Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Tribalian
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 02:10

Covek nezadovoljan samim sobom , kuka na komsiluk ( Srbe i Hrvate) , svoje mesto u zivotu trazi izmedju Finaca i Svedjana , naziva sebe pitomim a prosipa Hitlerove ideje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 okt 2014, 11:16

tuzlak1987 je napisao/la:@Magica
I stvarno nam puca za Albance i Kosovo, pucalo nam je i kada ste vi pravili haos u Jugoslaviji dole po Kosovu. Zar ima negdje gdje niste pravili haos uopste? Pravili i praviti cete. Ne postoji narod sa kojim niste zakuhali..Ispade niko ne valja. Pricate nam o toj zastavi kao ona vas uvrijedila, a prema BIH vodite 20 godina dvolicnu politiku, kuhate ovdje kada stignete. Ne zelite da pustite ljude da zive na miru radi vasih politickih teznji..
I opet budete u BIH bolje docekani uvijek nego Bosanci tamo, ako cemo i u sportu. Ovo sto ovdje vi budete docekani je kamilica s obzirom na to sta ste ucinili ovoj drzavi tj kompletno je unistili iz temelja, za ono kako BiH reprezentacije budu docekane u Srbiji.
Zato dragi Magica mi za vas jesmo Danci, samo sto vi niste Finci izgleda.
Sa fudbalskog gledista smo se svi slozili da ste krivi (gotovo svi, ne samo Srbi). A sa politickog nas stvarno boli briga, morate malo da se prilagodite bolje tim imaginarnim zastavama jer je kod nas to u BIH svakodnevnica.

Magica Bosanci su za vas gospoda koja vam je presla preko svega ko zna koliko puta, Danci. Zato bgt ne poredite nas sa vama.
Ti ili si lud ili se trudis da ispadnes takav. Buduci da pises nesto o cemu pojma ne znas. Kao Srbi pravili nered svugdje, a osim ratana prostoru eks Ju u svakom je Srbija bila napadnuta, prvenstveno zbog dobre pozicije na mapi Evropre za dalje sirenje. To sto ti nemas gram mozga da provjeris nesto o cemu pises i sto smatras da ce neko povjerovati u tvoje gluposti, to je tvoj problem. Bosance kao narod ne mogu i necu da generalizujem, jer ima svakakvih (isto kao u svim nacijama) ali za tebe sa sigurnoscu mogu reci da nisi najbistriji.

@Zgembo i Zip

Jeste, UEFA bas ima razloga da podilazi Srbiji i uvijek je to radila. A ovaj je sigurno iz tajne sluzbe, tacnije BIA. Vidi se na njemu spremnost i obucenost.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 okt 2014, 14:08

Meni stvarno i dalje nije jasno kako niko od ovih moralista i dobrih komsija da nam cestita i zahvali sto smo osvetili njihovu U21 reprezentaciju!

Izbacimo Špance koji njima u Zenici uvale 6 komada, a ni hvala da kazu?! :roll:

Znam sta je u pitanju, ipak im je krivo sto smo u Španiju poslali drugu postavu, jer bi im s prvom vratili u istoj onoj mjeri kao sto su oni njima na Bilinom polju... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 okt 2014, 14:24

Takodje zaboravlja se da su tu Spanci zvizdali srpskoj himni i ako su u Jagodini bili odlicno docekani. Jesuli to one civilizavijske razlike o kojim sam ovde citao? :roll:

Hahaha takodje to da ste bolji pitomiji od Srba i Hrvata sto ovaj gore navodi isto mozes okaciti macku o rep. Ista je to sve bagra a sta se pise na ovom forumu to najbolje i dokazuje. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 okt 2014, 16:07

Gunner4 je napisao/la:Takodje zaboravlja se da su tu Spanci zvizdali srpskoj himni i ako su u Jagodini bili odlicno docekani. Jesuli to one civilizavijske razlike o kojim sam ovde citao? :roll:

