Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Virtu4l
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2014, 23:24

Zanimljivo je kako svi mediji po inerciji upoređuju scene iz Zenice sa onima iz Beograda :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 okt 2014, 23:27

Pogba je napisao/la:Albaniji zbog organiziranja ovoga (koliko god se možda njihova krovna organizacija ograđivala od ovoga), pokušaj da se politika umiješa u fudbal FIFA i UEFA apsolutno ne tolerišu.
Takvo nešto se mora dokazati. Dok se to ne dogodi, ovo može biti samo djelo pojedinca za koje Albanija i albanski savez ne mogu biti kažnjeni.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 okt 2014, 23:29

DANTES je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
marconato je napisao/la:Nece biti nikakve diskvalifikacije, ne nadaj(te) se bzvz! U najgorem slucaju po Srbiju ce biti registovano 0-3, uz prazne tribine i novcanu kaznu naravno... ;)
Ako je to najgori, koji je onda najbolji?
zlato u Riju 2016...
Taman podjoh da mu odgovorim, ali me ti preduhitri sa dosta boljim odgovorom!

+1 :thumbup:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 16 okt 2014, 23:50

Srbima treba dati 3 boda jer će im ta trica biti i jedina. Nek osjete slast pobjede makar za zelenim stolom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 okt 2014, 23:59

Izvini @Magicni ali mi je glupo to sve sa bojkotom teme, foruma ili cega god s bilo cije strane. Forum je forum, milion misljenja, do tebe cije ce ti usi parati kada se napise. Dosta likova je pisalo realne postove, prirodna je posljedica desavanja sa JNA od neku noc i misljenja "van pameti" od strane ljudi koji nisu Srbi. Ti kao da zivis u nekom drugom svijetu, dosta vas tacnije iskren da budem. Balkanski je to mentalitet, uvijek ce tudje biti krivo, uvijek ce se poraz komsije slaviti cak i ako ga nisi ti pobijedio, naopaki smo od nastanka do dana danasnjeg a i do kraja svijeta i vremena. Nemas se potrebe duriti i pozivati na neki bojkot, moderatori ni na ostalim temama ne rade nista skoro, coejak kada ne placas za posao koji obavlja nece ga ni raditi kako valja. U demokratiji svi imaju pravo reci sta im je na umu, ni meni se dosta postova nije svidjelo jer nisu utemeljeni na realnim cinjenicama ali sta je tu je, okrenuti ledja i otici nikada nije rjesenje, dosta momaka ovdje pise normalne postove, a situacija sa SRB vs ALB utakmica je morala privuci i trolove da trolaju, nisam valjda jedini koga to nije bas nimalo zacudilo?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 okt 2014, 00:09

A braće i demagogije, Tito dragi šta je ovo danas. :o :lol: :lol:

zgembo89 je napisao/la:Vama i nakon 3-4g i cirkusa u Đenovi dalje navijaci rade šta hoće..Ok i nas bi Bošnjake iziritirala zastava ali sigurno ne bi ulijetali u teren i udarali igrače,sigurno ne bi redari učestvovali u tome..U Tuzli je aplaudirano Srbijanskoj himni itd..Igrači Albanije su pritrčali da uzmu zastavu odnijeli su je na klupu nikakvih problema ne bi bilo da navijač pri tome udara stolicom igrača zatim redar dole Canu na travi pa priljeće i onaj rezervni igrač SRbije s brojem 15,a neki novi navijač na klupi priljeće albancima da otme zastavu jer treba ispast bre junak i vojvoda..
Vidjeli ste svi šansu da se nadodavate Albancima jer patite od komplexa koji vam je nabio SLobodan MIlošević pa i dalje tvrdite da je Kosovo srce Srbije iako je otišlo već 15g iz Srbije i dalje mislite Ubij zakolji i tako dalje zatrovani ste i nećete nikada doživjeti katarzu možda dok ne prođe Biblijskih 40godina žao mi je što moram da pišem ovako ali vidim po medijima i portalima i da su svi krivi samo ne vi i svi vas kao mrze..
slika

