Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
23%
3) 15 ili više
42
45%

Ukupno glasova: 94

Wert
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Wert » 14 mar 2010, 19:41

Neutral je napisao/la:Hehe, oni kao bijesni, cool. :roll:

Ko im je kriv kada igraju loše, kao neka ekipa iz 3 lige.
Kako da nebudu bijesni, Hertha je tim koji reprezentira Berlin, halo Berlin, igraju kao Grenoble!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 mar 2010, 23:59

Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 00:33

GunnerS je napisao/la:Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...
Grijesis druze. Tek im slijede pakleni dvoboji.

Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kartaL
Kontakt:

Post Postao/la kartaL » 15 mar 2010, 00:44

Strasna pobjeda FCNa, nisam se nado dvici iskreno, s ovakvim rezultatom danas, blizi se opsatnak.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 00:52

kartaL je napisao/la:Strasna pobjeda FCNa, nisam se nado dvici iskreno, s ovakvim rezultatom danas, blizi se opsatnak.
Opa imamo i navijaca Nurnberga. Dobrodosao. ;)
Nadam se opstanku Nurnberga u Bundeski, a nakon pobjede nad Herthom korak su blize ka ostvarenju tog cilja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 01:22

omerbavarac je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Opet stari raspored, Bayern, Bayer i Schalke... Zanimljivo će definitivno bit do kraja... Leverkusen je odigrao mislim sve teške tekme ( ispravite me ako griješim ) i sad mu slijedi lakši dio...

Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
Uh, hebote... Pa ne znam šta je teže... Ako obo pobjede onda su i zaslužili da budu prvaci... uh...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 01:34

GunnerS je napisao/la:

Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
Uh, hebote... Pa ne znam šta je teže... Ako obo pobjede onda su i zaslužili da budu prvaci... uh...
Od ovih 8 utakmica ocekujem da ce prosuti bodove u barem 3. Kao prva takva namece se protiv Dortmunda. Zuti su u odlicnoj formi i nece biti nikakvo iznenadjenje dodju li do bod(ova). Dalje protiv Bayerna ocekujem takodjer da kiksaju, vjerujem da ce ovo mozda biti i odlucujuca utakmica za titulu i na kraju u Stuttgartu gube bodove. Ostalo je manje vise njihovo. Mozda Schalke predstavlja problem, ali ocekujem da to rutinski rijese.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 mar 2010, 01:39

kartaL je napisao/la:Strasna pobjeda FCNa, nisam se nado dvici iskreno, s ovakvim rezultatom danas, blizi se opsatnak.
Opaaa, stigo nam Clubera :D . Sta ima na Valznerweiheru?
Otkud to da navijas za Altmeister?
Vom Jäger zum Gejagten

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 08:14

Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
Ovako ja mislim da će završit, boldirano je pobjednik, ako su oba onda je to x :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 18:30

GunnerS je napisao/la:

Dortmund-Leverkusen
Leverkusen-Schalke
Frankfurt-Leverkusen
Leverkusen-Bayern
Stuttgart-Leverkusen
Leverkusen-Hannover
Leverkusen-Hertha
Gladbach-Leverkusen
Ovako ja mislim da će završit, boldirano je pobjednik, ako su oba onda je to x :)
Tvoje misljenje, respect, ali ne znam zasto si stavio da ce pobijediti Bayerna. Jos ako se zna da je Bayern dosta uspjesan u L'kusenu, sve ukazuje na moguci kiks. Znaci od posljednjih 8 da niti jednu ne izgube, dosta tesko.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 18:35

Zašto, hmm, Leverkusen ima jači tim, komplean a Bayern pojedince ;) Jedini razlog...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 18:39

GunnerS je napisao/la:Zašto, hmm, Leverkusen ima jači tim, komplean a Bayern pojedince ;) Jedini razlog...
Ne bih se bas slozio. Mozda Bayern ima pojedince za LP, ali za Bundesligu je druga prica. Svaki tim u Njemackoj bi pozelio igrace Bayerna u svom kadru. L'kusen nije los, naprotiv imaju dobar tim, ali sigurno nisu bolji od Bayerna. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 18:47