Hahaha takodje to da ste bolji pitomiji od Srba i Hrvata sto ovaj gore navodi isto mozes okaciti macku o rep. Ista je to sve bagra a sta se pise na ovom forumu to najbolje i dokazuje. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
onog trena kad neko napiše da je on puno bolji, odmah znaš na čemu si i koja je to ideologija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 okt 2014, 17:12

sve osim 3-0 za srbiju bi bilo sramota za UEFA-u!!! i to kazem kao bosanac koji je vidio dosta navijackog i politickog sranja po nasim terenima.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 17 okt 2014, 17:58

Uh, tragicno je sto iz Srbije nije, bar koliko sam ja imao priliku cuti, dosao niti jedan komentar koji, barem, dijeli krivicu na pola. Niti od medija, niti od zvanicnika, a vidim ni na forumu .
Svi su ujedinjeni u stavu da je ovo napad na Srbiju i da , u najmanju ruku, treba registrovati 3:0 u korist Srbije, a ide se i do diskvalifikacije Albanije :roll:
Nazalost , cinjenice govore drugacije.
Ono sto je , bar zasada , evidentno, je da su srpski navijaci provalili na teren, tukli gostujuce igrace, a da im se u tome pridruzilo i obezbjedjenje stadiona. Uvrjedljivo skandiranje, baklje necu ni komentarisati, jer je to standardna "procedura"
Evidentno je i da je albanski igrac posegnuo za zastavom, na sta nema pravo, i time , vjerovatno, inicirao naguravanje igraca...medjutim, prvi je za zastavom posegnuo srpski igrac, na sta ni on nema pravo.
Da je incident ostao na medjusobnom koskanju, igraci bi dobili neke kazne, FSS ukoren za sigurnosni propust, FIFA bi izdala neke proglase o tome da" fudbalske arene ne smiju biti popriste politickih borbi", trla baba lan... i kraj .
Ovako, tesko da ce se Srbija izvuci, ne mogu se sjetiti kada sam, i da li sam, ikada vidio da, na reprezentativnom nivou, navijaci tuku gostujuce igrace i da im,povrh toga, u tome pomaze obezbjedjenje :hmmmmm:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 okt 2014, 18:01

:clap: :clap:
slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 19:29

Protiv FSS pokrenut je disciplinski postupak zbog navijačkih nereda, bacanja baklji i drugih predmeta sa tribina, ulaska navijača na teren. Što se tiče Fudbalskog saveza Albanije, UEFA je navela da je postupak pokrenut "zbog odbijanja nacionalne ekipe da igra nastavak prekinute utakmice i zbog prikazivanja nezakonitog transparenta.

http://www.srbijadanas.com/clanak/uefa- ... 15-10-2014" onclick="window.open(this.href);return false;

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 17 okt 2014, 19:58

hogarstrasni je napisao/la:Uh, tragicno je sto iz Srbije nije, bar koliko sam ja imao priliku cuti, dosao niti jedan komentar koji, barem, dijeli krivicu na pola. Niti od medija, niti od zvanicnika, a vidim ni na forumu .
Pitanje je, sta si ti momak video u moru postova koji su se ispisali za ova tri dana, i koji su se uglavnom sastojali od "objektivnih" komentara, ne mogu reci sa jedne strane, bilo je sa ove "nase", neuobicajeno visok stepen "hejta" koji se ni ne krije, niti postoji neki trud da se to ucini skrivenim, trolla, i cega sve ne, upravo slicni postovi su sakrili neke normalne postove.