Dobro bolan ne trolaj, ne trebaš nam crtati neke kružiće i strelice, nismo retardi, sve smo vidjeli. Navijači Srbije i još par rijetkih forumaša koji su stvari sagledali realno, su na ovoj temi u desetak komentara jasno rekli da je Srbija kriva i da Srbija treba biti kažnjena zbog upada navijača na teren i napada na albanske igrače i taj dio priče se ovdje treba apsolvirati već jednom. Gotovo, ende, sve je jasno. Ajmo dalje.
Ovo ostalo o nevinim Albancima i Srbima zvijerima i kompleksašima, neću komentarisati. Svako ko želi da pogleda snimak svih dešavanja, hronološki ih poreda, realno ih sagleda i upotrijebi svoj mozak, može da donese realan zaključak, a realan zaključak u ovom slučaju je da stvari nisu crnobijele kako ovdje pojedinci žele da nametnu.
O kompleksima neću reći ni riječ, samo se na ovoj temi vrati unazad desetak strana, prelistaj malo, pročitaj komentare...

zgembo89 je napisao/la:MIsliš da jedan Taulant Xhaka koji je odrasto u CH zna ko je bio na slici malo morgen šta je bilo problem da momci odnesu zastavu zašto su uletjeli navijači i rezervni igrači srbije itd..Igrači Albanije su smao uzeli zastavu nisu uopšte imali želju za sukob to se jasno vidi,kao i to da nisu otišli odma sa terena dok sudija nije oglasio da idu..
Ne nego je Xhaka prvi priletio Mitroviću da se sa njim iŽljubi i da ga onako gurajući pita za zdravlje (to se fino vidi na snimku uostalom), nikako da mu otme tu zastavu. A to koliko ne zna :rol: čega je ono mapa, govori podatak da mu rođeni brat Granit, prije utakmice na svom zvaničnom fb profilu objavio sliku paljenja srpske zastave, ne zastave Velike Srbije, već zastave međunarodno priznate Republike Srbije.

Virtu4l je napisao/la:Ako je to najgori, koji je onda najbolji?
Najbolji je da bude službeno 3:0 za Srbiju, da se bagra provokatorska kazni sa recimo pola miliona švajcaraca i 5 godina izbace iz svih mogućih međunarodnih takmičenja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 00:14

Rooney88 je napisao/la:
I da, samo za mog druga @Trib-a

TOLE ODLAZI

:mrgreen:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pogba je napisao/la:Moja neka pretpostavka je da će se ponoviti na neutralnom terenu uz igranje pred praznim tribinama za Srbiju do kraja kvalifikacija te velike novčane kazne za oba saveza.
To se i pominjalo danas kao moguce resenje , a po meni i najpravednije. Interesantno je da je americki " Washington post " kao glavnog krivca naveo celnike UEFE, kao i pojedini forumasi , opravdano aludirajuci na to zasto su ove dve reprezentacije stavili u istu grupu kad vec postoji neformalno pravilo razdvajanja takvih selekcija primenjeno vise puta kad su u pitanju neke zapadne zemlje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 okt 2014, 00:14

Pogba je napisao/la:Moja neka pretpostavka je da će se ponoviti na neutralnom terenu uz igranje pred praznim tribinama za Srbiju do kraja kvalifikacija te velike novčane kazne za oba saveza.

Nekako najrealnije po meni. Srbiji jer nije prvi put da se ovo dešava, a Albaniji zbog organiziranja ovoga (koliko god se možda njihova krovna organizacija ograđivala od ovoga), pokušaj da se politika umiješa u fudbal FIFA i UEFA apsolutno ne tolerišu.
@zračni Albanija nije ništa organizovala tako da ti ova ideja pada u vodu.

