedini razlog...

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bih se bas slozio. Mozda Bayern ima pojedince za LP, ali za Bundesligu je druga prica. Svaki tim u Njemackoj bi pozelio igrace Bayerna u svom kadru. L'kusen nije los, naprotiv imaju dobar tim, ali sigurno nisu bolji od Bayerna.GunnerS je napisao/la:Zašto, hmm, Leverkusen ima jači tim, komplean a Bayern pojedinceJedini razlog...

Nebi da se petljam toliko u to, jer nisam baš toliko upućen al mislim da je tako. Ugl.vidjet ćemo... Najspremniji će osvojit a ja se nadam da će to bit Leverkusen ili Schalke radi Magatha 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh bas zbog toga. Pratim Bundesku vise nego bilo koju ostalu ligu i mislim da sam dovoljno upucen sto se tice igrackog kadra. Jbg zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Iako je u Njemackoj sve moguce, vjerujem da Bayern nece imati problema, ali kao sto ti kazes vidjecemo.GunnerS je napisao/la:Nebi da se petljam toliko u to, jer nisam baš toliko upućen al mislim da je tako. Ugl.vidjet ćemo... Najspremniji će osvojit a ja se nadam da će to bit Leverkusen ili Schalke radi Magatha

Zato se i ne mogu upuštat u raspravu neku jer nisam baš stručnjakomerbavarac je napisao/la:Eh bas zbog toga. Pratim Bundesku vise nego bilo koju ostalu ligu i mislim da sam dovoljno upucen sto se tice igrackog kadra. Jbg zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Iako je u Njemackoj sve moguce, vjerujem da Bayern nece imati problema, ali kao sto ti kazes vidjecemo.GunnerS je napisao/la:Nebi da se petljam toliko u to, jer nisam baš toliko upućen al mislim da je tako. Ugl.vidjet ćemo... Najspremniji će osvojit a ja se nadam da će to bit Leverkusen ili Schalke radi Magatha

Sad slijedi da vidimo hočel' Stuttgart uspjet izdržat Barcine nalete i hočel' Wolsfburg, HSV, Werder uspjeti sačuvati svoje predosti u EL
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nista i ovdje cu te citirati.GunnerS je napisao/la:Zato se i ne mogu upuštat u raspravu neku jer nisam baš stručnjakomerbavarac je napisao/la:Eh bas zbog toga. Pratim Bundesku vise nego bilo koju ostalu ligu i mislim da sam dovoljno upucen sto se tice igrackog kadra. Jbg zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Iako je u Njemackoj sve moguce, vjerujem da Bayern nece imati problema, ali kao sto ti kazes vidjecemo.GunnerS je napisao/la:Nebi da se petljam toliko u to, jer nisam baš toliko upućen al mislim da je tako. Ugl.vidjet ćemo... Najspremniji će osvojit a ja se nadam da će to bit Leverkusen ili Schalke radi MagathaAl et...
Sad slijedi da vidimo hočel' Stuttgart uspjet izdržat Barcine nalete i hočel' Wolsfburg, HSV, Werder uspjeti sačuvati svoje predosti u EL

Stuttgart tesko da moze nesto napraviti, stavise sanse su im minimalne, ali...... Vidio si kako odigrase u Njemackoj, ko bi rekao da oni onako mogu igrati. Cacau je u strasnoj formi i ko zna. Cuda se desavaju.
Vukovi imaju odlican rezultat iz Rusije, identican kao i Werder koji je donio 1:1 iz Spanije. Po meni Vukovi ne bi trebali imati problema. Dvojac iz BiH ce rijesiti sve dileme. Werder ima relativno tezak zadatak, jer Valencia ima jedan odlican tim i ovdje je sve moguce. I na kraju HSV ima najbolju rezultat od svih nabrojanih i oni nece imati problema. Ipak je Anderlecht slabija ekipa. Ocekujem najmanje dva tima u slijedecem krugu uz naravno Bayern koji je vec prosao u LP. Idu Nijemci prema jos jednom mjestu za LP.

Hehe, samo ti...
Ma vjerujem ja da će svi da prođu, osim Stuttgarta... Realno, Barca ako bude svoja pojest će ih...
Ma vjerujem ja da će svi da prođu, osim Stuttgarta... Realno, Barca ako bude svoja pojest će ih...
evo ga kako neki kazu vicekuzen napravio razvaljotku bajernu, istim tempom ide i šalke, za petama su bajernu a cini mi da njima ovi iz minhena dolaze na noge. ako leverkuzen ne uzme titulu neka onda tanjiraca ide u gelzenkirhen. kako je samo magat preporodio rakitu, respekt za trenera. slika i prilika za liverpul
Magath bi i od balavana igraca napravio a od udruzenja penzionera ekipu makar da u LS udje.
Ono majka vise ne radja.
Ne mogu da shvatim kako ovi parajli klubovi ne mogu da skontaju.
Daj koliko trazi i garant ti se nakon sezonu dvije vracaju sve ulozene pare.
Ono majka vise ne radja.
Ne mogu da shvatim kako ovi parajli klubovi ne mogu da skontaju.
Daj koliko trazi i garant ti se nakon sezonu dvije vracaju sve ulozene pare.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 mar 2010, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fura samo kondiciju, šta će mu tehnika igrača kada mogu trčati do bola. Čovjek bi u Engleskoj bio najbolji. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.