Ali poenta price i jeste ta, da kada jedna individua srpske nacionalnosti na ovom forumu, degradira nasu ocajnu organizaciju, sa razlogom, policajce, koji su mahom tih dana strajkovali, i sve sto je vezano za taj mec sa nase strane (a poprilicno par "normalnih" je to i reklo), to se ne vidi, jer cim se osudi akt Albanaca, unosenje "one" zastave na onakav nacin, najveci vid provokacije, koji je jednostavno neoboriv dokaz pokretanja celog slucaja (ne to nisu bile baklje, nisu bile ni odvratne parole navijaca sa vrlo niskim procentom sivih celija u mozgu), e onda se ovo prvo formalno "ne vidi" i osoba se obicno etiketira kao fasista, nacionalista itd.

Sto se tice prica teroristickog akta u ocima nase vlade, ne treba se ni tu toliko podsmevati, jer je onaj dron, naprava koja je vrlo lako mogla nositi nesto drugo, daleko opasnije od zastave, i mozda se to i dalje cini smesnim, i bilo bi smesno, da se ovo desilo u nekom parku na Kalemegdanu, u nebitnoj situaciji, a ne na javnom mestu, u utakmici visokog rizika, izmedju zemalja koje imaju istoriju kakvu imaju, gde postoji tendencija ka visokom nacionalizmu i mrznji, razmislite malo o tome, pre nego sto se pocnete smejati. U eri gde se i smesnije stvari od ovoga smatraju teroristickim aktom.
Izjave politicara i ne trebaju da cude, ni najmanje, sve je to ocekivano i svrsishodno receno, iako ima fail-ova razume se. Ali cini mi se da ih vise ima na ovoj drugoj strani, albanski FA sa svojim izvestajem, je sebi umanjio sanse za 3:0 sluzbenu pobedu njihovog tima, kojoj se takodje mnogi ovde nadaju i o kojoj se pricalo dosta, iako se i tu ne vidi druga strana price, a zna se po kojim tackama je albanski FA optuzen.

Sto se mene tice, adekvatno se moraju kazniti obe strane, mada verovatno nejednako, jer mi imamo istorijat ovakvih ispada kao dodatni minus, sto ne treba da cudi kada je klupski fudbal u apsolutnom rasulu, zajedno sa savezom koji je u talu sa menadzerskim mafijama i vodjama navijaca i pitaj oca sta sve ne. Zato nam se ovakve stvari i dogadjaju, i nastavice da se dogadjaju kako na terenu, tako i van njega. Izgleda i da treba da se dogadjaju dok se bagra ne skloni.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 okt 2014, 20:12

hogarstrasni je napisao/la:Uh, tragicno je sto iz Srbije nije, bar koliko sam ja imao priliku cuti, dosao niti jedan komentar koji, barem, dijeli krivicu na pola. Niti od medija, niti od zvanicnika, a vidim ni na forumu .
Svi su ujedinjeni u stavu da je ovo napad na Srbiju i da , u najmanju ruku, treba registrovati 3:0 u korist Srbije, a ide se i do diskvalifikacije Albanije :roll:
Nazalost , cinjenice govore drugacije.
Ono sto je , bar zasada , evidentno, je da su srpski navijaci provalili na teren, tukli gostujuce igrace, a da im se u tome pridruzilo i obezbjedjenje stadiona. Uvrjedljivo skandiranje, baklje necu ni komentarisati, jer je to standardna "procedura"
Evidentno je i da je albanski igrac posegnuo za zastavom, na sta nema pravo, i time , vjerovatno, inicirao naguravanje igraca...medjutim, prvi je za zastavom posegnuo srpski igrac, na sta ni on nema pravo.
Da je incident ostao na medjusobnom koskanju, igraci bi dobili neke kazne, FSS ukoren za sigurnosni propust, FIFA bi izdala neke proglase o tome da" fudbalske arene ne smiju biti popriste politickih borbi", trla baba lan... i kraj .
Ovako, tesko da ce se Srbija izvuci, ne mogu se sjetiti kada sam, i da li sam, ikada vidio da, na reprezentativnom nivou, navijaci tuku gostujuce igrace i da im,povrh toga, u tome pomaze obezbjedjenje :hmmmmm:
Ne mogu da vjerujem da kazes da srpki igrac nije imao pravo da posegne za zastavom i da je ukloni sa terena i da ti je to objasnjenje za krivicu Srbije!
Pa druze valjda je toliko jasno da je prvobitno utakmica prekinuta jer se na stadionu pojavio taj dron sa zastavom
"Velike Albanije".Sudija je zaustavio igru dok se situacija sa dronom i zastavom ne razrijesi.
Mitrovic je dosao do zastave i krenuo da je ukloni sa terena da bi se stekli uslovi da se utakmica nastavi.
Onda su mu zastavu na silu oteli Albanski igraci,usput radi se o zastavi na kojoj su ucrtani dijelovi teritorija Crne Gore,Srbije,Makedonije i Grcke koju su Albanski igraci po svaku cijenu branili.
Po kojim to pravilima Mitrovic nije imao pravo da ukloni zastavu,a zbog nje je sudija i zaustavio igru?
Vjerovatno da su iz tog drona na teren padale i bombe ,Srbi po pravilima ne bi imali pravo da pobjegnu sa terena!
Ne ulazim u to kakve ce biti kazne ,neka UEFA odluci ali ova objasnjenja stvarno ne mogu biti svrstana u kategoriju
ozbiljnih!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 okt 2014, 20:32

