FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Poslije gore navedene odluke o izgradnji istočne tribine u maju ili junu mjesecu je Arkada a uz blagoslov sada Predsjednika Skupštine Šehovića i Predsjednika Kluba Barakovića dobila posao rekonstrukcije zapadne tribine i ugradnje stolica kako bi FK Sloboda mogla nastupiti u utakmicama Intertoto kupa na Tušnju. Nažalost, i pored ugradnje stolica i ostalih radova komisija UEFA-e nije odobrila Slobodi da igra na Tušnju nego smo protiv Publikuma i Slovana igrali u Ugljeviku. Koliko se sjećam a nisam tada bio član Skupštine, posao oko ugradnje stolica u zapadnoj tribini po dogovoru vlasnika Arkade s jedne i Šehovića i Barakovića s druge strane trebalo je da se Arkadi plati ustupanjem podrumskih prostorija ispod buduće gore navedene istočne tribine. Nadam se da ćemo nekad dobiti na uviđaj Ugovor o postavljanju stolica na zapadnoj tribini i rekonsktrukciji zapadne tribine, barem sad uz presudu. Iz tog ugovora se sve jasno može vidjeti. Stadion Tušanj nikad nije bio u vlasništvu Slobode a tačno je da je grupa sa Hrgovčićem pokušala da ga upiše na Slobodu. Opština Tuzla je na vrijeme tužila Slobodu i taj spor se vukao sve negdje do 2006. kada je Salko Bukvarević, tadašnji Predsjednik Skupštine Slobode( Predsjednik Bijedić bio u ostavci) otišao na Sud i u ime Slobode prihvatio tužbu Opštine kao osnovanu, odustao od prava na žalbu i Sud je odmah donio pravomoćnu Presudu da je stadion Tušanj isključivo gradski tj. u vlasništvu Opštine Tuzla. O ostalom je badava raspravljati jer nemamo nikakve predočene papire, dokumente. A zaista se postavlja pitanje kako su Šehović i Baraković ispred Slobode potpisivali ugovor o rekonstrukciji nečega što nije Slobodino, a isto tako kako je to vlasnik Arkade prihvatio znavši da je Opština povela spor protiv Slobode. Tada se pričalo da jedna stolica košta 17 KM, u Orašju sam čuo da su njih stolice koštale po 7-8 KM. Nakon završenih poslova račun je bio negdje oko 170.00 KM.
Stolice same su koštale oko 60.000 sa postavljanjem što je po meni napuhana cijena. Ostali radovi dakle 110.00 KM što je još više napuhana cijena jer je tribina presvučena sa 2 cm debljine maltara i armaturom cca 4x3. Čitao sam poslije u novinama da je tužbeni zahtjev došao do 270.000 KM(naravno sa kamatama). Nadam se da će Husić znati riješiti ovaj problem s aspekta Slobode i ako je donešena odluka o besplatnom ulasku odn. sprečavanju pljenidbe novca, ja je pozdravljam i razumijem. Što se tiče računa FK Sloboda ima blokiran račun. Trenutno radimo preko računa Omladinskog pogona FK Sloboda 1919 koji je drugo pravno lice registrovan 2012. FK Sloboda 1919 nije potpisala nikakav ugovor pa se taj račun ne može sudski blokirati.
Stolice same su koštale oko 60.000 sa postavljanjem što je po meni napuhana cijena. Ostali radovi dakle 110.00 KM što je još više napuhana cijena jer je tribina presvučena sa 2 cm debljine maltara i armaturom cca 4x3. Čitao sam poslije u novinama da je tužbeni zahtjev došao do 270.000 KM(naravno sa kamatama). Nadam se da će Husić znati riješiti ovaj problem s aspekta Slobode i ako je donešena odluka o besplatnom ulasku odn. sprečavanju pljenidbe novca, ja je pozdravljam i razumijem. Što se tiče računa FK Sloboda ima blokiran račun. Trenutno radimo preko računa Omladinskog pogona FK Sloboda 1919 koji je drugo pravno lice registrovan 2012. FK Sloboda 1919 nije potpisala nikakav ugovor pa se taj račun ne može sudski blokirati.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
j.e.b.e.m li im majku krvavu...ko u kini treba smrtnu uvest pa nek onda ugovore potpisuju....nikad niko nije procesuiran za MARKU duga koji je milionski.....i dan danas mi nije jasno kako je SLOBODA prezivila svu tu olos i ljudski sljam koji je haracio nad njom...decenijama....puuuuu stoko...za lijekova vam trebalo,aBd

