Utakmice klubova iz BiH na TV-u

borcev_navijac
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la borcev_navijac » 15 mar 2010, 13:26

borcev_navijac je napisao/la:
FCS je napisao/la:Slavija - Zrinjski inf. sa derbikola.ba
ok je to, mada je po meni kvalitetnija utakmica velez -sarajevo, po svemu i po mjestima na tabeli i po kvalitetu igre, a na kraju i po imenima klubova.

za sledece kolo mislim da ako ne budu prenosili siroki borac da to nema nikakovbg smisla iz puno razloga, prvo jer je to sudar dvije vodece ekipe na tabeli u direktnoj borbi za titulu.
drugo mozda cak i vaznije borrac je dao tri prenosa kod kuce , pa mislim da je zasluzio da mu se poneka prenosi i u gostima !!!!
kad to sad ne bi prenosili, da sam u upravi, vise ne bi ni jedan prenos kod kuce
TREĆI PUT ČASTIMO !

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 15 mar 2010, 15:06

eto hvala bogu pa ce prenosit!
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 15 mar 2010, 15:23

utakmica široki borac se igra u nedjelju u 16-00 uz izravan tv prjenos,objavljeno na sluzbenoj stranici širokog...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 mar 2010, 15:25

Steve Urkel je napisao/la:utakmica široki borac se igra u nedjelju u 16-00 uz izravan tv prjenos,objavljeno na sluzbenoj stranici širokog...
Sad cemo vidjeti "dje se telad vezu"! :mrgreen: Necu nista da prognoziram,cekam sad srijedu da vidim na sta cemo liciti.Ali moramo popraviti igru,ako mislimo nesto u Sirokom,pogotovo kad ce uslovi biti idealni,a i gledace nas uzivo.
Treci put castimo

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 15 mar 2010, 15:26

mogli su onda i prenosit Zrinjski Zeljo u subotu (ako je u subotu) a siroki borac u nedelju....siguran sam da bi gledanost bila velika

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 15 mar 2010, 15:30

Baltazar je napisao/la:mogli su onda i prenosit Zrinjski Zeljo u subotu (ako je u subotu) a siroki borac u nedelju....siguran sam da bi gledanost bila velika
ZRINJA uvijek igra u nedjelju domaće utakmice. ;)

Nego mogli bi prenositi kup utakmicu u srijedu.

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 15 mar 2010, 15:34

Samo ZRINJA je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:mogli su onda i prenosit Zrinjski Zeljo u subotu (ako je u subotu) a siroki borac u nedelju....siguran sam da bi gledanost bila velika
ZRINJA uvijek igra u nedjelju domaće utakmice. ;)

Nego mogli bi prenositi kup utakmicu u srijedu.
aje dobro je,jedva prenose i 1 utakmicu,a kamoli će 2,treba naći mjesta i za hull,stoke,burlney...

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 15 mar 2010, 15:48

[/quote]
aje dobro je,jedva prenose i 1 utakmicu,a kamoli će 2,treba naći mjesta i za hull,stoke,burlney...[/quote]

nemoj tako ipak je u ovoj drzavi domace najgore :evil: :evil: :evil: :evil: i kako si mogao zaboravit trophy hunterse hebla ih citava engleska hocu da gledam svoju ligu!! jer ja nisam jedna od onih sto volim "velike klubove" ja samo sarajevo volim
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 15 mar 2010, 15:53

Hvala svima koji učestvuju u ovom projektu,mnogi nisu ni svjesni koliko je bitno za naš fudbal da se rade prenosi.Svi pravi ljubitelji fudbala trebaju dat max. podršku jedan od vidova te podrške redovno plaćanje TV pretplate a ne samo kritikovat..........

