Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Eh sad možete i ispast što se mene tiče.SiouxLukavac je napisao/la:Ajmo komšije po pobjedu molim vas.![]()
i ja odigram keca na njih, dobra kvota a procitao kod njih na temi, lik napisao kako mu je neki igrac rekao da ce razvalit zvijezdu :/Armala je napisao/la:Ja budala odigram Slobodu na kladionici, pa vi ne bi mogli dobiti Ozren iz Semizovca.
kada je ekipa ****,dovedi i mourinja dzaba tiGracanicaAA je napisao/la:Koji je sad problem Tuzlaci bha ??
Znaci nemaju volje igrat.wienultras je napisao/la:kada je ekipa ****,dovedi i mourinja dzaba tiGracanicaAA je napisao/la:Koji je sad problem Tuzlaci bha ??![]()
ovo je sazrilo za remont....jedva cekam **** polusezonu.....kada smo mi ovako losi u sredini tabele sa **** 11 bodova,mozes misliti kakva je liga odron
to si ti rekao,hoce oni jadnici,ALI NEZNAJU picka im materina viseGracanicaAA je napisao/la:Znaci nemaju volje igrat.wienultras je napisao/la:kada je ekipa ****,dovedi i mourinja dzaba tiGracanicaAA je napisao/la:Koji je sad problem Tuzlaci bha ??![]()
ovo je sazrilo za remont....jedva cekam **** polusezonu.....kada smo mi ovako losi u sredini tabele sa **** 11 bodova,mozes misliti kakva je liga odron
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.