FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hadzija mu je menader, a mali od Kaljanca ide sa njim kada ide negdje vani radi on isto radi za Hadziju.r3m1 je napisao/la:Zar nije Samir od Kaljanca?HT Scout i Haris Kaljanac.
Druga slika: Izlet u Zenit
Dobro bi bilo da se Samir proda sto prije, radi njegove karijere prvenstveno. Eng kako pisu je prezahtijevna liga za njiga, niti je on jos fizicki spreman za takvo nesto.
Po meni najbolje bi bilo da ode za pocekat u cvajtu, eventualno u Poljsku ligu..
dole uz duzno postovanje ali oko ovog momka se ganjaju mnogo veci klubovi od nekakvih cvajti i poljaka, uz to, cifra koja se trazi za njega nije za te lige 

A dobro Ramo momak nije nista lose lose mislioBenko je napisao/la:dole uz duzno postovanje ali oko ovog momka se ganjaju mnogo veci klubovi od nekakvih cvajti i poljaka, uz to, cifra koja se trazi za njega nije za te lige

Po meni ako ima kakvu ponudu iz Serie A ne bi mu bilo lose da ode tamo

Znam momka licno i dobar je prvo kao covjek,a kao drugo odlican fudbaler

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidi prijatelju, ja to razumijem i ne bih neke stvari ovdje na forum iznosio jer znam dosta ljudi koji se bave tim upravo.Benko je napisao/la:dole uz duzno postovanje ali oko ovog momka se ganjaju mnogo veci klubovi od nekakvih cvajti i poljaka, uz to, cifra koja se trazi za njega nije za te lige
Meni je drago cuti sto je tako, i prije je isto bilo, tj kada ga je Mamic trazio.
Opet po meni, za sam njegov razvoj bi bilo dobro da ode u navede lige kako bi napredovao stepen po stepen, jer se moze dogoditi da ode na sami vrh pa da se pogubi u tome svemu.
Ali eto, opet ne zavisi nista od njega samog, vec od cifre i odluge menadera.

Ima li na tv ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
a jel mislite da je neka ekipa iz posljeske toliko bolja odFKS ili neka ekipa iz cvajte?
ja npr ne mislim uopste da bi tamo puno vise napredovao nego u FKS
za njega bi bilo idealno jos sezonu i pol da igra u fks na ovom ili vecem nivou i onda da ide za ponudama koje ima i koje je imao.
Da istina je da je mlad ovo je prva polusezona kada je standardan... ne treba se zalijetati on jos nije ni najbolji igrac u fks ali je ogroman potencijal
mislim da bi bilo jako dobro da ode u Bunde Ligu koja bi ga natjerala da malo vise trci
i grci (olipiakos) su bili jako zainteresovani za njega
za njega bi bilo idealno jos sezonu i pol da igra u fks na ovom ili vecem nivou i onda da ide za ponudama koje ima i koje je imao.
Da istina je da je mlad ovo je prva polusezona kada je standardan... ne treba se zalijetati on jos nije ni najbolji igrac u fks ali je ogroman potencijal
mislim da bi bilo jako dobro da ode u Bunde Ligu koja bi ga natjerala da malo vise trci
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prijatelju, ne mora ekipa biti toliko individualno bolja, koliko su lige bolje i kvalitetnije, dok kod nas u ligi imas tri adekvatno uslovna terena za igru a za ostalo ti se vise i ne mora nista drugo pricati.Benko je napisao/la:a jel mislite da je neka ekipa iz posljeske toliko bolja odFKS ili neka ekipa iz cvajte?
Druga stvar, niti jedan klub iz BIH ga nece moci prodati koliko neki klub iz Poljske ili Cvajte. Recimo, vi trazite totalno neralnu cifru za njega, ali to je radi drugih stvari koje nisu za foruma.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
mojatv prenosi.ahmic je napisao/la:Ima li na tv ??
[youtube][/youtube]

1946
ima na arenasport 5ahmic je napisao/la:Ima li na tv ??
stream imate ovdje:
http://sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 18 okt 2014, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Re: Re : FK Sarajevo
IMA LI IH NA SATELITU???Kevin je napisao/la:ima na arenasport 5ahmic je napisao/la:Ima li na tv ??
Re: Re : FK Sarajevo
eo stream:ahmic je napisao/la:IMA LI IH NA SATELITU???Kevin je napisao/la:ima na arenasport 5ahmic je napisao/la:Ima li na tv ??
http://sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
vam je benko dobio pravo nastupa?
Nije.jandro je napisao/la:vam je benko dobio pravo nastupa?
I SVAKO JUTRO KAD SE PROBUDIM, UVIJEK NA TEBE PRVO POMISLIM !!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Jel' ovo samo na mojatv ili ima i mojaweb ? 

Teško je pogodit ovdje rezultat ako baš moram rekao bih 3:1 ili 2:1 za Sarajevo. Naravno gledam i na to šta su uradile ove dvije ekipe u ovoj pauzi. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
orbit je napisao/la:Nije.jandro je napisao/la:vam je benko dobio pravo nastupa?
ima li kakve novosti kada bi mogao dobit? već nekoliko mjeseci nije u pogonu. šteta za vas
ima streamovaade43 je napisao/la:Jel' ovo samo na mojatv ili ima i mojaweb ?
balkansport.info
sports-x.net
http://www.hercegovina" onclick="window.open(this.href);return false; live.com/index.php?view=details&id=228%3Ahk-zrinjski-fk-sarajevo-bht-premijer-liga&option=com_eventlist&Itemid=100018&lang=hr
(samo spojite hercegovina i live)
Idemo po pobjedu braco
0:2
Stojcev i Okic
0:2
Stojcev i Okic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tatamata1946 i 14 gostiju.