Nekad je nemoguce procitati ni poslije refresha, jer jednostavno uopce ne dodje poruka. I da, tako i ja, udjem pa izadjem.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tačno. Što je najgore osobi koja je poslala poruku pise da si pregledao/la.uschtipak je napisao/la:![]()
Nekad je nemoguce procitati ni poslije refresha, jer jednostavno uopce ne dodje poruka. I da, tako i ja, udjem pa izadjem.
Pokusavao sam i to, al nista. To traje vec bar heftu, koliko znam samo kod mene od raje.Bihac96 je napisao/la:Ne moras se uvijek odjavljivat i prijavljivat,samo refresuj stranicu i vidjet ces poruku.Inace to nije do tebe to je do fb.akisarajevo92 je napisao/la:Vec 2-3 dana imam problem, moram svaki put Log out, pa Log in na fb, da bi mogao vidjeti sta mi je neko napisao/odgovorio na chatu, inace ne stize nikako.
Da li je neko imao slican bug?
Kroz Zenicu bez utoke nigdje ne smiješ maketConvicts1988 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Lampard8 je napisao/la:Kroz Zenicu bez utoke nigdje ne smiješ maketConvicts1988 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
na mobitelu može, komp ne možeRosicky je napisao/la:Jel vama radi fb?
Meni ne može otvorit ni početnu...
Head je napisao/la:Kako napraviti da kad me neko oznaci na nesto, sliku ili tagovanje negdje na kafi i slicno prvo meni dodje obavijest pa ako ja prihvatim ide na moj zid
enobarca je napisao/la:Head je napisao/la:Kako napraviti da kad me neko oznaci na nesto, sliku ili tagovanje negdje na kafi i slicno prvo meni dodje obavijest pa ako ja prihvatim ide na moj zid
Do ovoga dijela vjerovatno znas doci, onda samo ovo sto je kod mene na On stavi i kod sebe na On i to je to.
Sve to možeš podesit. Fb je generalno bolji nego prije 5 godina.jopa17 je napisao/la:Otišo je fejs u krc ,na naslovnici možeš samo vidjeti neke objave koje uopće nisi lajko i neke reklame kako bi se više zaradilo,nemaš više ni objava od prijatelja,treba ga vratiti kakav je bio prije dvi tri godine,bez ovih videa i da imaš više slobode na njemu,ne kad " lajkaš " da svi vide ili tako nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.