Utakmica se neće ponoviti,ono što slijedi u najblažem obliku je 0:3 za Albaniju,igranje pred praznim tribinama kao i novčana kazna za Srbiju,koja je ipak nemoj zaboraviti bila domaćin tj organizator utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 okt 2014, 00:17

Rooney88 je napisao/la:Izvini @Magicni ali mi je glupo to sve sa bojkotom teme, foruma ili cega god s bilo cije strane. Forum je forum, milion misljenja, do tebe cije ce ti usi parati kada se napise. Dosta likova je pisalo realne postove, prirodna je posljedica desavanja sa JNA od neku noc i misljenja "van pameti" od strane ljudi koji nisu Srbi. Ti kao da zivis u nekom drugom svijetu, dosta vas tacnije iskren da budem. Balkanski je to mentalitet, uvijek ce tudje biti krivo, uvijek ce se poraz komsije slaviti cak i ako ga nisi ti pobijedio, naopaki smo od nastanka do dana danasnjeg a i do kraja svijeta i vremena. Nemas se potrebe duriti i pozivati na neki bojkot, moderatori ni na ostalim temama ne rade nista skoro, coejak kada ne placas za posao koji obavlja nece ga ni raditi kako valja. U demokratiji svi imaju pravo reci sta im je na umu, ni meni se dosta postova nije svidjelo jer nisu utemeljeni na realnim cinjenicama ali sta je tu je, okrenuti ledja i otici nikada nije rjesenje, dosta momaka ovdje pise normalne postove, a situacija sa SRB vs ALB utakmica je morala privuci i trolove da trolaju, nisam valjda jedini koga to nije bas nimalo zacudilo?

Forum je forum, ali je glupo da postane pijaca. A to ce postati loshim vodjenjem.
Drugo, ako modovi ne rade vlastiti posao, neka ga se odreknu. Docice neko kome je mozhda vishe stalo do toga.
Trece, brisanje mog posta, a ostavljanje zilion drugih u kojima su ili latentne ili direktne provokacije ti je jasno usmerenje kuda ova pricha vodi.
Poenta mojih upisa ovde je bila da se formirala gomila licemera koji se sada nasladjuju ovom situacijom, neometano prave troll fest i namerno dizhu tenzije uz ogradu tipa "ma meni puca falus za vas ili one druge - ali chisto da vam kazhem shta vas cheka, onako realno..."
Sve i da Srbija propusti i ove i naredne i sve kvalifikacije u narednih 20 godina, shta vi imate od toga :?: Nemate nishta.
Hoce li svet prestati da postoji :?: Ne verujem.
Hoce li fudbal izgubiti mnogo :?: Ne verujem.
Hoce li vam standard biti bolji :?: Ne verujem.
Dakle, chisto izbacivanje frustracija na delu i to tako traje danima, a trajalo je masu puta na mnogim drugim temama i redovno nije bilo sankcionisano. A penalizuje se npr. 1 @Duke of Wellington (ili npr. ja, ako je to nekome interesantno) zbog postova u offtopicu koji nikoga nisu vredjali ili provocirali. Kao da offtopic nikada modovi nisu videli, a namerno forumsko izdrkavanje po jednom narodu se tolerishe i npr. likovi koji druge ljude po automatizmu nazivaju neandertalcima su "respektabilni forumashi", jer nema toga ko ce ih denuncirati javno, za razliku od nas - offtopichara.

@marconato, @DANTES, @Tribalian i ostali: samo gubite vreme nastavljajuci se sa moralnim gromadama ss.ba foruma.

:arrow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 okt 2014, 00:28

Uživam, priznajem :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 okt 2014, 00:29

alan_kardec je napisao/la:A braće i demagogije, Tito dragi šta je ovo danas. :o :lol: :lol:

zgembo89 je napisao/la:Vama i nakon 3-4g i cirkusa u Đenovi dalje navijaci rade šta hoće..Ok i nas bi Bošnjake iziritirala zastava ali sigurno ne bi ulijetali u teren i udarali igrače,sigurno ne bi redari učestvovali u tome..U Tuzli je aplaudirano Srbijanskoj himni itd..Igrači Albanije su pritrčali da uzmu zastavu odnijeli su je na klupu nikakvih problema ne bi bilo da navijač pri tome udara stolicom igrača zatim redar

