Stole iz Bora je napisao/la:Pisao sam nekad davno, pred pocetak sezone, za malog Djipa (ili Djipu, ko ce mu znati) ali se izgleda niko ne sjeca ili niste bili tu kad je to pisano. Sjedio sam sa njegovim amidzom na jednom treningu i covjek je jednostavno rekao da mali NECE da potpise novi ugovor sa Zeljom jer je bio razocaran tadasnjim strucnim stabom mladjih generacija kao i upravom kluba. Nista ali bas nista mu nisu dali kao neki podsticaj. Djaba i golovi i dobre igre i sve kad je sve sto su mu rekli ostalo na obecanjima. Tad su mu otac i amidja odlucili da traze inostrani angazman za malog i da sa Zeljom nece potpisati nikakav novi ugovor te da ce sacekati da mu istekne onaj stari i hvatat se noge.
Znam da sam to negdje čuo, al ne znam jel baš ovdje na forumu i jel baš od tebe, al nebitno mi smo izgubili sigurno novog Džeku

Pa njemu je i Amar pred početak sezone nudio da potpiše ugovor, kao i Čoli koliko se ja sjećam, znam da nije htjeo, al nadao sam se da će vidjeti da klub polahko staje na noge i predomisli će se, al jbg đaba

Nije prvi talenat koji je otišao, a nadam se da je zadnji. I nakon svega ovog ne bih volio da mu se ponovi ista stvar kao sa Eldarom, nadam se da će uspjeti, a velika je vjeravatnoća je da hoće. Svi ćemo biti na dobitiku i on i Željo od velikih transfera akb, a bgm i naša repka, njemu sretno u svakom slučaju.