Nebi da se petljam toliko u to, jer nisam baš toliko upućen al mislim da je tako. Ugl.vidjet ćemo... Najspremniji će osvojit a ja se nadam da će to bit Leverkusen ili Schalke radi Magatha ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 18:58

GunnerS je napisao/la:Nebi da se petljam toliko u to, jer nisam baš toliko upućen al mislim da je tako. Ugl.vidjet ćemo... Najspremniji će osvojit a ja se nadam da će to bit Leverkusen ili Schalke radi Magatha ;)
Eh bas zbog toga. Pratim Bundesku vise nego bilo koju ostalu ligu i mislim da sam dovoljno upucen sto se tice igrackog kadra. Jbg zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Iako je u Njemackoj sve moguce, vjerujem da Bayern nece imati problema, ali kao sto ti kazes vidjecemo. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 19:00

GunnerS je napisao/la:Nebi da se petljam toliko u to, jer nisam baš toliko upućen al mislim da je tako. Ugl.vidjet ćemo... Najspremniji će osvojit a ja se nadam da će to bit Leverkusen ili Schalke radi Magatha ;)
Eh bas zbog toga. Pratim Bundesku vise nego bilo koju ostalu ligu i mislim da sam dovoljno upucen sto se tice igrackog kadra. Jbg zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Iako je u Njemackoj sve moguce, vjerujem da Bayern nece imati problema, ali kao sto ti kazes vidjecemo. ;)
Zato se i ne mogu upuštat u raspravu neku jer nisam baš stručnjak ;) Al et...

Sad slijedi da vidimo hočel' Stuttgart uspjet izdržat Barcine nalete i hočel' Wolsfburg, HSV, Werder uspjeti sačuvati svoje predosti u EL

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 19:09

GunnerS je napisao/la:
Zato se i ne mogu upuštat u raspravu neku jer nisam baš stručnjak ;) Al et...

Sad slijedi da vidimo hočel' Stuttgart uspjet izdržat Barcine nalete i hočel' Wolsfburg, HSV, Werder uspjeti sačuvati svoje predosti u EL
Nista i ovdje cu te citirati. :mrgreen: :mrgreen:

Stuttgart tesko da moze nesto napraviti, stavise sanse su im minimalne, ali...... Vidio si kako odigrase u Njemackoj, ko bi rekao da oni onako mogu igrati. Cacau je u strasnoj formi i ko zna. Cuda se desavaju.
Vukovi imaju odlican rezultat iz Rusije, identican kao i Werder koji je donio 1:1 iz Spanije. Po meni Vukovi ne bi trebali imati problema. Dvojac iz BiH ce rijesiti sve dileme. Werder ima relativno tezak zadatak, jer Valencia ima jedan odlican tim i ovdje je sve moguce. I na kraju HSV ima najbolju rezultat od svih nabrojanih i oni nece imati problema. Ipak je Anderlecht slabija ekipa. Ocekujem najmanje dva tima u slijedecem krugu uz naravno Bayern koji je vec prosao u LP. Idu Nijemci prema jos jednom mjestu za LP. ;) :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 19:11

Hehe, samo ti...

Ma vjerujem ja da će svi da prođu, osim Stuttgarta... Realno, Barca ako bude svoja pojest će ih...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 mar 2010, 21:25

evo ga kako neki kazu vicekuzen napravio razvaljotku bajernu, istim tempom ide i šalke, za petama su bajernu a cini mi da njima ovi iz minhena dolaze na noge. ako leverkuzen ne uzme titulu neka onda tanjiraca ide u gelzenkirhen. kako je samo magat preporodio rakitu, respekt za trenera. slika i prilika za liverpul

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2010, 23:40

Magath bi i od balavana igraca napravio a od udruzenja penzionera ekipu makar da u LS udje.
Ono majka vise ne radja.
Ne mogu da shvatim kako ovi parajli klubovi ne mogu da skontaju.
Daj koliko trazi i garant ti se nakon sezonu dvije vracaju sve ulozene pare.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 mar 2010, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 23:45

Fura samo kondiciju, šta će mu tehnika igrača kada mogu trčati do bola. Čovjek bi u Engleskoj bio najbolji. ;)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.