BluesForever je napisao/la:Za dobrobit Arsenala mislim da bi Wenger na kraju ove sezone trebao otici iz Arsenala.
I treba, bukvalno sroza ovu ekipu, pogledaj sad ove nabrojane igrače :
Monreal, Flamini, Arteta, Cazorla, Giroud, Podolski
Oni su za prvih jedanaest???? MA DAJ...
Skontaj da kloc Giroud ima oko 60 golova i asistencija za sve njegove igre u Arsenalu, a da te podsjetim da je kita i po..
Idemo dalje.. drži Campbella na klupi, igra mu Chamberlain koji zna nabit loptu ispred i da trči za njom, kvazi talenat.
Wilshere je danas bio grozan, ima on dobrih partija ali ne može ovako nikako, Rosicky bi odigrao 3x bolje.
Cazorla, ja ne znam kako on može više bit u prvoj

odigrao prvu sezonu dobru, ostale sezone kita..
Monreal, koje mi šejtane za bekove dovodimo ( tj štopera

)
Flamini i Arteta, par budala koje ni umno poremećena osoba ne bi stavila da igraju DMF-a, ali Wenger bi naravno, najebem mu se žene zbog toga, uhljup retardirani...
Podolski, prva sezona dobra, ostale kita, ko kasper na terenu, nema ga, ne vidi se, nikako..
Szczezny, ja ne kontam da on ne zna skinut nijedan **** šut, pa onaj De Gea je Evertonu skidao 3x opasnije šuteve a ovaj 2 šanse i oba gola primi, daj Ospinu materet nek je prco al ako ne bude mačka na golu za ovog poljaka..
Sve u svemu jedini igrač koji valja ( po kojem je onaj starac srao

) je Alexis, znači lik je Bog u ekipi, naš najbolji igrač, Ramsey se vraća u formu i vidjelo se kako smo stabilniji kada je on na terenu, Welbz je dobar, dobio je šansu, zabio gol, danas nije bio toliko dobar ali dao je kada je trebalo..
Campbell i Bellerin su bili dobri, Campbell odmah pokazao kako se igra, momak je odličan, ne boji se, ne gubi lopte, **** li te Chamberlain Wengeru, daj momku šansu i pokazaće se, al hoće **** eto Walcotta sada..
Sad se vraća Walcott, a Wenger će nastaviti sa forsiranjem precijenjenih engleza ( viršla i kornjača ) sa forsiranjem omalenog prce francuza Flaminija ili traktora Artete na krucijalnoj poziciji na terenu, nastaviće sa igranjem peglatora Cazorle koji veze nema o fudbalu više, imao je a sad je gola kita, Monreal ne bi trebao da bude ni u rezervi jer ništa ne radi, ama ništa...
Da bar još imamo igrača koji trče ko Alexis

frajer presing u 95. minuti ko da je tek počeo meč, kapa dole