Sudija je zaustavio igru zbog ubacivanja baklji na teren, ne zbog drona. Molio bih da se ne šire dezinformacije.

Nevezano za Mitrovića, ne osuđujem njegov potez. Sa obzirom da niko od ljudi koji su morali reagovati to nije učinio, neko je od igrača očito morao, a Mitrović nije uradio ništa što je trebalo izazvati burniju reakciju igrača Albanije, stoga bi se ti isti igrači Albanije koji su ga napali trebali suspendovati na par utakmica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 okt 2014, 20:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Pocev od medija, koji svjesno sire nacionalnu, rasisticku, vjersku, kako god hocete, mrznju. Pratio sam ovih par dana pisanja medija u Srbiji i mnogo mi je lakse razumjeti stav obicnog svijeta.
Svaki dan čitam srbijanske printane medije, i stvarno su ovaj put nadmašili sami sebe. Kakvi su to naslovi, tekstovi, tačno kao što kažeš ljudi žive u mraku, istina je samo onakva kakvom je oni vide.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 okt 2014, 20:55

Donnie Darko je napisao/la:Sudija je zaustavio igru zbog ubacivanja baklji na teren, ne zbog drona. Molio bih da se ne šire dezinformacije.

Nevezano za Mitrovića, ne osuđujem njegov potez. Sa obzirom da niko od ljudi koji su morali reagovati to nije učinio, neko je od igrača očito morao, a Mitrović nije uradio ništa što je trebalo izazvati burniju reakciju igrača Albanije, stoga bi se ti isti igrači Albanije koji su ga napali trebali suspendovati na par utakmica.
Dobro u pravu si ako gledamo u detalje,ali i da nije bilo tih baklji moralo bi doci do prekida zbog drona i zastave.
Mislim da je bitna sustina,jer je smijesno reci da nije imao pravo da ukloni zastavu i da je to krivica Srbije.
Pa i on je pukim cudom dosao do zastave akrobatskim potezom,sta je trebalo cekati redare da pola sata trce za zastavom ne bi li je se docepali.
Sto je svakako i bio cilj Albanaca da zastava sto duze bude iznad terena!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 okt 2014, 21:04