Dobro bolan ne trolaj, ne trebaš nam crtati neke kružiće i strelice, nismo retardi, sve smo vidjeli. Navijači Srbije i još par rijetkih forumaša koji su stvari sagledali realno, su na ovoj temi u desetak komentara jasno rekli da je Srbija kriva i da Srbija treba biti kažnjena zbog upada navijača na teren i napada na albanske igrače i taj dio priče se ovdje treba apsolvirati već jednom. Gotovo, ende, sve je jasno. Ajmo dalje.
zgembo89 je napisao/la:MIsliš da jedan Taulant Xhaka koji je odrasto u CH zna ko je bio na slici malo morgen šta je bilo problem da momci odnesu zastavu zašto su uletjeli navijači i rezervni igrači srbije itd..Igrači Albanije su smao uzeli zastavu nisu uopšte imali želju za sukob to se jasno vidi,kao i to da nisu otišli odma sa terena dok sudija nije oglasio da idu..
Ne nego je Xhaka prvi priletio Mitroviću da se sa njim iŽljubi i da ga onako gurajući pita za zdravlje (to se fino vidi na snimku uostalom), nikako da mu otme tu zastavu. A to koliko ne zna :rol: čega je ono mapa, govori podatak da mu rođeni brat Granit, prije utakmice na svom zvaničnom fb profilu objavio sliku paljenja srpske zastave, ne zastave Velike Srbije, već zastave međunarodno priznate Republike Srbije.
Znam i da je Taulant posle napiso kako nije htio da Škije drze zastavu ali kad vec govoris o tome ja sam procitao da Mitrović uopšte nije smio da uzima tu zastavu i letjelicu nego službena lica što opet govori o propustu organizatora utakmice..Publika se napaljuje nekim pjesmama o maršovima na stadionu igrači se gađaju sa trbina tokom utakmice(korner-prekid 1) i onda spiker kasnije govori hajmo fer i sportski navijat kad je već bilo gotovo..
slika ovo je bilo na utakmici Rumunija BiH

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 okt 2014, 00:30

Albanci će da popuše kaznu samo radi naguravanja igrača na terenu oko zastave,
ostalo sve ide na račun Srbije, jer nemaju koga više da okrive, propusti u organizaciji (ne obične utakmice, već utakmice visokog rizika), vrijeđanja igrača, raznih povika sa tribina, ubacivanja pirotehnike u stadion.

Ne očekujem da ih izbace iz kvalifikacija, al vjerovatno će ovo biti posljednje upozorenje, jer imaju raznih problema od ranije i sličnih scena s navijačima.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 okt 2014, 00:40

Virtu4l je napisao/la:Uživam, priznajem :wave:
Ne sumnjam! To ti je kao i Albancima do sada najveci sportski uspjeh i satisfakcija... ;) Prekid na utakmici jedne sportske velesile kakva je Srbija!

Cestitam ti na tome! :clap:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 okt 2014, 00:51

slika
slika
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 okt 2014, 01:04

marconato je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Uživam, priznajem :wave:
Ne sumnjam! To ti je kao i Albancima do sada najveci sportski uspjeh i satisfakcija... ;) Prekid na utakmici jedne sportske velesile kakva je Srbija!

Cestitam ti na tome! :clap:
Uživao si i ti 12.10.2005. :shh:
Voli te tvoje Sarajevo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 okt 2014, 01:09

Virtu4l je napisao/la: Uživao si i ti 12.10.2005. :shh:
Jesam, sto ne bih?! Dobili smo vas na zelenoj podlozi zvanoj fudbalski teren!

Nisam uzivao u navijackim neredima na tribinama, kako onim u Beogradu, tako i u Sarajevu! ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 okt 2014, 01:24

@Magica

Ja ne znam sta koji vrag meni postavljas ovu sliku velike Albanije? Ti pripadnik naroda koji je pravio isti takav projekat, projekat koji je na svim vasim utakmicama na tribinama pa tako i na ovoj.
Zar to nije isto kao i Albanska provokacija, zar nije isto pripojiti nezavisno Kosovo u Srbiju i nezavisno Kosovo u Albaniju.
I onda mi spominjes kako ti Albanci ubacuju podrucja sa Bosnjackim stanovnistvom u svoju mapu, pa zar to isto vi niste radili.
Kazem vam odmakli smo od vas, normalnija smo raja, pitomija. Ne pali nas to toliko jer smo vec imali posla sa takvima i izasli na kraj, Ne interesuju nas te imaginarne zastave. Dok ste vi jos uvijek u devedesetima, imate par miliona zatucanih pripadnika vaseg iskvarenog drustva kojima su svi krivi i neprijatelji dok mi ne. Sve sto nam je dolazilo u proslosti lose u ovu drzavu je bilo od istocnih ili zapadnih susjeda koji su utubili stanovnicima ove drzave da jesu nesto sto nisu..Stogodisnja propaganda od Berlinskog kongresa gora od te Albanske i zato kazem da bi mi bili davno napredna drzava da su nam susjedi Svedjani i Finci, a uz to bi ostali i cistog obraza jer nikad nista mi nismo zapocinjali i uvijek smo bacani pod neke manipulacije sve do trenutka kada nismo postali samostalni. Pa i za te svjestske ratove o kojima pricas gdje se pokusalo manipulirati Bosancima i za druge stvari.

