FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pitic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pitic » 18 okt 2014, 18:57

fukara87 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Sada se tek vide neke stvari kao npr. da nije Sadiković bio kriv za rezultate Slobode, a ljudi ga otjerali. Nego jednostavno Sloboda nema igrača da bi bilo šta napravila osim da se bori za opstanak. Ja mislim da i Portugalac postaje svijestan nekih stvari u vezi s kakavim igračkim kadrom raspolaže. Pa ako je već tako, pa ako znate da je tako istrpite ovu Slobodu dok bolji igrači ne dođu.
Ne mogu da vjerujem da si ovu glupost izvalio covjece, Sadikovic je itekako kriv jer je on pola igraca selektirao i vodio ih na pripreme, sta ti ocekujes nakon 2 utakmice pod vodstvom Casimira da ce se nesto na brzinu promijenit, de reci samo da se salis ? Igraci jesu losi ali i Sadikovic je realno lose pripremio ekipu a i doveo je lose igrace.
On je doveo igrače koje mu je Azmir mogao omogućiti. Azmir da je htio dovesti prejake igrače to bi i učinio i Čiro bi ostao na klupi i Sloboda bi bila među prvih 7, ali ipak se navedeno nije desilo. Što se tiće dovođenja igrača koliko para toliko muzike. Glavna pitanja su zašto nisu uspijeli zadržati Krpića i ostale koji su donekle nosili igru Slobode i bar su znali lopte igrati za razliku od ovih koji su ostali :?:.
SRETAN BROJ - 1725

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 18 okt 2014, 19:00

kobac je napisao/la:Prvo tuča na sjeveru,pa se pobiše kod Mejdana.
I jednog momka udari auto... katastrofa. :(

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 okt 2014, 19:03

Kako sam negdje procitao haman su probleme napravili dubravci kod mejdana..

Nije dugo tuca bila na sjeveru,B.... je to sve fino sredio,al ode on i sve se vrati na staro..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2014, 19:03

Kad sam izlazio sa sjevera neko rece da fkr odose pred svlacionice...imal neko info,jel bio roditeljski!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 18 okt 2014, 19:05

harry_90 je napisao/la:Kako sam negdje procitao haman su probleme napravili dubravci kod mejdana..
ma brate dječurlija neka.1-2 srednje.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 okt 2014, 19:07

pitic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Sada se tek vide neke stvari kao npr. da nije Sadiković bio kriv za rezultate Slobode, a ljudi ga otjerali. Nego jednostavno Sloboda nema igrača da bi bilo šta napravila osim da se bori za opstanak. Ja mislim da i Portugalac postaje svijestan nekih stvari u vezi s kakavim igračkim kadrom raspolaže. Pa ako je već tako, pa ako znate da je tako istrpite ovu Slobodu dok bolji igrači ne dođu.
Ne mogu da vjerujem da si ovu glupost izvalio covjece, Sadikovic je itekako kriv jer je on pola igraca selektirao i vodio ih na pripreme, sta ti ocekujes nakon 2 utakmice pod vodstvom Casimira da ce se nesto na brzinu promijenit, de reci samo da se salis ? Igraci jesu losi ali i Sadikovic je realno lose pripremio ekipu a i doveo je lose igrace.
On je doveo igrače koje mu je Azmir mogao omogućiti. Azmir da je htio dovesti prejake igrače to bi i učinio i Čiro bi ostao na klupi i Sloboda bi bila među prvih 7, ali ipak se navedeno nije desilo. Što se tiće dovođenja igrača koliko para toliko muzike. Glavna pitanja su zašto nisu uspijeli zadržati Krpića i ostale koji su donekle nosili igru Slobode i bar su znali lopte igrati za razliku od ovih koji su ostali :?:.
Kad ne znaš, ne piši gluposti !!!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2014, 19:15

Pripremne utakmice 10:0,15:0...a u ligi **** sansu nisu napravili.Borili su se danas,ne moze to niko osporit...ali ne znaju i to je to...nazalost,cekat proljece i nadat se boljem.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 18 okt 2014, 19:22

Uvijek sam se grozio na to psovanje ali da su danas ljudi uletili i isamarali ih kapu im treba skinut.
Drugo je psovanje kad se nameracis na jednog igraca pa mu yebes kako god ali ove pickice nista drugo nisu ni zasluzile, neces moci skupit vise 2000 ljudi kad bi stavio dzabe ulaz, veliku cevapa i 2l pive. Puno se toga danas izgubilo...

Koliku ekipa treba rekonstrukciju, sjever :oops: treba jos vecu :cry:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 okt 2014, 19:22

Katastrofalno losa igra , igraci su nam amateri teski , debili ... ali ja sam nekako sretan kad vidim ono skandiranje Azmiru , puno mi srce , Tuzla se zahvaljuje u velikom stilu ...