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 mar 2010, 16:48

e da te čuje dule pacov kako pozivaš ljude na poštovanje građanskih dužnosti :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 mar 2010, 16:53

denza_hordas je napisao/la:

nemoj tako ipak je u ovoj drzavi domace najgore :evil: :evil: :evil: :evil: i kako si mogao zaboravit trophy hunterse hebla ih citava engleska hocu da gledam svoju ligu!! jer ja nisam jedna od onih sto volim "velike klubove" ja samo sarajevo volim
Ja ipak navijam za veliki klub, Želju ;) :D

Široki - Borac i zaslužuje prenos u ovom kolu, po stanju na tabeli.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2010, 18:02

Steve Urkel je napisao/la:utakmica široki borac se igra u nedjelju u 16-00 uz izravan tv prjenos,objavljeno na sluzbenoj stranici širokog...
odlično!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 15 mar 2010, 18:51

Kevin je napisao/la:
odlično!
hehehe pa sto je odlicno idi brate na utakmicu a jesu ti to bejli i mejson najdrazi igraci? :D

Brothers 4 ever!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 mar 2010, 18:56

Znaci Slavija Zrinjski srijeda?!
pa Siroki Borac nedjelja?!

coollll 8-)
HSK Zrinjski Mostar

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2010, 18:57

denza_hordas je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
odlično!
hehehe pa sto je odlicno idi brate na utakmicu a jesu ti to bejli i mejson najdrazi igraci? :D
odlično je što će se prenositi, pošto su govorili i optuzivali da široki ne da prijenose, pogotovo ovi iz banjaluke pa zato kazem odlicno,a i tako itako odlicno sto ima prijenosa..

a ja sam na svakoj utakmici..

a ince ovdje piše Mason (veće od) Bejli
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 18:58

Napokon...hvala Bogu.

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 15 mar 2010, 18:59

aha nisam skontao hahah al znam da nije bolji od lensa viliamsa ;)

Brothers 4 ever!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 mar 2010, 19:32

optuzivali da široki ne da prijenose, pogotovo ovi iz banjaluke
jos ima vremena do subote da se pojavi onaj Bevanda i ponovo nadje opravdan razlog zasto nema prenosa :D

Sirokobrijezani,znam da imate sajt pa me zanima ima li negdje da se nadju dosadsnji medjusobni rezultati Borca i Sirokog od kad se igra zajednicka liga da vidim jesu li gostujuce ekipe ikad uzeli bod u Banjaluci i Sirokom (ja se nesto ne sjecam) ili ce ovo biti prvi put?

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 15 mar 2010, 19:40

Hmm... na web stranici BHRT, stoji ovakav raspored za nedjelju:

14:25 Nogomet: Engleska Premier liga: Manchester United - Liverpool
16:25 Smanji gas!
16:55 Nogomet: Engleska Premier liga: Blackburn - Chelsea
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2010, 20:04

Schlager je napisao/la:
optuzivali da široki ne da prijenose, pogotovo ovi iz banjaluke
jos ima vremena do subote da se pojavi onaj Bevanda i ponovo nadje opravdan razlog zasto nema prenosa :D

Sirokobrijezani,znam da imate sajt pa me zanima ima li negdje da se nadju dosadsnji medjusobni rezultati Borca i Sirokog od kad se igra zajednicka liga da vidim jesu li gostujuce ekipe ikad uzeli bod u Banjaluci i Sirokom (ja se nesto ne sjecam) ili ce ovo biti prvi put?
Ako imas dokaz, ijedan argument osim vlastitog misljenja da je do Širokog koji je uvijek bezrezervno bio za prenose samo da se prenose i liga ide naprijed (eto pronadji otkad se prica o ovim prijenosima i sl. tko je uvijek, mozda i jedini dao zeleno svjetlo za kamere na svom stadionu), i davao ih besplatno (kao i ovu ponudjeno sa Zeljom, sto je Euromedija odbila iz tehnickih razloga (ne vidim sto Bevandu spominjes tu uopce, on je samo prenio njihov odgovor, nazovi Euromediju i sam i dobit ces takav odgovor), a Široki izgubio dok su brojni kontali, ponajvise iz BL, pa tako i ti, da ne zele kamere za derbi na stadionu kao pojedini ''velikani'', da ih ne imenujem, iz drugih razloga), a ne Euromedije, izvoli, slobodno postavi. ;)

Ne sjecam se da je ikad Borac u ligi uzeo bod u Širokom, dok se pak sjecam da smo mi dobili u BL u sampionskoj sezoni.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.