E fakat nisu normalni.Mozambik je napisao/la:
CIA snajka, CIA![]()
![]()

Srpska propaganda šampioni su u tome.Srećom postoje video snimci tako da ne mogu Evropu a i cijeli svijet praviti budalama sa plasiranjem laži.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
E fakat nisu normalni.Mozambik je napisao/la:
CIA snajka, CIA![]()
![]()
Neutral je napisao/la:„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno." Dobrica Ćosić.
Koliko nebuloza od strane Srbije i njihovih medija. Čuj teroristički napad, šta ima američki Evropejci,![]()
Albanski igrači ne mogu biti nikako krivi jer su igrali. Navijači također ne mogu biti krivi jer je donijeta odluka da će se utakmica odigrati bez prisustva gostujućih navijača. Kako će biti krivi gostujući navijači ako nisu bili na stadionu?
Organizacija je potpuno zakazala, sve osim 3:0 za Albaniju i kazne od 5 - 6, ako ne i više utakmica bez gledatelja za Srbiju bilo bi iznenađenje.
Ko je to rekao? Izvinjavam se, ali od 1990 ne vjerujem Srpskim medijima.flagrantus je napisao/la:Politicka provokacija Albanaca uzrok je sukoba u Beogradu,prenio je juce delegat utakmice Holandjanin Hari Bin svom sefu u Nionu.
Dron je kriv za sve,od njega je poceo haos-izvjestio je delegat svog pretpostavljenog tokom jucerasnjeg dana.
Ko misli da je ovo Srpska propaganda moze provjeriti tacnost ove informacije iz vise izvora.
Zao mi je Hari Bin je stvari vidio malo drugacije od vecine forumasa!
Osim pobjede Srbije od 3-0 postoji mogucnost i da se igra nova utakmica na neutralnom terenu.U tom slucaju Srbija ce dobiti vise od 3-0 tako da ne vidim razliku.
Ne postoji ni minimalna sansa da mec bude registrovan sluzbenim rezultatom u korist Albanije.
Zao mi je ,sta da se radi !
A u startu vjerujes u izjave Ibrahimovica i Ronalda poslije utakmice Srbija-Albanija.Pirke je napisao/la:Ko je to rekao? Izvinjavam se, ali od 1990 ne vjerujem Srpskim medijima.flagrantus je napisao/la:Politicka provokacija Albanaca uzrok je sukoba u Beogradu,prenio je juce delegat utakmice Holandjanin Hari Bin svom sefu u Nionu.
Dron je kriv za sve,od njega je poceo haos-izvjestio je delegat svog pretpostavljenog tokom jucerasnjeg dana.
Ko misli da je ovo Srpska propaganda moze provjeriti tacnost ove informacije iz vise izvora.
Osim pobjede Srbije od 3-0 postoji mogucnost i da se igra nova utakmica na neutralnom terenu.U tom slucaju Srbija ce dobiti vise od 3-0 tako da ne vidim razliku.
Ne postoji ni minimalna sansa da mec bude registrovan sluzbenim rezultatom u korist Albanije.
Nesto kontam, bilo bi fer da se tekma registruje 0-0.
Samo neka puste utakmicu u Tirani sa navijacima, da bude Albania-Serbia: The Showdown Part 2
Odakle sad ovo? Gdje sam to rekao i da mi je znati kako si to zakljucio?flagrantus je napisao/la:A u startu vjerujes u izjave Ibrahimovica i Ronalda poslije utakmice Srbija-Albanija.Pirke je napisao/la:Ko je to rekao? Izvinjavam se, ali od 1990 ne vjerujem Srpskim medijima.flagrantus je napisao/la:Politicka provokacija Albanaca uzrok je sukoba u Beogradu,prenio je juce delegat utakmice Holandjanin Hari Bin svom sefu u Nionu.
Nesto kontam, bilo bi fer da se tekma registruje 0-0.
Samo neka puste utakmicu u Tirani sa navijacima, da bude Albania-Serbia: The Showdown Part 2
Vidim ovdje su se mnogi odusevili njihovim izjavama,provjerite malo da li su to oni zaista izjavili.
Ibrahimovic je vec demantovao izjave o Kosovu poslije utakmice Srbija-Albanija.
Ne moras vjerovati meni,sve se moze naci na internetu a ne radi se o Srpskim medijima.
Ali naravno lijepo je plasirati neposredno poslije utakmice kako je Ronaldo izjavio da se uzasava onoga sto su uradili Srbi i da je Ibrahimovic izjavio da je Kosovo Srpsko isto koliko je njegova majka nevina!
zna se gdje je procitao to, po maloumnim cetnickim portalima..Pirke je napisao/la:
I nisi mi odgovorio na pitanje. Iskreno me zanima gdje si to procitao.
Mozambik je napisao/la:
CIA snajka, CIA![]()
![]()
Druze jedini razlog zasto ja ovdje pisem je ne da bih nekoga ubjedio u nesto ovdje,jer znam da su ovdje Srbi krivi i kada ujutru pada kisa i kada je tmuran dan!krmpotich je napisao/la:Bravo za administraciju Sportsport.ba i za slobodu govora!Jutros napisem post koji je kriticki i totalno neuvredljiv i lijepo se izbrise. Lik iznad mene napise totalno uvredljiv i pun mrznje post i ladno os
taje da se vidi. Samo naprijed brišite, ali izgleda da ce se igrati ponovljeni meč![]()
E brat bratu trebalo je bar 3 čovjeka da ovo unesu na stadion,još prošvercatiemil02in je napisao/la:Head je napisao/la:
odakle ovo na stadionu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.