Kvalifikacije za EURO 2016

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Saurman
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la Saurman » 16 okt 2014, 20:47

Mozambik je napisao/la:slika

CIA snajka, CIA :lol: :lol: :lol:
E fakat nisu normalni. :lol: :lol:

Srpska propaganda šampioni su u tome.Srećom postoje video snimci tako da ne mogu Evropu a i cijeli svijet praviti budalama sa plasiranjem laži.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 okt 2014, 20:52

Nebeski junaci u akciji
[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 16 okt 2014, 21:49

Sport klub stranica na fb objavila da ce se novi meč igrati između Srbije i Albanije. Kakav cirkus :lol:
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 okt 2014, 22:31

Boli UEFU k.
i za Albaniju i Srbiju...samo su vazne Engleska, Njemacka, Francuska, Italija i Spanija a ostali nek se kolju medjusobno
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 22:39

Neutral je napisao/la:„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno." Dobrica Ćosić.

Koliko nebuloza od strane Srbije i njihovih medija. Čuj teroristički napad, šta ima američki Evropejci, :facepalm:

Albanski igrači ne mogu biti nikako krivi jer su igrali. Navijači također ne mogu biti krivi jer je donijeta odluka da će se utakmica odigrati bez prisustva gostujućih navijača. Kako će biti krivi gostujući navijači ako nisu bili na stadionu?

Organizacija je potpuno zakazala, sve osim 3:0 za Albaniju i kazne od 5 - 6, ako ne i više utakmica bez gledatelja za Srbiju bilo bi iznenađenje.
:bow: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 okt 2014, 23:12

Politicka provokacija Albanaca uzrok je sukoba u Beogradu,prenio je juce delegat utakmice Holandjanin Hari Bin svom sefu u Nionu.
Dron je kriv za sve,od njega je poceo haos-izvjestio je delegat svog pretpostavljenog tokom jucerasnjeg dana.
Ko misli da je ovo Srpska propaganda moze provjeriti tacnost ove informacije iz vise izvora.
Zao mi je Hari Bin je stvari vidio malo drugacije od vecine forumasa!
Osim pobjede Srbije od 3-0 postoji mogucnost i da se igra nova utakmica na neutralnom terenu.U tom slucaju Srbija ce dobiti vise od 3-0 tako da ne vidim razliku.
Ne postoji ni minimalna sansa da mec bude registrovan sluzbenim rezultatom u korist Albanije.
Zao mi je ,sta da se radi !

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 16 okt 2014, 23:21

Ako odluče da je Albanija kriva i registruju rezultat 3:0 za Srbiju, onda utakmica u Tirani mora da se igra, i to sa domaćim navijačima, pa ćemo onda vidjeti kako će Albanski navijači reagirati na provokacije, a nije teško naći izgovor za provokaciju, nadam se samo da neće pasti mrtva glava, najbolje i po jedne i druge i po UEFA-u je da izbaci i jedne i druge sa takmičenja i mirna Bosna, a i ako ne izbace bar će nama neutralnima biti zanimljivo gledati "utakmicu" u Tirani.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 okt 2014, 23:24

flagrantus je napisao/la:Politicka provokacija Albanaca uzrok je sukoba u Beogradu,prenio je juce delegat utakmice Holandjanin Hari Bin svom sefu u Nionu.
Dron je kriv za sve,od njega je poceo haos-izvjestio je delegat svog pretpostavljenog tokom jucerasnjeg dana.
Ko misli da je ovo Srpska propaganda moze provjeriti tacnost ove informacije iz vise izvora.
Osim pobjede Srbije od 3-0 postoji mogucnost i da se igra nova utakmica na neutralnom terenu.U tom slucaju Srbija ce dobiti vise od 3-0 tako da ne vidim razliku.
Ne postoji ni minimalna sansa da mec bude registrovan sluzbenim rezultatom u korist Albanije.
Ko je to rekao? Izvinjavam se, ali od 1990 ne vjerujem Srpskim medijima.

Nesto kontam, bilo bi fer da se tekma registruje 0-0. :)

Samo neka puste utakmicu u Tirani sa navijacima, da bude Albania-Serbia: The Showdown Part 2
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 okt 2014, 23:36

Pirke je napisao/la:
flagrantus je napisao/la:Politicka provokacija Albanaca uzrok je sukoba u Beogradu,prenio je juce delegat utakmice Holandjanin Hari Bin svom sefu u Nionu.

Samo neka puste utakmicu u Tirani sa navijacima, da bude Albania-Serbia: The Showdown Part 2
A u startu vjerujes u izjave Ibrahimovica i Ronalda poslije utakmice Srbija-Albanija.
Vidim ovdje su se mnogi odusevili njihovim izjavama,provjerite malo da li su to oni zaista izjavili.
Ibrahimovic je vec demantovao izjave o Kosovu poslije utakmice Srbija-Albanija.
Ne moras vjerovati meni,sve se moze naci na internetu a ne radi se o Srpskim medijima.
Ali naravno lijepo je plasirati neposredno poslije utakmice kako je Ronaldo izjavio da se uzasava onoga sto su uradili Srbi i da je Ibrahimovic izjavio da je Kosovo Srpsko isto koliko je njegova majka nevina!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 okt 2014, 23:39

flagrantus je napisao/la:
Pirke je napisao/la:

