Drago mi je samo zbog onog transparrenta podrske Azmiru Husicu...ozbiljan remont ove ekipe,ovi nemaju blage veze o fudbalu..
Kakvi su ono diletanti na zapadu u pm..koliko psuju nije normalno..zgadila mi se tekma zbog njih

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Posaljite nam Mujku nazad treba namharry_90 je napisao/la:Smorio sam se citavu utakmicu..
Drago mi je samo zbog onog transparrenta podrske Azmiru Husicu...ozbiljan remont ove ekipe,ovi nemaju blage veze o fudbalu..
Kakvi su ono diletanti na zapadu u pm..koliko psuju nije normalno..zgadila mi se tekma zbog njih
Baš tako. Ovo sam i ja primijetio. Kad pogledaš lika, nema šanse da ide na tekme, nego je baš danas došao da nekom yebe mater. Debilno u pichku materinu . .klasik je napisao/la:5 maraka karta !
Danas pun zapad debila, kojim izgleda zena nije dala pa se to doslo izivljavat i ono nekom yebavat mater.
Igra je bila odron, al mi smo svi svjesni toga, oni koji su danas najvise galamili i prozivali su uglavnom oni koji nece ni kartu da plate, tolko o njihovoj ljubavi prema Slobodi.
Ti ko da si prvi put krocio na Tusanj, uvijek ce biti takvih koji psuju i kad je dobar rezultat ili los svejedno ali ce biti, utakmica teska skroz jer je Zvijezda dosla da ne izgubi i uspjeli tako da im treba cestitat na tome, kod nas cim fali 5 igraca odmah nista ne stima i to je to, izgurati nekako ovo do kraja i onda dovest dobre igrace da bi se spasila sezona.harry_90 je napisao/la:Smorio sam se citavu utakmicu..
Dobro te taj igrač slaga i izlevati. Niti su pobijedili Zvijezdu, niti su razvalili Zvijezdu.wobly92 je napisao/la:Poslije toliko toga uloženog tek tako da odustane, to se neće tako lako desiti, samo bombastičan naslov, i eventualno upozorenje za te lešinare. Mislim da pouzdano mogu reći, kao i uvijek kad sam siguran u nešto, i kad znam nešto, da se neće desiti da Azmir ode sad.
Danas sam pričao sa jednim igračem i rekao mi je ne samo da su treninzi predobri i atmosfera također, da nema pritiska, već mi je i rekao da misli da ćemo sutra ne samo pobijediti, već razvaliti Zvijezdu...Poboljšao mi je raspoloženje samo tako.
Spomenuo mi je još neke planove za polusezonu, koje uključuju našeg dragog i voljenog predsjednika kojeg ne damo nikom, i sa time ćemo opet biti svi prezadovoljni i pozitivno šokirani i iznenađeni, cijela Tuzla, opet kao nekad...
Al dobro to će tek da dođe akobogda, da ne pričam puno ovdje sad, sve u svoje vrijeme...
Uglavnom Azmir trenutno zasad ne ide nigdje, i više je nego sigurno da ima bezrezervnu podršku sviju nas.
Samo stavit ponovo ulaz peticu, nek dodje 100 ljudi dosta, al tih 100 ljudi ce doc jer vole Slobodu a ne da lijece frustracije.harry_90 je napisao/la:Nisam prvi put na zapadu,al sto je previse,previse je..i to se nisam samo ja osjecao neugodno,vec i nekoliko njih oko mene,opsujemo svi ,pa i ja,al jbg ono nije normalno..isto kao sto neko napisa,kao da mu zena nije dala i dosao na stadion da se istrese..
Sjever ih zove...mrsko im ustat...nemam rijeciSiggySinatra je napisao/la:Nabijem zapad citav na krc ne znate ispostovat p**ke jedne
Sve znas...emirzlaTu je napisao/la:Sjever ih zove...mrsko im ustat...nemam rijeciSiggySinatra je napisao/la:Nabijem zapad citav na krc ne znate ispostovat p**ke jedne
Bio ja na zapadu, nas malo ustalo, ovo ostalo doslo ba da se rijesi frustracija libo ih, i plus sto je bruku svijeta iz gradacca bilo po zapadu razbacanoSiggySinatra je napisao/la:Sve znas...emirzlaTu je napisao/la:Sjever ih zove...mrsko im ustat...nemam rijeciSiggySinatra je napisao/la:Nabijem zapad citav na krc ne znate ispostovat p**ke jedne
Ne mogu da vjerujem da si ovu glupost izvalio covjece, Sadikovic je itekako kriv jer je on pola igraca selektirao i vodio ih na pripreme, sta ti ocekujes nakon 2 utakmice pod vodstvom Casimira da ce se nesto na brzinu promijenit, de reci samo da se salis ? Igraci jesu losi ali i Sadikovic je realno lose pripremio ekipu a i doveo je lose igrace.pitic je napisao/la:Sada se tek vide neke stvari kao npr. da nije Sadiković bio kriv za rezultate Slobode, a ljudi ga otjerali. Nego jednostavno Sloboda nema igrača da bi bilo šta napravila osim da se bori za opstanak. Ja mislim da i Portugalac postaje svijestan nekih stvari u vezi s kakavim igračkim kadrom raspolaže. Pa ako je već tako, pa ako znate da je tako istrpite ovu Slobodu dok bolji igrači ne dođu.
Blago se tebi kad ti je izvor takvih informacija ovaj forumBatva je napisao/la:Prezalosno sta dodjemo gledati, hrpu nesposobnjakovica koji sebe zovu fudbaleri. Ako na polusezoni ne promijene gotovo cijeli tim, mi nemamo sta traziti u PL. 16-ka je odigrao profesionalno, momak je u odbrani igrao onako kako je trebalo.
Zapad je ko dlake bio danas, mada i sjever poluprazan, ali Fukare su ponovo pokazale kako se navija i uziva u tome u isto vrijeme. Pogotovo prozivka i zvizdanje igracima na kraju tekme, kao popisani odose i za glavu se drze.
Navijanje, repertoar pjesama, to je jedino dobilo prolaznu ocjenu danas.
Nemojmo se ljutiti kad narednih utakmica dodje maksimalno hiljadu ljudi, daj Boze i toliko. Opravdano je, jer oni "igraci" ne zasluzuju da trce po Tusnju, a kamoli da ih se gleda i za njih navija.
I danas se pokazalo koliko je Tuzla i tuzlaci uz Slobodu, koliko i ja uz Kinu. Ljudi zele da gledaju fudbal, a ne debile koji teturaju, jedva trce, ne znaju jedan **** centarsut uputiti, ne znaju osutatu po golu, ma nista je znaju. Sudija je posebna prica, prvo sto trckara ko zirava s onim X nogama, a igru je isjeckao da nije koglo vise.
Ne zelim se nervirati vise, odoh gledati u prazan zid, bolje je od ovih nasih igraca.
PS. Kakva je danas ovo tuca, Asim zasra pa i pretukose momka, nisam vidio sta se desilo kad su izasli izvan tribine, i zbog cega tuca izbi??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.