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:j.e.b.e.m li im majku krvavu...ko u kini treba smrtnu uvest pa nek onda ugovore potpisuju....nikad niko nije procesuiran za MARKU duga koji je milionski.....i dan danas mi nije jasno kako je SLOBODA prezivila svu tu olos i ljudski sljam koji je haracio nad njom...decenijama....puuuuu stoko...za lijekova vam trebalo,aBd![]()
![]()
![]()
A M I N PRIDRUŽUJEM SE
Ja volim FK Tuzla City
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Azmir Husic za sada jedini covjek koji je uradio nesto pozitivno..sva ova druga bagra Sehovic, Bajric Sabivici posebno to su bagra najveca ..streljat to sve treba ..I onda citam komentare na FB ovih mladjih navijaca napadaju Azmira hahaha..meni bude smjesno kad kazu AMir seljak, AzMir ovo ono jer nije udovoljio nesto navijacima hahahahq..kroz sta smo mi sve prolazili koliko su nas ovi drugi postovali da smo mi znali sa WC_u navijali a drugi sa nase tribine navijat (HORDE I GUSARI)..pa se sjetite da vam uprava uzela D tribinu dali je Robijasima a vas ostavili da se sami snadjete gdje cete navijat za Slobodu...samo klanjat se Azmiru i molit se da mu bog da zdravlje
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 okt 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
15 g su nas uprave yebavale u zdrav mozak ,a danas se Azmiru trazi dlaka u jajetu .
Jedan je od milion ,i trebamo biti sretni sto je tu i sto se uhvatio u kostac sa problemima i dugovanjima prije svega jer kako rece na onom videu kad je bila sjednica nije trazio nista vise od onog sto je zatekao a zatekao je HAOS u klubu,drugu ligu,agonicno stanje i dug od 10 mil pa vi vidite koliko voli Slobodi,svaka mu cast,ZIVIO AZMIR.
Jedan je od milion ,i trebamo biti sretni sto je tu i sto se uhvatio u kostac sa problemima i dugovanjima prije svega jer kako rece na onom videu kad je bila sjednica nije trazio nista vise od onog sto je zatekao a zatekao je HAOS u klubu,drugu ligu,agonicno stanje i dug od 10 mil pa vi vidite koliko voli Slobodi,svaka mu cast,ZIVIO AZMIR.
SaltCityAttack je napisao/la:Azmir Husic za sada jedini covjek koji je uradio nesto pozitivno..sva ova druga bagra Sehovic, Bajric Sabivici posebno to su bagra najveca ..streljat to sve treba ..I onda citam komentare na FB ovih mladjih navijaca napadaju Azmira hahaha..meni bude smjesno kad kazu AMir seljak, AzMir ovo ono jer nije udovoljio nesto navijacima hahahahq..kroz sta smo mi sve prolazili koliko su nas ovi drugi postovali da smo mi znali sa WC_u navijali a drugi sa nase tribine navijat (HORDE I GUSARI)..pa se sjetite da vam uprava uzela D tribinu dali je Robijasima a vas ostavili da se sami snadjete gdje cete navijat za Slobodu...samo klanjat se Azmiru i molit se da mu bog da zdravlje
Zodiac je napisao/la:15 g su nas uprave yebavale u zdrav mozak ,a danas se Azmiru trazi dlaka u jajetu .

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sve je ovdje crno i bijelo..nema sredine...ili jesi ili nisi....Husic nas je izdigao iz pepela zajedno sa UG...vjerujem cvrsto da bi Sloboda dozivjela sudbinu KK i samo dragi Bog nam je poslao ovog covjeka....ovi prijasnji pomagaci,predsjednici,gradonacelnici i vojnici Slobode a i neke od legendi...molim vas da nam vise NIKAD ne pomazete a i doplatit cemo vam u keshu da vise nikad na Tusanj ne krocite...posto vas kesh samo i zanima...daleko vam kuca od Tusnja bila....Husic,sutra u 7 ujutro kad bi rekao da napusta celo Slobode uradio je vise nego ovi jazavci i strvinari za 25 godina i svojih 352 mandata na celu Slobode....posebno sam se razocarao u ove neke legende Slobode...kakve su to sitne duse to je za romana...cccc,fuujjjjjj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- molotovljev
Azmir je za Slobodu kao Dino Selimovic za Sarajevo. Suvisno je i bespotrebno voditi polemiku oko toga da li je
Husic prava osoba da postavi stvari na svoje mjesto i neko ko moze pomoci Slobodi da prebrodi krizu i da
vremenom postane jedan od kandidata za sami vrh bh fudbala. Ukratko; to je vas dijamant.
Ne dozvolite da vam bilo ko unosi nemir i maksimalno podrzite predsjednika. Jaranski savjet.
Husic prava osoba da postavi stvari na svoje mjesto i neko ko moze pomoci Slobodi da prebrodi krizu i da
vremenom postane jedan od kandidata za sami vrh bh fudbala. Ukratko; to je vas dijamant.
Ne dozvolite da vam bilo ko unosi nemir i maksimalno podrzite predsjednika. Jaranski savjet.
F.K.SARAJEVO
Ko je god protiv Azmira taj ili ima neke druge licne interese ili nije pratio Slobodu u ranijem periodu i rad prijasnjih predsjednika ... !!
Evo momak iz Sarajeva a primjetio je te neke pozitivne vibracije oko Slobode , bitno je samo ove sezone biti sto blize sredini tabele , a vec sljedece godine ce obiljeziti tuzlanska SLOBODA !!!
JEDAN JE AZMIR HUSIC , dijete sa sela koje je postalo TATA svim carsijanerima koji tolike godine " pomazu " SLOBODU , covjek koji je postidio te velike tuzlanske privatnike poput BINGA koji nikad fenning nije ulozio za dobrobit sporta u nasem gradu , iako tuzlanska dijeca vec godinama odrastaju na njegovim " isteklim rokovima "
Evo momak iz Sarajeva a primjetio je te neke pozitivne vibracije oko Slobode , bitno je samo ove sezone biti sto blize sredini tabele , a vec sljedece godine ce obiljeziti tuzlanska SLOBODA !!!
JEDAN JE AZMIR HUSIC , dijete sa sela koje je postalo TATA svim carsijanerima koji tolike godine " pomazu " SLOBODU , covjek koji je postidio te velike tuzlanske privatnike poput BINGA koji nikad fenning nije ulozio za dobrobit sporta u nasem gradu , iako tuzlanska dijeca vec godinama odrastaju na njegovim " isteklim rokovima "
Azmir Husic napusta Slobodu na sljedecoj skupstini izgleda
Necu da i ne zelim da vjerujem.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sad procita naslov,nisam otvorio clanak od straha i cinjenice da cemo ga izgubit...imal ko info,sta se desava!!!!fukara87 je napisao/la:Azmir Husic napusta Slobodu na sljedecoj skupstini izgledaNecu da i ne zelim da vjerujem.
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 17 okt 2014, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Odakle ti ta informacija ?fukara87 je napisao/la:Azmir Husic napusta Slobodu na sljedecoj skupstini izgledaNecu da i ne zelim da vjerujem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
[youtube][/youtube]
Ne sudi po naslovu
Dug manji od 4mil.

