FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamo novog Melunovica tj. Baric...treba nekom platiti da ga odvede iz kluba
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Šta je sa Kallasijem, što svaku utakmicu drugi bek igraFudo je napisao/la:Imamo novog Melunovica tj. Baric...treba nekom platiti da ga odvede iz kluba

Nest kofol se neki igraci stede rotacijaovo ono neki folovi, nek igraju najbolji **** rotacije to im je posao ako nemogu tcati 90 min 2 puta sedmicno nek idu pasu travu u pm
-
- Kontakt:
Ova igra danas izgleda na onu iz doba Jarnija, nikakva ljepota u igri tvrda odbrana i samo na kontranapade se igra bas bezveze, nikakvu igru nemamo Zrinjski dominira skroz, Uscuplic je kralj barem smo ljepo igrali i napadcki.
Re: Odg: FK Sarajevo
Zaato uvijek samo jednog igraca napadate? Baric nije nikako do sad igrao, pa kako smo odigrali te utakmice do sad? Pretpostavljam da smo sve dobili.Fudo je napisao/la:Imamo novog Melunovica tj. Baric...treba nekom platiti da ga odvede iz kluba
Ova ekipa je puna pizdy i umisljenih zvijezda koje to nisu.
Pri tome, mislim na ove nase "glavne" igrace".
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
MISLIM da u Kongu ljudi imaju bolje streeamove
Zajebi Kodro vise tvoje promjene jedna ekipa protiv slavije, druga sad ma **** se, ispade gori od džene
Jeste igrao i prije i napravio amaterski penal protiv ti a koji nam nikad gol nebi dao amater
Jeste losi sta je ovo kodro unazadio igru jos vise
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Neandertalac
- Kontakt:
Slazem se ...macahz je napisao/la:MISLIM da u Kongu ljudi imaju bolje streeamove
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dzenooo tivra se 

**** kodro tvoje promjene,**** se dženo ništa ne mijenjašafannedim je napisao/la:Zajebi Kodro vise tvoje promjene jedna ekipa protiv slavije, druga sad ma **** se, ispade gori od džene

Re: Odg: FK Sarajevo
A sve ostale utakmice smo dobili uz odlicnu igri svih pojedinaca?Fudo je napisao/la:Jeste igrao i prije i napravio amaterski penal protiv ti a koji nam nikad gol nebi dao amater
Znaci Baric nam je jedina prepreka prema tituli i najveci problem?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Evo sad vam ni Kodro ne valja, ajmo sljedeci trener 

Prestao sam gledati tekmu od 35 minute. Vidi se nema hajra nama s ovim timom što se tiće lige. Kao što sam već govorio okrenuti se kup i spasiti sezonu. A pojedinci neka i dalje budu euforični (na osnovu ničega) prije utakmica s jakim konkurentima ( Široki, Zrinjski). Još jedan pokazatelj da se na polusezonu mora uraditi detaljna reforma u timu ovo više ovako ne ide, samo nas brukaju. Sve fol mini pripreme po Brotnju, dobro došla nam je reprezentativna pauza ovo ono priće iz šupljeg u prazno. Jasno je pita se od govana ne može praviti. Ibrakoviću i ti ćeš zajedno s igračima odgovarati za ove loše rezultate.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Kodro napolje 

Treba ovog njohovog trenera dovest, nesto pise, sigrno je pameta, a ovja nas samo geldao.... kako se ono kaze, pametan pise budala pamti, odmah pu papire dati i otkaz... dosta vise ovakvih amatera HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
- franklampard8
- Kontakt:
Jasno sam govorio da nije ni do Dzene ni do Jarnija. Mozemo sutra dovesti novog trenera, isto ce biti. Zali Boze nas navijaca.pitic je napisao/la:Prestao sam gledati tekmu od 35 minute. Vidi se nema hajra nama s ovim timom što se tiće lige. Kao što sam već govorio okrenuti se kup i spasiti sezonu. A pojedinci neka i dalje budu euforični (na osnovu ničega) prije utakmica s jakim konkurentima ( Široki, Zrinjski). Još jedan pokazatelj da se na polusezonu mora uraditi detaljna reforma u timu ovo više ovako ne ide, samo nas brukaju. Sve fol mini pripreme po Brotnju, dobro došla nam je reprezentativna pauza ovo ono priće iz šupljeg u prazno. Jasno je pita se od govana ne može praviti. Ibrakoviću i ti ćeš zajedno s igračima odgovarati za ove loše rezultate.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sve dok nama igraju Barici,Berberovici,Bandovici i ovaj ološ iz Srbije nama nema napretka.Zivi bili pa vidjeli

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, COYGBiH, Ferrante071, Hamagara, MaroonWhite1946, miguelramos, RaymondRed, Rule_hz i 52 gosta.