FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 15 mar 2010, 12:44

Stole iz Bora je napisao/la:Pisao sam nekad davno, pred pocetak sezone, za malog Djipa (ili Djipu, ko ce mu znati) ali se izgleda niko ne sjeca ili niste bili tu kad je to pisano. Sjedio sam sa njegovim amidzom na jednom treningu i covjek je jednostavno rekao da mali NECE da potpise novi ugovor sa Zeljom jer je bio razocaran tadasnjim strucnim stabom mladjih generacija kao i upravom kluba. Nista ali bas nista mu nisu dali kao neki podsticaj. Djaba i golovi i dobre igre i sve kad je sve sto su mu rekli ostalo na obecanjima. Tad su mu otac i amidja odlucili da traze inostrani angazman za malog i da sa Zeljom nece potpisati nikakav novi ugovor te da ce sacekati da mu istekne onaj stari i hvatat se noge.
ali ovo je sasvim novi stručni štab... :o
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 mar 2010, 12:49

Hamo je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Pisao sam nekad davno, pred pocetak sezone, za malog Djipa (ili Djipu, ko ce mu znati) ali se izgleda niko ne sjeca ili niste bili tu kad je to pisano. Sjedio sam sa njegovim amidzom na jednom treningu i covjek je jednostavno rekao da mali NECE da potpise novi ugovor sa Zeljom jer je bio razocaran tadasnjim strucnim stabom mladjih generacija kao i upravom kluba. Nista ali bas nista mu nisu dali kao neki podsticaj. Djaba i golovi i dobre igre i sve kad je sve sto su mu rekli ostalo na obecanjima. Tad su mu otac i amidja odlucili da traze inostrani angazman za malog i da sa Zeljom nece potpisati nikakav novi ugovor te da ce sacekati da mu istekne onaj stari i hvatat se noge.
ali ovo je sasvim novi stručni štab... :o
Djaba kad su oni vec ranije zaganjali klub vani ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 15 mar 2010, 12:49

Zato nama ide naknada za treniranje,a taj Jeep nek ide gdje hoce...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 mar 2010, 12:56

Znam da sam to negdje čuo, al ne znam jel baš ovdje na forumu i jel baš od tebe, al nebitno mi smo izgubili sigurno novog Džeku :| Pa njemu je i Amar pred početak sezone nudio da potpiše ugovor, kao i Čoli koliko se ja sjećam, znam da nije htjeo, al nadao sam se da će vidjeti da klub polahko staje na noge i predomisli će se, al jbg đaba :| Nije prvi talenat koji je otišao, a nadam se da je zadnji. I nakon svega ovog ne bih volio da mu se ponovi ista stvar kao sa Eldarom, nadam se da će uspjeti, a velika je vjeravatnoća je da hoće. Svi ćemo biti na dobitiku i on i Željo od velikih transfera akb, a bgm i naša repka, njemu sretno u svakom slučaju.
Strauss Junior

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 15 mar 2010, 12:59

WeLLy je napisao/la:Zato nama ide naknada za treniranje,a taj Jeep nek ide gdje hoce...
pa do kada vise da dobijamo samo naknadu za treniranje, dok dinamo partizan zvezda uzimaju milione za svoje igrace mi za isti talenat uzimamo samo naknadu za treniranje.....ma ne mogu da vjerujem jos jedan ode za nizasta... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 15 mar 2010, 13:30

Koji ste vi klocevi ! Taj decko je zvjer i ima savrsen potencijal da postane vrhunski igrac . Na nedavnim testovima motorickih sposobnosti koje su najvaznije za uspjesnost u nogometu , na fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u sarajevu , od 250 momaka imao je daleko najbolje razultate . Od 11 testova na osam je imao najbolje rezultate , ito dalekoooooo najbolje !

da ste pametni ne bi ga pustili ni po koju cjenu . ali dzaba , klocevi ste vi !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2010, 13:34

brazzo7 je napisao/la:Od 11 testova na osam je imao najbolje rezultate , ito dalekoooooo najbolje !
Sklekovi, trbušnjaci i slično, jel? Nije ovo atletika :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 mar 2010, 13:36

Šteta za Đipa. Ali velike su šanse da bi isto postupio i da je bio oduševljen stručnim štabom u mlađim kategorijama. Svi sebe gledaju. Valjda ćemo dočekati da neki mladi talenat odluči da "žrtvuje" par sezona u ŽELJI, prije nego ode vani. Pitanje je koliko mu je ovo najbolji potez za razvoj. Nadam se samo da će mali Hodžić potpisati profesionalni ugovor kad dođe vrijeme. Potpisao je stipendijski, zahvaljujući Amaru, koji je eto i Đipu odmah nudio ugovor, al' džaba. Treba napraviti zakon da ne smiju prije 19. godine igrači ići vani.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 15 mar 2010, 13:38

Virtu4l je napisao/la:
brazzo7 je napisao/la:Od 11 testova na osam je imao najbolje rezultate , ito dalekoooooo najbolje !
Sklekovi, trbušnjaci i slično, jel? Nije ovo atletika :P

decko , znas li sta je izokineticki aparat !? kakve veze imaju trbusnjaci i sklekovi sa atletikom ? to je samo misicna izdrzljivost ! za tvoju informaciju atletika je bazicni sport i iz nje su proizisli skoro svi sportovi i nemoj je podcjenjivati ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 mar 2010, 13:39

Pametan je momak, pa niko nije lud da ostane kod nas gdje ce ti nogu slomiti danas ili sutra..
Vrlo pametan potez momka, a nesmotren i glup od strane uprave..
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 mar 2010, 13:44

Djipu nek je sretno, nek nastavi bildat i babu slusat (evo ga prica kao da je potpisao za sampdoriu)...a mi imamo talentovanije momke od njega oko kojih se moramo pozabavitit...jedan od njih je i hodzic kojeg je Zeljovac spomenuo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 mar 2010, 13:48

brazzo7 je napisao/la:Koji ste vi klocevi ! Taj decko je zvjer i ima savrsen potencijal da postane vrhunski igrac . Na nedavnim testovima motorickih sposobnosti koje su najvaznije za uspjesnost u nogometu , na fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u sarajevu , od 250 momaka imao je daleko najbolje razultate . Od 11 testova na osam je imao najbolje rezultate , ito dalekoooooo najbolje !

