Hajmo jako danas.
Nadam se da je Kodro poslozio neke stvari i da ce znati odmah sad izvuci ono najbolje iz ove ekipe.
Ako bude tako, onda se za rezultat ne bojim, jer kvalitet imamo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To bi bilo bezobrazno iz vise razloga.Evolution87 je napisao/la:0-2 Sevko i Bekic![]()
I nadam se da cu Dzemicu gledati, ali na klupi
Jesu te to vratili bgt ? Ako jesu buraz fino je napisano da ce biti pusteno samo par kombija a da nece nijedno auto biti pusteno, zato ja nisam ni htio rizikovati bezveze.Armala je napisao/la:Debilna policija HNZ i njihove zabrane auta i kombija.![]()
Ma nisu me vratili, nego se nisam ni zaputio zbog toga sto su poslije rekli da nema kombija nikako.BitiSrcemVezan je napisao/la:Jesu te to vratili bgt ? Ako jesu buraz fino je napisano da ce biti pusteno samo par kombija a da nece nijedno auto biti pusteno, zato ja nisam ni htio rizikovati bezveze.Armala je napisao/la:Debilna policija HNZ i njihove zabrane auta i kombija.![]()
I da, ovaj stream za arenu sport 5 je katastrofa, ako ko ima kakav drugi od mojetv ili ove arene podijelite ako nista na pm...
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, johntravolta123, KarlMarx, MaroonBjelave i 53 gosta.