I stvarno nam puca za Albance i Kosovo, pucalo nam je i kada ste vi pravili haos u Jugoslaviji dole po Kosovu. Zar ima negdje gdje niste pravili haos uopste? Pravili i praviti cete. Ne postoji narod sa kojim niste zakuhali..Ispade niko ne valja. Pricate nam o toj zastavi kao ona vas uvrijedila, a prema BIH vodite 20 godina dvolicnu politiku, kuhate ovdje kada stignete. Ne zelite da pustite ljude da zive na miru radi vasih politickih teznji..
I opet budete u BIH bolje docekani uvijek nego Bosanci tamo, ako cemo i u sportu. Ovo sto ovdje vi budete docekani je kamilica s obzirom na to sta ste ucinili ovoj drzavi tj kompletno je unistili iz temelja, za ono kako BiH reprezentacije budu docekane u Srbiji.
Zato dragi Magica mi za vas jesmo Danci, samo sto vi niste Finci izgleda.
Sa fudbalskog gledista smo se svi slozili da ste krivi (gotovo svi, ne samo Srbi). A sa politickog nas stvarno boli briga, morate malo da se prilagodite bolje tim imaginarnim zastavama jer je kod nas to u BIH svakodnevnica.

Magica Bosanci su za vas gospoda koja vam je presla preko svega ko zna koliko puta, Danci. Zato bgt ne poredite nas sa vama.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 okt 2014, 01:28

Ova tema treba da se zakljuca, pocelo je sa istorijom a sad se koriste i Hitlerove parafraze. Ocaj, ocaj, sta drugo da se kaze.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 okt 2014, 01:32

Tribalian je napisao/la:Ova tema treba da se zakljuca, pocelo je sa istorijom a sad se koriste i Hitlerove parafraze. Ocaj, ocaj, sta drugo da se kaze.
Pa zar se na kraju krajeva kod vas sve i ne svodi na historiju?
Osjetljivi ste nesto kada neko spomene veliku Srbiju koja je bila i ovu utakmicu na tribinama na utakmici protiv Albanije. Znaci koji apsurd da o necemu pametuju pripadnici naroda koji isto to radi.

Meni je zasmetalo kada ste uzeli u usta BIH u tu pricu. Jednostavno jer nemate pravo da nesto nas poredite sa Hr i Sr. Mene bi bilo stid i uopste nemate pravo da se palite i ljutite.

Popijte lagano kaznu i vi i Albanci jer se ne znate ponasat jer tesko kada prodje utakmica protiv susjeda da vi ne propagirate ideje velike Srbije, ratnih zlocinaca, fasisticke povike, napad na goste i gostujuce navijace i jos dosta toga. A kad vama neko nesto uradi onda znate pametovat..

I jos jedna najvaznija stvar nakon ove utakmice koja je potvrdjena je i ta da vasi redari i zandarmerija uopste ne stiti goste, Niti bi stitila gostujuce navijace, oni idu na to da ih biju. To se desilo i na Marakani, uopste se nisu ni potrudili da zastite goste. Da su mogli vjerovatno bi se i oni pridruzili da ih biju zajedno sa domacin navijacima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 okt 2014, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 okt 2014, 01:46

Šta bi od jedne normalne teme? Trolleri je ownuju trenutno. Nema ovdje smisla bilo šta pisati, userite je do kraja, yebi je. :zzz:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.