Ne sudi po naslovu

Dug manji od 4mil.

Nad tobom sunce najljepše sja
merak je napisao/la:Odakle ti ta informacija ?fukara87 je napisao/la:Azmir Husic napusta Slobodu na sljedecoj skupstini izgledaNecu da i ne zelim da vjerujem.
http://tinyurl.com/ot3o78r ništa nije još sigurno
Ovi novinari što seru sa bombastičnim naslovima, u pichku materinu . . .Azmir Husić pomalo je iznenadio sve prisutne novinare najavom svog mogućeg odlaska i to baš u trenutku kad je Slobodu probudio iz “mrtvih” povratkom u Premijer ligu BiH.
Ono što već sad odgovorno mogu da kažem jeste da nikada neću potraživati niti jednu jedinu marku koju sam dao za Slobodu a vjerujte mi da se radi o ozbiljnim novcima. Ovaj klub volim i tako će uvijek biti bez obzira gdje se nalazim i šta radim” zaključio je Husić
Niđe veze, o odlasku . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 17 okt 2014, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ako cemo iskreno i ne zasluzujemo bolje . Onako kad sve saberemo i oduzmemo , nezahvalnost , zahvalnost .... usmrdili smo se !!! cast pojedincma kojih vidim ima i na ovom forumu , ima ljudi koji uistinu vole Slobodu . Kad i ako Azmir ode ... malo cemo da se posjetimo sta zna i umije CARSIJA TUZLA . Neki vec trljaju ruke poslije ove azmirove izjave
Najgore sto je najavio moguci odlazak jer ocigledno postoji jos mnogo elemenata koji narusavaju njegovu filozofiju rada. Krv da im hebem kakav sljam moras biti. Nadam se samo da je ovo blef s njegove strane u smislu ili oni ili ja.Tuzlak04 je napisao/la:Ovi novinari što seru sa bombastičnim naslovima, u pichku materinu . . .Azmir Husić pomalo je iznenadio sve prisutne novinare najavom svog mogućeg odlaska i to baš u trenutku kad je Slobodu probudio iz “mrtvih” povratkom u Premijer ligu BiH.
Ono što već sad odgovorno mogu da kažem jeste da nikada neću potraživati niti jednu jedinu marku koju sam dao za Slobodu a vjerujte mi da se radi o ozbiljnim novcima. Ovaj klub volim i tako će uvijek biti bez obzira gdje se nalazim i šta radim” zaključio je Husić
Niđe veze, o odlasku . .
Da stvar bude jos gora ta sjednica je tek za tri mjeseca sto znaci duga tri mjeseca neizvjesnosti i straha.
samo Sloboda
Azmir ako ode, to bi bilo to, odbrojavanje će započet' ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno navijaci su najvise krivi.
Nije rekao da odlazi ali je veoma izvjesno jer kako naglasava "ne moze raditi u ovim uvjetima vise kakvim je radio"
Nije rekao da odlazi ali je veoma izvjesno jer kako naglasava "ne moze raditi u ovim uvjetima vise kakvim je radio"
Sutra da GRMI Tusanj...podrska za giganta,nek vidi armiju koja respektuje njegov rad i uprave.Bilo istine ili ne...moramo ga podrzat na bilo koji nacin.Ocigledno da se covjek konstantno bori sa smradovima i to trebamo sprijecit...necu da vjerujem da uopste o tome razmislja da nas napusti

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.