Virtu4l je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pocev od medija, koji svjesno sire nacionalnu, rasisticku, vjersku, kako god hocete, mrznju. Pratio sam ovih par dana pisanja medija u Srbiji i mnogo mi je lakse razumjeti stav obicnog svijeta.
Svaki dan čitam srbijanske printane medije, i stvarno su ovaj put nadmašili sami sebe. Kakvi su to naslovi, tekstovi, tačno kao što kažeš ljudi žive u mraku, istina je samo onakva kakvom je oni vide.
Podsjetio bi te da su se na ovom istom portalu nakon utakmice pojavile izmisljene izjave Ibrahimovica i Ronalda ,od kojih je ova Zlatanova da je "Kosovo isto toliko Srpsko kao sto je i njegova majka nevina" vrhunac gluposti i covjek je i sam demantovao.
Zanimljivo da ti taj medijski mrak ni malo ne smeta,vjerovatno si i uzivao u izmisljenim izjavama!
Mogao bi nabrojati jos dosta takvih vijesti sa ovog portala od kojih automatski pada mrak na oci,zato nema smisla ismijavati druge ako si ti jos gori!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 21:29

Virtu4l je napisao/la:
Uproscavanje. Sve zavisi koje novine citas. ;) Ako citas samo " Blic", " Informer", " Alo", " Kurir" , " Nase novine "... onda ste svakako u pravu ali samo povrsno, kazem povrsno jer DA , to zaista izgleda tako kako ste vi napisali ako pogledas naslove novina koje sam naveo. Ja citam " Politiku" i " Danas" , tamo ne mozes da vidis takve stvari. Ovde kod mene je kupovina novina stvar vaspitanja. I tako na kiosku vidis kome je drazi kic i turbo folk, a kome su drazi samo informisanje i po neki poucan tekst.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 okt 2014, 21:45

Virtu4l je napisao/la:
a takvi naslovi ne bi bili u nasim medijima da se isto desilo u zenici ili u hrvatskim da se desilo u zagrebu? malo si licemjeran... priznaj...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 okt 2014, 21:50

aleksandar_veliki je napisao/la:Jbg, onih 30-ak hiljada prisutnih na famoznoj tekmi garant citaju ove gore nabrojane. Nažalost, ali tako je, mada nakon ovog susreta i oni malo "pismeniji" mediji su podivljali...

Šta li su onda čitali oni koji su se tukli da odbrane mapu fašističke tvorevine koja se dobrih 5 minuta vijorila iznad terena? Šta su čitale hiljade u Tirani i drugim gradovima koji su proslavljali prekid ko da su otišli na ep? Na šta to oni onako podivljaše?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 okt 2014, 22:00

alan_kardec je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Jbg, onih 30-ak hiljada prisutnih na famoznoj tekmi garant citaju ove gore nabrojane. Nažalost, ali tako je, mada nakon ovog susreta i oni malo "pismeniji" mediji su podivljali...

Šta li su onda čitali oni koji su se tukli da odbrane mapu fašističke tvorevine koja se dobrih 5 minuta vijorila iznad terena? Šta su čitale hiljade u Tirani i drugim gradovima koji su proslavljali prekid ko da su otišli na ep? Na šta to oni onako podivljaše?
Ma to su ti sve nacitani likovi i briljantni umovi,u Albaniji nema medisjkog mraka i nikad se nije pojavila nijedna lazna vijest!Drugo je Srbija tu su sve same lazi,ako se pojavi neka istinita vijest i u srbiji javice nam ovi sa foruma.
Oni odmah prepoznaju laz od istine ,jbt.ljudi uzimaju za primjer tabloide .
Pa svugdje u svijetu postoje tabloidne novine,najvise na zapadu znaci li to da zive u medijskom mraku?
Ovdje je opravdanje kad se objavi lazna vijest,to nije nasa laz posudili smo je od drugih :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 okt 2014, 22:01

jovanmaksimovic je napisao/la:a takvi naslovi ne bi bili u nasim medijima da se isto desilo u zenici ili u hrvatskim da se desilo u zagrebu? malo si licemjeran... priznaj...
Za hrvate ne znam, ali kod nas sigurno ne bi, naši mediji nisu žedni krvi i nikad nisu bježali od samokritike, ponekad čak i zasmeta koliko su brutalno realni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.