Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Lose u ovo doba, inace bi reko kontriraj u pedesana al sad, nadji karticu i kontriraj  

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
						Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako možeš brani Lejkerse jer im ne igra 4-5 novih igrača koje su doveli,a večeras preskače ovaj meč Kobi Brajant.admir12345 je napisao/la: uzet ovih 48 il cekat ova 2 vase misljenje
Inače ti je tiket super.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
neko se fino opario, stari jesi živ?PeleFerguson je napisao/la:Miky cekam Santosa sa fine pare,imam mogucnost turbo isplate,sta raditi ?

zgmiky je napisao/la: @pele za santos ne znam trebao bi dobiti, Robinho će to riješitiali ako su ozbiljne pare u igri možda bolje uzeti, iako ja bih čekao ko ga yebe sve ili ništa samo ja ti nisam baš normalan
tak da vidi
- 
				Convicts1988
- Kontakt:
Niž.Novgorod - Sassari (-160,5+) z2  1.85

Split-Osijek 2 6.50

- 
				PeleFerguson
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Split-Osijek 2 6.50
Neki info ili cisto na osjecaj ? Ja bas mislim da bi mogao 1 uz 3+.
- 
				PeleFerguson
- Kontakt:
Ziv,ziv bratezgmiky je napisao/la:neko se fino opario, stari jesi živ?PeleFerguson je napisao/la:Miky cekam Santosa sa fine pare,imam mogucnost turbo isplate,sta raditi ?
zgmiky je napisao/la: @pele za santos ne znam trebao bi dobiti, Robinho će to riješitiali ako su ozbiljne pare u igri možda bolje uzeti, iako ja bih čekao ko ga yebe sve ili ništa samo ja ti nisam baš normalan
tak da vidi
 ,odlucih cekati reko ko ga yebe
,odlucih cekati reko ko ga yebe 
Za danas nešto od Eurolige, vjerovatno za cenera..
Real M. - S. Rodriguez (12.5) VIŠE
Prva utakmica Reala u novoj sezoni, otvaranje kuci protiv ekipe Žalgirisa. Chacho je šesti igrac, vecinom udje pred kraj prve cetvrtine i igra do kraja prvog dijela. Mislim da Real nece imati lagan posao, pa ocekujem dobar broj poena Chacha vec u prvom dijelu. Slicno nešto kao sinoc i Bobi iz Zvezde. Prošle godine je covjek uvijek prolazio, barem dok sam ga ja igrao.
Fener - Bog.Bogdanovic (12.5) MANJE
Ovog momcinu izuzetno cijenim, prošle godine me kao i Chacho dosta pusta ispoštovao, takodje i sada tokom SP u Španiji. Ali eto, sada je došao u novu sredinu, gdje ima dosta igraca koji vole potegnuti, nije to više Partizan da se sve okrece oko njega. Tu je Hickman, ovaj novi Amer Goudelock, Bjelica. Tu je i Željko Obradovic, koji voli dosta da rotira. Još ako ga ne bude išlo, trebalo bi proci..
Barca - J.C. Navarro (12.5) VIŠE
Nekako isti razlozi kao i sa bradonjom(Chachom). Otvaranje nove sezone, kod kuce. Atraktivan protivnik, Barca favorit, ali nece to lako ici za njih, pa mislim da bi Navarro mogao potegnuti veceras za prvu pobjedu Barce u novoj sezoni.
Sretno ako neko isprati.

Real M. - S. Rodriguez (12.5) VIŠE
Prva utakmica Reala u novoj sezoni, otvaranje kuci protiv ekipe Žalgirisa. Chacho je šesti igrac, vecinom udje pred kraj prve cetvrtine i igra do kraja prvog dijela. Mislim da Real nece imati lagan posao, pa ocekujem dobar broj poena Chacha vec u prvom dijelu. Slicno nešto kao sinoc i Bobi iz Zvezde. Prošle godine je covjek uvijek prolazio, barem dok sam ga ja igrao.
Fener - Bog.Bogdanovic (12.5) MANJE
Ovog momcinu izuzetno cijenim, prošle godine me kao i Chacho dosta pusta ispoštovao, takodje i sada tokom SP u Španiji. Ali eto, sada je došao u novu sredinu, gdje ima dosta igraca koji vole potegnuti, nije to više Partizan da se sve okrece oko njega. Tu je Hickman, ovaj novi Amer Goudelock, Bjelica. Tu je i Željko Obradovic, koji voli dosta da rotira. Još ako ga ne bude išlo, trebalo bi proci..
Barca - J.C. Navarro (12.5) VIŠE
Nekako isti razlozi kao i sa bradonjom(Chachom). Otvaranje nove sezone, kod kuce. Atraktivan protivnik, Barca favorit, ali nece to lako ici za njih, pa mislim da bi Navarro mogao potegnuti veceras za prvu pobjedu Barce u novoj sezoni.
Sretno ako neko isprati.

