evo ja odigrao 1/2 na 0,20 i 2/1 na 0,35 pa sta bude nisam htio vise bacati para na tojohnnyyK je napisao/la:ima na Wwinu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
evo ja odigrao 1/2 na 0,20 i 2/1 na 0,35 pa sta bude nisam htio vise bacati para na tojohnnyyK je napisao/la:ima na Wwinu
jel moze u singluarelinho je napisao/la:evo ja odigrao 1/2 na 0,20 i 2/1 na 0,35 pa sta bude nisam htio vise bacati para na tojohnnyyK je napisao/la:ima na Wwinu
Mozezlatniljiljan je napisao/la:jel moze u singluarelinho je napisao/la:evo ja odigrao 1/2 na 0,20 i 2/1 na 0,35 pa sta bude nisam htio vise bacati para na tojohnnyyK je napisao/la:ima na Wwinu
manje od 3 golamoj uzor-S.G je napisao/la:Sloboda-Zvijezda x2 ??
Zadar cesto kod kuce zabije protiv Dinama.zgmiky je napisao/la:sutra zadar 1 protiv dinama, modri su mislima već u europskoj utakmici a s druge strane stari lisac Ćiro, domaćinska ekipa kao i Split.
Prođem li večeras sutra sigurno dio toga ide na Zadar
Novi trener kod Slobode, besplatan ulaz, lijep dan. Zbog price o eventualnom odlasku Predsjednika Husica grad je na nogama. 1,60 na Slobodu koja kako zna i umije mora to dobiti. Misljenja sam da ce im komsije i pustiti taj 1 gol jer ako ne pobijede nema izlaska u grad iducih mjesec danamoj uzor-S.G je napisao/la:Sloboda-Zvijezda x2 ??
Zvijezdi gori pod nogama,dobro su odigrali Grbavici i mislim da bi trebalo proci x2.krmpotich je napisao/la:Novi trener kod Slobode, besplatan ulaz, lijep dan. Zbog price o eventualnom odlasku Predsjednika Husica grad je na nogama. 1,60 na Slobodu koja kako zna i umije mora to dobiti. Misljenja sam da ce im komsije i pustiti taj 1 gol jer ako ne pobijede nema izlaska u grad iducih mjesec danamoj uzor-S.G je napisao/la:Sloboda-Zvijezda x2 ??
Svidja mi se opcija 2+ , pratim.arelinho je napisao/la:U ovaj listic polazem velike nade,kvota je 39
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.