FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 17 okt 2014, 13:13

Covjeku dati svu potrebnu ovlast mjenjaj taj hebeni statut

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 okt 2014, 13:15

Ja lično bez Azmira ne vidim nikakvu budućnost voljenog kluba.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 okt 2014, 13:33

Ova vijest mi syeba jutro,dan,sedmicu i godinu ...na skupstinu izvrsiti max pritisak i vidjeti ko to ustvari koci i kome treba ybt mater.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 17 okt 2014, 13:38

" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo dat podrsku slobodi sutra idemo podrzat naseg azmira!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 okt 2014, 13:43

Nece Azmir nikada napustiti Slobodu....dusmanima uzalud trud.....iza Azmira su navijaci, simpatizeri, obicna raja, da ne nabrajam vise.....nek stisnu m.u.d.a pa mu ne izglasaju povjerenje.......Pod HITNO UG i Fukare trebaju vrsiti pritisak da se izmjeni taj yebeni STATUT da se vise rijesimo skupstinske gamadi.....nek se Yasmin malo zapita i preispita od koga su ovdje izgubili glasove.....nek vidi broj fanova FB stranice Slobode.....volio bi vidjeti tog dasu koji bi da bude malo "predsjednik" Slobode poslike Azmira...nek se pojave ako imaju m.u.d.a......ne bih da prijetimo ovdje.....nije u duhu ovog foruma......ali ako misle da nam uzmu Slobodu....jedino sto nam je ostalo da vjerujemo u nesto..e pa :D.....da vas vidimo s.m.r.a.d.o.v.i

Azmire king-u, ostani sa nama......ne dozvoli s.m.r.a.d.o.v.i.m.a da nam uzmu svetinju !!!!!!
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 okt 2014, 13:53

Ovo smo mi.....jedan mali dio....ima nas puno vise !!!!!!
[youtube][/youtube]
🔴⚫️

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 okt 2014, 14:30

Nekom nije u interesu da se mijenja statut i učinit će sve da ga ne mijenja. Azmira ne mogu tek tako skinuti (iako bi htjeli), jer svi znaju ko je i šta je on i koliku podršku ima. Valjda čekaju eventualni Husićev odlazak, pa da nastave po starom.

Statut je "najlakše" promijeniti, ali je to teška borba ubjeđivanja i to se može uraditi na način kako su to pite uradile jer drugačije se ne može. . .

Nadam se da će se Husić eventualno ponovo javiti i reći da je pogrešno shvaćen. Trenutno nemam pristup Youtube-u i ne znam tačno o čemu priča osim ovog o čemu se piše. Ako je istina, Fukare i navijači ga trebamo maksimalno ispoštovati i javno podržati i to sad u subotu. Nije valjda da smo došli do pola posla (a dvije godine borbe) i da je to sad sve džaba, jer smo odustali . .

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 okt 2014, 14:33

Juniori Slobode potpisali profesionalne ugovore

slika

Fudbalski klub Sloboda danas je potpisao profesionalne ugovore sa četvoricom mladih igrača na period od tri godine, tačnije od 15. oktobra ove godine do 30. juna 2017. godine.

Radi se o Aziru Muminoviću, Darku Todoroviću. Alenu Habiboviću i Sakibu Brezičaninu. Daroviti fudbaleri zahvalili su se rukovodstvu kluba na povjerenju i iskazali nadu da će na terenu opravdati to povjerenje. Azir Muminović, mladi golman, bio je na meti zagrebačkog Dinama, ali je se odlučio za ostanak u Slobodi.

slika

Sutra svi na sjever da podrzimo Slobodu i predsjednika :!:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 17 okt 2014, 14:43

Sve mi se vise cini da je ovo politika...sad kad crveni odlaze,odlazi i Azmir... :hmmmmm:
OFK Gradina Srebrenik