Jest , navijaci sa foruma odlucuju o njegovoj sudbini...jesi pametan pravo :shock: pravo si adresu odabrao za kritike.
Ne znam šta se sad ti nešto brineš za njega...jel ti rod?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 15 mar 2010, 13:51

drop je napisao/la:
brazzo7 je napisao/la:Koji ste vi klocevi ! Taj decko je zvjer i ima savrsen potencijal da postane vrhunski igrac . Na nedavnim testovima motorickih sposobnosti koje su najvaznije za uspjesnost u nogometu , na fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u sarajevu , od 250 momaka imao je daleko najbolje razultate . Od 11 testova na osam je imao najbolje rezultate , ito dalekoooooo najbolje !

Jest , navijaci sa foruma odlucuju o njegovoj sudbini...jesi pametan pravo :shock: pravo si adresu odabrao za kritike.
Nije mi rod nego mi je zao svakog mladog talentovanog momka koji zbog IDIOTA mora ici odavde ! bez obzira iz kojeg kluba jer svi smo bosanci i hercegovci i svi smo jedno .

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 mar 2010, 13:52

slika
:mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2010, 13:53

brazzo7 je napisao/la:decko , znas li sta je izokineticki aparat !? kakve veze imaju trbusnjaci i sklekovi sa atletikom ? to je samo misicna izdrzljivost ! za tvoju informaciju atletika je bazicni sport i iz nje su proizisli skoro svi sportovi i nemoj je podcjenjivati ;)
Sorry, ali tvoj avatar mi je dao inspiraciju :P :mrgreen:

shala mala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 mar 2010, 13:55

I još nešto... mladi Đip nije želio potpisati ugovor sa Željom , a nuđen mu je još na pocetku sezone.
Valjda momka neko "savjetuje" od rodbine ili je tražio da odmah bude prvi napadac kluba ili nešto trece.
On vjerovatno misli da je novi Messi,pa nek mu je sa srecom u Sampdoriji.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 15 mar 2010, 13:56

Virtu4l je napisao/la:
brazzo7 je napisao/la:decko , znas li sta je izokineticki aparat !? kakve veze imaju trbusnjaci i sklekovi sa atletikom ? to je samo misicna izdrzljivost ! za tvoju informaciju atletika je bazicni sport i iz nje su proizisli skoro svi sportovi i nemoj je podcjenjivati ;)
Sorry, ali tvoj avatar mi je dao inspiraciju :P :mrgreen:

shala mala

sad sam ja kriv sto navijam za pravi klub :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 mar 2010, 13:58

brazzo7 je napisao/la:
drop je napisao/la:

Nije mi rod nego mi je zao svakog mladog talentovanog momka koji zbog IDIOTA mora ici odavde ! bez obzira iz kojeg kluba jer svi smo bosanci i hercegovci i svi smo jedno .
Kakvih idiota?! Pusti šuplju! Idu zbog nestašice i to je to. Idu za PARAMA! A po postojećim zakonima i pravilima, to je izuzetno teško spriječiti. Neka, biće aBd love od Sampdorie i ostalih, ako šta bude valjao. A biće i igrača koji će zaigrati za prvi tim. Ionako je mali Čolić baš odskakao od svojih vršnjaka, a eto igra za prvi tim. Vidjećemo ko će prije uspjeti, Čolić ovdje ili ovaj u Sampdoriji, AKO zadovolji da igra u njihovim juniorima. A potpisivali su profi ugovore Štilić i Džeko. Tako da ne bježe svi ovako.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 mar 2010, 13:58

I opet si na ovoj temi...bas je pravi :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 mar 2010, 14:08

drop je napisao/la:I još nešto... mladi Đip nije želio potpisati ugovor sa Željom , a nuđen mu je još na pocetku sezone.
Valjda momka neko "savjetuje" od rodbine ili je tražio da odmah bude prvi napadac kluba ili nešto trece.
On vjerovatno misli da je novi Messi,pa nek mu je sa srecom u Sampdoriji.
U pravu si da mu je bio nudjen ugovor,ali mu je bio nudjen na 7 godina...mislim da bi to bilo ko tesko prihvatio...u svakom slucaju on je tek otisao na probu i pitanje je hoce li zadovoljiti ukuse sampdorije,mozda ipak dobijemo drugu sansu za novi potpis...ne treba kriviti ni momka ni upravu po meni,uprava je prepoznala dobrog mladog igraca i pokusala a ovaj nije htio da se to realizuje,vjerovatno pomisljajuci da je on novi Dzeko,jer ga trenutno gleda na tv,a zna da se Dzeko i nije bas dobro proveo u Zelji...medjutim svaki dobar igrac kad tad pronadje svoj put za inostranstvo,ali Djip nije imao sluha za klub u kojem su ga usmjeravali i poducavali...steta...Djip bi trebao ipak znati da se jedan Dzeko napravi jednom u 20 godina,volio bih da uspije u svojim namjerama,ali trebao je dvije tri godine pokusati kod nas...nema veze,bice jos igraca,vazno je da ih stvaramo
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.