Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja bih ti pisao da te zbarim, al znam da nemam šanse 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Navodno je Mario ovo vrijeme reprezentativne pauze iskoristio za treniranje i slušanje savjeta od strane Rodgersa. Najvise je vremena provodio sa njim trenirajuci i razgovarajuci. Nedavno je izjavio kako je bio loš u prošlim nastupima, te da može puuuuno bolje. Od QPR-a gledamo "novog Maria" nadam se.
At the end of the storm there's a golden sky..
Konačno kraj ove reprezentativne pauze
Utakmica u nedelju od krucijalnog značaja,pa onda protiv Reala uzeti bod u dva meča u najgorem slučaju,jer ako izgubimo obje,a Basel dobije obje Ludogoretsa,nista vise nije u našim rukama.

Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Neće Basel dobiti obje utakmice Bugare,nema šanse.Je*eni su Bugari skroz,šanse da ih Basel dobije iste su ko recimo da mi uzmemo 4 boda Realu iz dvije utakmice.
You'll never walk alone.
Ako ih dobiju prvu,Bugari više nece imati motiva,pa ce tako ispušiti i drugu vjerovatno.Believe je napisao/la:Neće Basel dobiti obje utakmice Bugare,nema šanse.Je*eni su Bugari skroz,šanse da ih Basel dobije iste su ko recimo da mi uzmemo 4 boda Realu iz dvije utakmice.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Ma zajebi Ligu Prvaka čim smo došli u situaciju da pratimo kako će drugi timovi odigrati 
I pozdrav Redsi, malo sam odmarao što se tiče fudbala van BiH, nadam se lijepom druženju u nastavku sezone i završavanju u top4

I pozdrav Redsi, malo sam odmarao što se tiče fudbala van BiH, nadam se lijepom druženju u nastavku sezone i završavanju u top4

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jesi to ti imenjaceshzna je napisao/la:Ma zajebi Ligu Prvaka čim smo došli u situaciju da pratimo kako će drugi timovi odigrati

Glavom i s' ovo malo bradice 
Opet neću moći gledati tekmu u nedjelju
Valjda neko postavi navečer neki link gdje ima snimak

Opet neću moći gledati tekmu u nedjelju

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Doduse...Belmin6 je napisao/la:Znam.![]()
Ali govorim za ovog gore momcinu, koji mi se obracao jednom preko PP.
Ali dobro, koji mi to Skauzer nije pisao na PP.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ne znam je li bilo.

Isti lik je prvi objavio dizajn aktuelnih dresova. Ne znam, ne sviđa mi se ovaj 'fake collar' na crvenom dresu, ali ako ništa, konačno će ovi sponzori i Liverbird svi zajedno biti u bijeloj boji.

Isti lik je prvi objavio dizajn aktuelnih dresova. Ne znam, ne sviđa mi se ovaj 'fake collar' na crvenom dresu, ali ako ništa, konačno će ovi sponzori i Liverbird svi zajedno biti u bijeloj boji.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hendo Player of the month.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Centre forward
- Kontakt:
Možda i nelogičan potez Amera.
http://www.footyheadlines.com/2014/08/w ... ed-as.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footyheadlines.com/2014/08/w ... ed-as.html" onclick="window.open(this.href);return false;
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Meni su odlični ovi dresovi, kamo sreće pa zbilja budu ovakvi.
Može li mi neko reći jel Liverpool promijenio grb i ne koristi onaj stvoj stari ?
Davno smo promjenili ovaj grb na dresovima dok se i dalje na grafici koristi onaj "poznatiji"jopa17 je napisao/la:Može li mi neko reći jel Liverpool promijenio grb i ne koristi onaj stvoj stari ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kumkalesic
- Kontakt:
U nedelju nastavljamo sezonu gostovanjem u Londonu, iako moram priznati da nisam zadovoljan terminom odigravanja meča. Razlog tome je što smo mi, uz Atletico, jedini klub iz ovih najjačih liga koji će svoj meč igrati u nedelju, a sredinom sedmice ga očekuje meč i u ligi prvaka. Ovo, bar po meni, nije nikako pošteno, bez obzira da li utakmicu u ligi prvaka momčad igra na domaćem ili gostujućem terenu.
Nama to pogotovo ne odgovara, jer nakon onog sramotnog rezultata protiv Basela, mi se moramo „vaditi“ na ovom narednom meču protiv Madrida, a sa činjenicom da će Real svoj meč odigrati, gotovo, 24.časa prije našeg, sigurno da nije ohrabrujuće za nas.
Što se tiče narednog protivnika u ligi, tu bi valjda trebali doći i do druge gostujuće pobjede ove sezone. QPR je baš u rasulu i to bi trebalo iskoristiti...
Nama to pogotovo ne odgovara, jer nakon onog sramotnog rezultata protiv Basela, mi se moramo „vaditi“ na ovom narednom meču protiv Madrida, a sa činjenicom da će Real svoj meč odigrati, gotovo, 24.časa prije našeg, sigurno da nije ohrabrujuće za nas.
Što se tiče narednog protivnika u ligi, tu bi valjda trebali doći i do druge gostujuće pobjede ove sezone. QPR je baš u rasulu i to bi trebalo iskoristiti...
Joint_fc
Liverpool Echo @LivEchoLFC 3m3 minutes ago
BREAKING NEWS: Daniel Sturridge suffers new CALF INJURY in massive setback for #LFC
Tony Barrett @TonyBarretTimes
Daniel Sturridge has suffered a new training ground injury - this time a calf strain - and will be our for up to a month.

BREAKING NEWS: Daniel Sturridge suffers new CALF INJURY in massive setback for #LFC
Daniel Sturridge has suffered a new training ground injury - this time a calf strain - and will be our for up to a month.

At the end of the storm there's a golden sky..
Ne mogu da vjerujem!EDO299 je napisao/la:Liverpool Echo @LivEchoLFC 3m3 minutes ago
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 5 gostiju.