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 okt 2014, 14:45

Crveni su jos u Februaru ispuhali tako da ne bi reko da je do toga, nadam se da ce ostati, i odlican potez sa profi ugovorima
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 okt 2014, 14:51

nadam se da će sutra bit' 5000 duša, pa da Tušnjem prolama: AZMIR HUSIĆ !!!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 17 okt 2014, 14:58

Brcko87 je napisao/la:Sve mi se vise cini da je ovo politika...sad kad crveni odlaze,odlazi i Azmir... :hmmmmm:
To je logicno Crveni odlaze....ode i Azmir.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 okt 2014, 14:59

Ima li neko sa foruma da ima kontakt sa momcima sa tribine?Da se napravi transparent za Azmira i ujedno poruka smradovima da se kane Azmira i svetinje...bilo bi dobro da osvane na sjeveru sutra za vrijeme tekme...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 okt 2014, 15:00

„Ne može se sam protiv svih“, zaključio je svoje izlaganje Azmir Husić, ostavivši dilemu protiv koga i čega je se kao predsjendik kluba borio u minulom periodu"

Ima ih vise ocigledno. UG i ostali iskreni ljubitelji Slobode da maksimalno izvrse pritisak na te osobe i da se maksimalno izlobira za Azmirove planove.

samo Sloboda

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 17 okt 2014, 15:10

Ono sto je cinjenica je da Azmir ima problema sa "strujama" u klubu koji su usadili korijenje jos od davnih vremena. Ovo je po meni cisti medijski spin jer zeli upoznati TZ javnost s kim ima posla. Doveo je solidno(strano) trenersko ime prije nepun mjesec dana, cisti dugove, sredio je stadion i plus ulaze bruku svog novca. Mislite da ce tek tako da ode? Krvavo je radio za taj novac i sigurno ga nece baciti niz vodu, znao je vrlo dobro u sta se upusta i ja sam siguran da ce podici Slobodu na noge i svakako financijski ojacati sami klub. No way Pedro, ostaje Azmir milion i 1 posto. Relax, sutra svi na Tusanj i dati covjeku podrsku. Sloboda do bagro!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 17 okt 2014, 15:20

Prije sedmicu ili dvije sam govorio o tome kada Azmir skonta neke stvari i kako ga muzu ostali lopovi koji su sada u klubu samo radi njegovih dolara pokušati će se ispaliti i eto ga izgleda da je skontao. Ako spasitelj ode bojim se da ne budete preživljavali ono što ste već jednom preživjeli. :think:
SRETAN BROJ - 1725

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 okt 2014, 15:33

Veliki gubitak za Slobodu koji ce se posebno odradizi na naspute u premier ligi.

Veliki minus za Bh nogomet u globalu...

Nadam se da nece doci do ovoga...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 okt 2014, 15:35

Ovaj "mali" Azir Muminovic je najveci golmanski dragulj.....kazu da ce nadmasiti i nenadmasivog i velikog Rizaha Meskovica......svaka cast Azmiru za ovaj potez.....nadyebo je i nenadyebivog Mamica..... :tokralju:
🔴⚫️

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 okt 2014, 15:48

Nisam još pogledao video, ali vjerujem da su neke stvari izvučene iz konteksta Azmirovog obračanja.

Azmir apsolutno nema prisne veze ni sa kakvom političkom opcijom u smislu da ga to to zanima do tolike mjere. Zanima ga do one mjere koliko bilo koji sistem može pomoći Slobodi tako da su bezze nagađanja povezivanja ovoga sa slabim uspjehom sdp-a.
tuzlanska Sloboda

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 okt 2014, 15:57

GracanicaAA je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Sve mi se vise cini da je ovo politika...sad kad crveni odlaze,odlazi i Azmir... :hmmmmm:
To je logicno Crveni odlaze....ode i Azmir.
**** vas crveni nisu ovo bili lokalni izbori. Od kantona Sloboda ima ko i od Pakistana. Crveni u gradu Tuzla ostaju do isteka mandata koji traje jos dvije godine.

samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.