HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Ma krenulo od NIkoline, pa ostale dodale.
jebga, kad igra igra.

...Život za Široki...
šta drugo reći nego samo CHASTER MASON
svaka čast majstore, svaka čast štembo - drugi najbolji strijelac NLB lige
Svaka čast Široki

svaka čast majstore, svaka čast štembo - drugi najbolji strijelac NLB lige

Svaka čast Široki

pa mislim i da su mason i seha cak bolji od njega sto se tice poena....ne znam odakle ti ovo.....košarkaš je napisao/la:šta drugo reći nego samo CHASTER MASON![]()
svaka čast majstore, svaka čast štembo - drugi najbolji strijelac NLB lige![]()
Svaka čast Široki
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
jos jednom mozemo zaliti za glupo izgubljenim utakmicama, plasman bi sigurno bio puno bolji.....ali necu sad o tome..krivo mi je samo sto su neke ekipe kao cedevita, zagreb .. ispred nas a pokazali smo da smo bolji! uostalom u ovoj ligi jedino partizan i cibona (mozda i hemofarm) su iznad ostalih, tako da je bilo vise srece i manje nezgoda tokom sezone mogli bi mozda do final foura....ali dobro je
Svaka cast na pobjedi i igri!!!!!!!!
nadam se da ce sljedece sezone nasi predstavnici (vjerujem da ce to opet bit siroki i bosna) napraviti nesto, dosta je vise da ufurani srpski i hrvatski predstavnici vode glavnu riječ u ligi, i konstantno podcjenjuju nas!
Svaka cast na pobjedi i igri!!!!!!!!
nadam se da ce sljedece sezone nasi predstavnici (vjerujem da ce to opet bit siroki i bosna) napraviti nesto, dosta je vise da ufurani srpski i hrvatski predstavnici vode glavnu riječ u ligi, i konstantno podcjenjuju nas!
ispred njega je samo Bazdaricneno#4 je napisao/la:pa mislim i da su mason i seha cak bolji od njega sto se tice poena....ne znam odakle ti ovo.....košarkaš je napisao/la:šta drugo reći nego samo CHASTER MASON![]()
Svaka čast Široki

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
eh to je vec onda druga stvar......mislio sam samo na ovu sezonu.....Melo15 je napisao/la:ispred njega je samo Bazdaricneno#4 je napisao/la:pa mislim i da su mason i seha cak bolji od njega sto se tice poena....ne znam odakle ti ovo.....košarkaš je napisao/la:šta drugo reći nego samo CHASTER MASON![]()
Svaka čast Široki![]()
fali mu 8 poena da se poravna sa njim .....to je u historriji nlb lige a ne ove sezone
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nas kratkoročni igrač Aaron Nixon u Himkiju
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
svasta,stvarno je bio los kod nas..sjecam se kad je usao protiv heliosa bio je izgubljen totalnoKevin je napisao/la:nas kratkoročni igrač Aaron Nixon u Himkiju
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da, ali realno i nije nesto sanse dobio, samo sto je usao zbunjeno, izgubio par lopti, odmah skocila dvorana, i automatski bio izbacen.
...Život za Široki...
kao sto sam i rekao.....neno#4 je napisao/la:to bi kontraproduktivno bilo....ja sam cuo da princ treba da ide u latviju(ventspils) ili sam ja nesto fulao....pa taj puljko kakav je lud, ali npr. da dodje situacija da bosna kojim slucajem eventualno opstane bi bio korisniji u finalu milion puta....jer uvijek se nalozi i uvijek tricama zatrpa nas.....homer je napisao/la:princ uskoro dolazi,puljko odlazi al neznam gdje a i velić isto želi veću plaću!
P.S. danas hladno 10-15 razlike za siroki![]()
![]()
![]()
![]()
..treba staviti kucu na siroki, samo ozbolta treba "prebit", vlado ce da da svoje..nadamo se da cu biti uspjesan kao sto sam bio i protiv cibone, partizana, hemofarma
![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
kad počinje liga 6????
27 martašampioni je napisao/la:kad počinje liga 6????
Danas u Sarajevu sastanak svih klubova lige 6 i raspored takmicenja...
a rasporeda za nas:
Sloboda kući,
Čapljina dolje,
Bosna kući,
Igokea kući....
svake godine isti **** raspored
Sloboda kući,
Čapljina dolje,
Bosna kući,
Igokea kući....
svake godine isti **** raspored
-
- Kontakt:
možda je bolje ovako,4 pobjede i mirni smo,nek nas onda gonjaju
slazem se,bolje odman na pocetku nabit samopouzdanaja-mada ge vec imamo u odnosu na ostale
) nego kevine,koji datum je capljina u gostima, di si nasa raspored?

ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!
evo pocinje uskoro i liga 6...prva tri mjesta zna se za koga su rezervirana, jedino ce bit zanimljivo ko ce kao cetvrti u play off...
Masonu ponuđen novi dvogodišnji ugovor 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Po meni je lud ako prihvati, al opet, imamo mi ludi ljudi uvijek.
Al doduse, zadovoljan je, fino mu je, ekstra se slaze s momcima, i tako...

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.