Ima samo RADIO.Freaza je napisao/la:dajte linkove mora ba biti nesta barrrrrrrrrr
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ma nema linka, ni jedna TV postaja ne prenosi. Bit ce samo radio prenos ali nije to to.
Ja vas napustam
Ja vas napustam

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hvala.xinxee je napisao/la:Moj ti je savjet da sebi nabaviš program pod imenom "Malwarebytes Anti-Malware" ,ako trebaš savjet kako instalirati,a da bude FULL verzija,javi se na pm,pošto se ne može svašta pisati javno po forumuBosnaSTL je napisao/la:Jel neko na ovom forumu ima NBA league pass?Ove stranice kao wiziwig ,coolsport itd su mi sjebale kompjuter sa virusima!Zanima me kvalitete slike I dal moze vise osoba koristit racun u isto vrijeme,zaštita od štetočina ti je zagarantovana,a i bolje ti je da preferiraš jednu posebnu stranicu za stream (firstrow,feed2all itd...)
lju+dine
Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 17 okt 2014, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta i radio, 

199 americki dolara za sezonu .MilaKunis je napisao/la:Koliko kosta league pass ?
-
- Kontakt:
ma nemate frke, Vedator prati tekmu live bit ce sutra video 

Vidio sam te razbojniče prije nego si editovaoFreaza je napisao/la:lju+dine

7
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Biće poeni sa radio prijenosa.

Kuzmić u prvoj petorci Warriors-a, daj odmah Jusufa da mu objasni par stvari.
http://www.nba.com/tvc/index.html?gamec ... NBA&ls=slt" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ima NBA game time,dosta da se prati statistika.Evo kreten Kuzmic se upisao
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Steta sto ne mozemo gledati Nurku kako jede malog kuzmicaBihac96 je napisao/la:Ma ima NBA game time,dosta da se prati statistika.Evo kreten Kuzmic se upisao
-
- Kontakt:
Žalostno da u 2014 godini nemozemo pogledati normalno NBA utakmicu. I ovo sve sto se gleda preko streamova nije to to. Tek kad na TV gledam SKprogramu, vidim normalno igrače.Na TV bi trebali gledati u HDsliki svaku utakmicu od Mirze i Jusufa.Ko čovjek da sjedem i gledam kako igraju.
I to sto kazes...mirzateletovicc je napisao/la:Žalostno da u 2014 godini nemozemo pogledati normalno NBA utakmicu. I ovo sve sto se gleda preko streamova nije to to. Tek kad na TV gledam SKprogramu, vidim normalno igrače.Na TV bi trebali gledati u HDsliki svaku utakmicu od Mirze i Jusufa.Ko čovjek da sjedem i gledam kako igraju.
-
- Kontakt:
Imal ko ovdje iz Jablanice. I kad prvi put vidi Mirzu ili njegovog otca, neka mu kaze, da se mi mučimo ovdje gledati preko ovih streamova.I neka nam nekako srikta da mi svi mozemo gledati na nekom linku, da je ljepa slika,a al da nije HD, jer treba imati puno brzu brzinu interneta nego ko sto sad imam 

Hvala!Heller je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Jel neko na ovom forumu ima NBA league pass?Ove stranice kao wiziwig ,coolsport itd su mi sjebale kompjuter sa virusima!Zanima me kvalitete slike I dal moze vise osoba koristit racun u isto vrijeme
Firstrow ima stream sa league passa
Koji je qrac sa ovim nba.comom, auto refresh ne postoji 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
http://www.nba.com/tvc/index.html?gamec ... NBA&ls=sltClutch je napisao/la:Koji je qrac sa ovim nba.comom, auto refresh ne postoji
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Kad se sjetim prije dok sam u gimnaziju iso **** OBN prenosio NBA , ne mogu da vjerujem kako ni 1 televizija vec sigurno dobrih 9-10 godina nema prava na nba ( ne racunajuci obn a i oni su ja mislim zadnje prenosili finale 08 ako se ne varam ) ... Zalosno jbgmirzateletovicc je napisao/la:Žalostno da u 2014 godini nemozemo pogledati normalno NBA utakmicu. I ovo sve sto se gleda preko streamova nije to to. Tek kad na TV gledam SKprogramu, vidim normalno igrače.Na TV bi trebali gledati u HDsliki svaku utakmicu od Mirze i Jusufa.Ko čovjek da sjedem i gledam kako igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.