Bayern II - Schalding oba daju & 3+ 2,05
Le Havre - Angers oba daju & 3+ 3,10

Le Havre - Angers oba daju & 3+ 3,10
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
						#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ostrava - Jihlava  1  1.85
Portuguesa - Ponte Preta 2 1.85 

Volendam - Almere 1 1.50
V.Capitals - Bolzano 1 1.50
Mannheim - Dusseldorf 1 1.37
Bray - Dundalk 2 1.25
Fenerbahce - Milano HP1 (-3.50) 1.85
Panathinaikos - Turow HP1 (-5.50) 1.85
Iserlohn - Augsburg UP2 1.80
Cork C. - Bohemian 1-1 2.10
Rapid B. - Brasov 1&3+ 4
Bietigheim - Kaufbeuren 1 1.25
Znojmo - Alba V. UP2 1.60
Blues Espoo - Vaasa 1 1.40
Jyvaskyla - IFK Helsinki UP2 2.10 

SaPKo - Jukurit 2 1.75 (Jukurit mi je čest gost na listićima , možda je vrijeme da izgube, al' ipak vjerujem u njih
 , možda je vrijeme da izgube, al' ipak vjerujem u njih   )
 )
Magnitogorsk - Bars Kazan 1 1.87 (jedan od 3 velika derbija ovog kola, Magnitogorsk je ipak blagi favorit ovdje)
Salavat - Omsk 1 2.15 (još jedan derbi.. ovdje je svašta moguće ali mislim da će doći 1.. mišljenja sam da jedan od ova 2 para ide 5.5+)
jbt ih 

Od favorita mislim da bi Jokerit protiv Astane mogao kiksati..
Isto tako očekujem šugave rezultate u Holandskoj 2 ligi..

Portuguesa - Ponte Preta 2 1.85

Volendam - Almere 1 1.50
V.Capitals - Bolzano 1 1.50
Mannheim - Dusseldorf 1 1.37
Bray - Dundalk 2 1.25
Fenerbahce - Milano HP1 (-3.50) 1.85
Panathinaikos - Turow HP1 (-5.50) 1.85
Iserlohn - Augsburg UP2 1.80
Cork C. - Bohemian 1-1 2.10
Rapid B. - Brasov 1&3+ 4
Bietigheim - Kaufbeuren 1 1.25
Znojmo - Alba V. UP2 1.60
Blues Espoo - Vaasa 1 1.40
Jyvaskyla - IFK Helsinki UP2 2.10

SaPKo - Jukurit 2 1.75 (Jukurit mi je čest gost na listićima
 , možda je vrijeme da izgube, al' ipak vjerujem u njih
 , možda je vrijeme da izgube, al' ipak vjerujem u njih   )
 )Magnitogorsk - Bars Kazan 1 1.87 (jedan od 3 velika derbija ovog kola, Magnitogorsk je ipak blagi favorit ovdje)
Salavat - Omsk 1 2.15 (još jedan derbi.. ovdje je svašta moguće ali mislim da će doći 1.. mišljenja sam da jedan od ova 2 para ide 5.5+)
jbt ih

Od favorita mislim da bi Jokerit protiv Astane mogao kiksati..
Isto tako očekujem šugave rezultate u Holandskoj 2 ligi..
					Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 17 okt 2014, 17:38, ukupno mijenjano 2 puta.

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
						I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- Evolution87
- Kontakt:
da probamo sta uduplati za kasnije  

Youzhny - Kukushkin prvi set +9.5
Giorgi - Siniakova+3.5 h1
Kvota: 2.4

Youzhny - Kukushkin prvi set +9.5
Giorgi - Siniakova+3.5 h1
Kvota: 2.4

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
						i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Kinzi igra u prosjeku 30 minuta, uzima dosta suteva, ocekuje nas vjerovatno efikasna utakmica pa bi trebao preci
Rudy: "- Rudy se osjeća bolje, igrao je malo u ligaškom meču i trenirao normalno". Igrao je samo 10 minuta, protivnik lagan, pobjednik ce se rijesiti vec do poluvremena, nema potrebe da odigra vise od 15-ak minuta
Diamantidis: vrlo skroman roster Panate, Dimitris ce igrati 30+ minuta, uz 2 trojke jedan ulaz i par slobodnih prolazi
Fener : Milano nije uvjerljivo krenuo u prvenstvu, jos se uigravaju, dok Fener izgleda pravo mocno a pobjedu na njihovu stranu bi osim sjajnog rostera trebali donijeti sjajni navijaci i najbolji evropski trener
- ultrassa1921
- Kontakt:
I ja sam ih stavio, baš su luda ekipa. Iako je bila pripremna za Spurse, opet je odlican rezultat pobjediti NBA prvaka. A Bayerna su isto tako rasuli, ja mislim da je bio Superkup Njemacke.ultrassa1921 je napisao/la:ALBA 1 na manji ulog
kako vam nije zao bacati pare na ALBU,, veceras ce vidjeti ko je CSKA, jedna serija koseva i nema povratka, dvica ko kuca  kvota 1,40

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Derry City - UC Dublin 2 (7.0)

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kaiserslautern- 2+    1.24
Split- 2+ 1.30
Shakhtar- 2+ 1.20
Kvota 1.93
Probacu Albu Berlin 1 kvota je 3.10.

Split- 2+ 1.30
Shakhtar- 2+ 1.20
Kvota 1.93
Probacu Albu Berlin 1 kvota je 3.10.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.