A u startu vjerujes u izjave Ibrahimovica i Ronalda poslije utakmice Srbija-Albanija.
Vidim ovdje su se mnogi odusevili njihovim izjavama,provjerite malo da li su to oni zaista izjavili.
Ibrahimovic je vec demantovao izjave o Kosovu poslije utakmice Srbija-Albanija.
Ne moras vjerovati meni,sve se moze naci na internetu a ne radi se o Srpskim medijima.
Ali naravno lijepo je plasirati neposredno poslije utakmice kako je Ronaldo izjavio da se uzasava onoga sto su uradili Srbi i da je Ibrahimovic izjavio da je Kosovo Srpsko isto koliko je njegova majka nevina!
Odakle sad ovo? Gdje sam to rekao i da mi je znati kako si to zakljucio? :crazy: :crazy:

I nisi mi odgovorio na pitanje. Iskreno me zanima gdje si to procitao.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 okt 2014, 23:42

Pirke je napisao/la:
I nisi mi odgovorio na pitanje. Iskreno me zanima gdje si to procitao.
zna se gdje je procitao to, po maloumnim cetnickim portalima..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 okt 2014, 00:18

[youtube][/youtube]

Ovako se to radi u Bosni. :cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 17 okt 2014, 08:31

Ne treba vjerovati prekodrinskim medijima s obzirom na to kakve gnusne lazi, idiotluke ilI pak vanserijske debilizme poput ovog iz Kurira plasiraju da operu sa sebe ljagu koja se ne moze oprati ili pak da truju umove svom vlastitom narodu ovakvim imbecilnim clancima.....al razumijem ih, moraju svirati kako Vucic kaze, ne postoji sloboda medija, postaju evropska Sj Koreja...
U ovom slucaju su relevantniji strani izvori koji su neutralni I koji u 99% slucajeva tvrde da su kromanjonci iz srpskih pecina krivi za prekid tekme sto je I jedina istina a za sto postoji milion neoborivih dokaza....
Cekamo 23. da vidimo krajni epilog ovog svega, naravno 3:0 za Albaniju je neminovno, ali ostale kazne za Srbiju su ono sto ce biti interesantno za vidjeti....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 17 okt 2014, 09:02

Bravo za administraciju Sportsport.ba i za slobodu govora! :rol: Jutros napisem post koji je kriticki i totalno neuvredljiv i lijepo se izbrise. Lik iznad mene napise totalno uvredljiv i pun mrznje post i ladno ostaje da se vidi. Samo naprijed brišite, ali izgleda da ce se igrati ponovljeni meč :ljepota: :tralala:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 17 okt 2014, 09:25

:facepalm: jao sunce ti.. koja ludnica.

Mozambik je napisao/la:slika

CIA snajka, CIA :lol: :lol: :lol:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 okt 2014, 09:34

krmpotich je napisao/la:Bravo za administraciju Sportsport.ba i za slobodu govora! :rol: Jutros napisem post koji je kriticki i totalno neuvredljiv i lijepo se izbrise. Lik iznad mene napise totalno uvredljiv i pun mrznje post i ladno os
taje da se vidi. Samo naprijed brišite, ali izgleda da ce se igrati ponovljeni meč :ljepota: :tralala:
Druze jedini razlog zasto ja ovdje pisem je ne da bih nekoga ubjedio u nesto ovdje,jer znam da su ovdje Srbi krivi i kada ujutru pada kisa i kada je tmuran dan!
Jednostavno zelim da vidim koliki se izlivi mrznje i najgorih uvreda prema jednom narodu mogu tolerisati na ovom "uglednom"portalu.
Primjer na zadnjih 5-6 stranica ove tebe:"nabijem i tebe i tvoje drugare Srbe na K...,Srbi su najzaostaliji narod u Evropi.kromanjonci koji su izasli iz pecine.
Da ti i ja nesto slicno kazemo za Albance ili Bosnjake jasno je sta bi uslijedilo.
Ali ja to nigdje nisam rekao niti cu reci,ne zato da ne budem kaznjen,vec zato sto se ovdje raspravlja o fudbalskoj utakmici koja je prekinuta i o tome se vodi diskusija.
Ni u snu ne bi rekao nesto ruzno o Albancima i Bosnjacima,jer medju tim ljudima posebno Bosnjacima imam dosta dobrih prijatelja.
Samo cu rec da sam informaciju koju je prenio delegat utakmice procitao na cuvenom velikosrpskom sajtu Irishtimes.com

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 okt 2014, 09:53

emil02in je napisao/la:
Head je napisao/la:slika

odakle ovo na stadionu :crazy:
E brat bratu trebalo je bar 3 čovjeka da ovo unesu na stadion,još prošvercati :clap: mislili su zeznut Albance,al' uleti dron i sjeba njih 30000 :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 17 okt 2014, 10:31

Flagrantus I krmpotich
Ja stvarno ne znam kako ste se vas dvojica pronasli u mom postu... vi ste Bosanci a post je napisan za prekodrinase I uopcenito za tekmu koja sa vama ima veze kao samnom tekma Honduras-Kostarika... dakle nikakve veze..... :salut:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 okt 2014, 10:41

[youtube][/youtube]

ajmoooo :rol: :rol:
:opaopa:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 okt 2014, 10:57

Zar nije receno da se 23. odlucuje o utakmici a vec neki navode kako ce se igrati nova utakmica.
Sve osim 0-3 i kazne za srbiju novcane (kazna za igrace obje ekipe za tucu se podrazumjeva) je sramota.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.