SVAKA CAST mojim drugovima Fukarama ( iako sam od danas navijac sa ZAPADA ) , PRVO POLUVRIJEME je bilo savrsenstvo , grmili ste , svaka vam cast na svemu !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 okt 2014, 19:32

pa dal je moguce da neki ne mogu da svare jednu j.e.b.e.n.u stvar
OVI IGRACI NE MOGU BOLJE..HOCE ALI SU LIMITIRANI
ne treba im psovat sve po spisku i maltretirat ih...fino raskines ugovor na polusezoni i sretno,prijatno..ovako im se samo stavlja ogroman pritisak na njihovo neznanje...
sjever i podrska Husicu :clap: :clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 okt 2014, 19:33

pita se od gov.ana ne pravi...

utakmica jako tesko za oci, vjerovatno 2 od 3 najgore ekipe u ovoj ligi se sastale..sto se tice Slobode, u odnosu na period po Sadikovicem, ima nekih pomaka...borbenost je veca, fizicka priprema takodjer (vise ne crknu u 45.oj vec u 75.oj minuti), defanzivno su malo sigurniji (mada Zvijezda nije mjerilo ni za sta) i linije su malo blize, pa se i odigra neka kombinacija...

pored svih tih, hajmo rec, pozitivnih stvari i pomaka generalna ocjena je da je ono bruka i katastrofa...oni nije da nece, oni NE ZNAJU jednostavno..mi imamo posla sa 2-3-4 mentalno ogranicena lika na terenu i jednom 5-6 igraca koji ne znaju ustopati loptu..u kreaciji smo maksimalno ograniceni, igra prema naprijed jednostavno ne postoji..spominje se dolazak nekog brazilca, valjda on sta popravi u tom dijelu..takodjer nas je i Radovanoviceva povreda dobro unazadila jer u ovom timu vise nema igraca koji je u stanju dati gol..u polju smo bezopasni, a ekipa generalno niska da bi bila prijetnja iz prekida...

posjeta solidna obzirom na to kako igramo... zapad solidno popunjen, na sjeveru standardna brojka, ljudi se uglavnom pokajali sto su dosli i bacili 2 sata na ono...iako je navijanje bilo jako dobro, onaj "standardni folklor" na sjeveru mora prestati, zar smo stvarno toliki divljaci pa bas svaki mec...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 okt 2014, 19:36

Pupi04 je napisao/la:Uvijek sam se grozio na to psovanje ali da su danas ljudi uletili i isamarali ih kapu im treba skinut.
Drugo je psovanje kad se nameracis na jednog igraca pa mu yebes kako god ali ove pickice nista drugo nisu ni zasluzile, neces moci skupit vise 2000 ljudi kad bi stavio dzabe ulaz, veliku cevapa i 2l pive. Puno se toga danas izgubilo...

Koliku ekipa treba rekonstrukciju, sjever :oops: treba jos vecu :cry:
bas
igra ko da si skupio neke sa slatine iz kaveza ,pa ne mogu da vjerujem da neki primaju platu za ono
ne pomoze ondje ni pep ni mourinho ,kakav portugalac ,treba prvenstveno jedno 6-7 igraca al pogotovo u sredini terena ,sredina je dno dna ,ko bez nogu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 okt 2014, 19:40

[youtube][/youtube]

:D

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 18 okt 2014, 19:56

Da li neko zna nešto o momku kojeg je auto udarilo ? Naš Tuzlak ili njihov ?
Zamolio bih gospodu da ne pišu imena ;)

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 18 okt 2014, 20:03

Fukara1987tz je napisao/la:Da li neko zna nešto o momku kojeg je auto udarilo ? Naš Tuzlak ili njihov ?
Zamolio bih gospodu da ne pišu imena ;)
momak kojeg je auto udarilo je iz Zivinica i navija za Slobodu ide na sve utakmice i ogromne probleme ima u Zivinicama jer je Fukara kako je meni drug rekao sto je bio na tom mjestu ekipa iz Miladija ih je provocirala seljacine seljaci i sl. i onda su se obracunali

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 okt 2014, 20:08

TzBulevar87 je napisao/la:
Batva je napisao/la:Prezalosno sta dodjemo gledati, hrpu nesposobnjakovica koji sebe zovu fudbaleri. Ako na polusezoni ne promijene gotovo cijeli tim, mi nemamo sta traziti u PL. 16-ka je odigrao profesionalno, momak je u odbrani igrao onako kako je trebalo.

Zapad je ko dlake bio danas, mada i sjever poluprazan, ali Fukare su ponovo pokazale kako se navija i uziva u tome u isto vrijeme. Pogotovo prozivka i zvizdanje igracima na kraju tekme, kao popisani odose i za glavu se drze. :D
Navijanje, repertoar pjesama, to je jedino dobilo prolaznu ocjenu danas.
Nemojmo se ljutiti kad narednih utakmica dodje maksimalno hiljadu ljudi, daj Boze i toliko. Opravdano je, jer oni "igraci" ne zasluzuju da trce po Tusnju, a kamoli da ih se gleda i za njih navija.

I danas se pokazalo koliko je Tuzla i tuzlaci uz Slobodu, koliko i ja uz Kinu. Ljudi zele da gledaju fudbal, a ne debile koji teturaju, jedva trce, ne znaju jedan **** centarsut uputiti, ne znaju osutatu po golu, ma nista je znaju. Sudija je posebna prica, prvo sto trckara ko zirava s onim X nogama, a igru je isjeckao da nije koglo vise.

Ne zelim se nervirati vise, odoh gledati u prazan zid, bolje je od ovih nasih igraca.

PS. Kakva je danas ovo tuca, Asim zasra pa i pretukose momka, nisam vidio sta se desilo kad su izasli izvan tribine, i zbog cega tuca izbi??
Blago se tebi kad ti je izvor takvih informacija ovaj forum :pray: Još imenuješ ljude :geek: :geek: :geek:
Svi mi ovdje smo sa tribine i vecinom ih znamo, ko pravi probleme, zasto... mozda nisam trebao imenovati, ali svakako drugima ni ne znace ova imena do nas koji ih poznajemo (licno ili onak' iz carsije). A forum i jeste jedan vid informisanja, moras priznati. :)

Cisto informativno, prije pola sata preko puta Mejdana bmw udario izgleda civila(e), neki momci stoje napolju, sofersajba fino razvaljena.

Gledam danas, barem 50ak maloljetnica na sjeveru, tacnije djevojcica od cca 15-16 godina, al zato psuju za nas 500 :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 okt 2014, 20:15

nemojte ofirat s imenima ljudi ....

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 18 okt 2014, 20:20

CIni mi se da si u pravu, ovaj put.
Sto se mene tice nemam namjeru ustajati, zato sam i dosao na zapad. Od mene 5 za kartu i 5 piva tocenih.Ostatak zaboravite...Mogu mozda zapljeskati ako dadnu gol ali kako je krenulo tesko da cu to docekati...Sto se tice ekipe sa zapada nevjerovatno je zbilja koliko mnogo psuje. Posto je utakmica bila zanimljiva malo sam po zapadu gledao te ljude i skontao da su to isti oni koji su bili i 90 i 96 i 2000. Samo sada mnogo siromasniji pa vjerovatno frustracije izbijaju na povrsinu...Tu mi uvijek padne na pamet jedan od prijatelja Slobode i utakmicau Lukavcu 96 godine...Tog covjeka sam znao kao dobricinu...I u Lukavcu na tribini, ispred Fukara, prostre on i ekipa stolnjak, rakija, meze i kad se sve to popilo penje se lik na ogradu da Salemu koji je tad sudio utakmicu je.e majku i ostalu familiju al ono hiljadu i jedna psovka

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 18 okt 2014, 20:27

tinaslafkr je napisao/la: potukli se Almir Arnaut Belli i Ervin Bistric kako sam ja cuo traje to duze vrijeme
Ok ali sa Zapada ko da vidjeh da neko udari As... sa leđa...To mi nesto skroz bi bezveze...Nije prica za foruma al As...sam upoznao na kosarci nekad u ratu kad smo posle utakmice nosili jednog u hitnu, jer se oduzeo...Dugo godina ga nisam vidio pa ko zna možda više i nije pozitivan lik.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 18 okt 2014, 20:32

Nemojte o imenima ljudi koji prave sranja,tuku se,lome stolice,pale baklje.... izbacit će ih iz udruženja akademskih građana :urnebes: :urnebes:

Od igre nisam puno više ni očekivao, ovako se ekipa pati od početka sezone. Jednostavno ne znaju i to je to. Do zimskog prelaznog roka je tako kako je. Ne shvatam samo kako pojedinci i dalje očekuju nešto više od ovih igrača.
Ponašanje pojedinaca pa i malo većeg "broja pojedinaca" je sramno, osim ove katastrofalne igre oni su ti isti koji rastjeruju gledaoce. Pa kako doći na "civilizovani" dio tribine,zapad s djetetom od 10ak godina , kako doći sa ženom na utakmicu a pored tebe neki "pijačar" od 60ak godina koji smrdi na kilometar od alkohola *ebe igračima djecu ne rođenu... strašno!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.