Igra u SlavijiblizaqFCS je napisao/la: obratite paznju na 1.12
ko zna mozda je neko u FKS
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igra u SlavijiblizaqFCS je napisao/la: obratite paznju na 1.12
![]()
![]()
Ako ima neki Radosavljevic u Sarajevu onda je uredu, a koliko ja znam rijetko koji igrac je kod nas ozenjenblizaqFCS je napisao/la: obratite paznju na 1.12
![]()
![]()
Vjerovatno je ovajvjesnicar je napisao/la:Igra u SlavijiblizaqFCS je napisao/la: obratite paznju na 1.12
![]()
![]()
Buzdovan je napisao/la:Šta kažete na prognozu utakmica?
[youtube][/youtube]
Pametna izjava, idemo rasterećeno dole a kao takvi najbolje igramo.pitic je napisao/la:Meho Kodro
Nemamo neki poseban rezultatski imperativ, jer je naš primarni cilj da pronađemo svoju igru koja će biti prepoznatljiva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kodro da li nas zezaš![]()
Sto nam govori da Kodro zeli da pravu ekipu za buducnost, a ne ekipu koja ce igrati jednu sezonu i pretendirati,a drugu se boriti za Europu.pitic je napisao/la:Meho Kodro
Nemamo neki poseban rezultatski imperativ, jer je naš primarni cilj da pronađemo svoju igru koja će biti prepoznatljiva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
r3m1 je napisao/la:Sto nam govori da Kodro zeli da pravu ekipu za buducnost, a ne ekipu koja ce igrati jednu sezonu i pretendirati za titulu,a drugu se boriti za Europu.pitic je napisao/la:Meho Kodro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dijelim misljenje sa doticnim, jer Sarajevo danas igra kao Real, sutra kao Moscanica.
Hajmo biti realni ljudi.r3m1 je napisao/la:Sto nam govori da Kodro zeli da pravu ekipu za buducnost, a ne ekipu koja ce igrati jednu sezonu i pretendirati,a drugu se boriti za Europu.pitic je napisao/la:Meho Kodro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dijelim misljenje sa doticnim, jer Sarajevo danas igra kao Real, sutra kao Moscanica.
Jako pametna izjava Kodrehilmo je napisao/la:Pametna izjava, idemo rasterećeno dole a kao takvi najbolje igramo.pitic je napisao/la:Meho Kodro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadajmo se najboljem.
Što se tiče Samira, neka ga nek odmori, mnogo je utakmica odigrao a što se tiče njegove pozicije tu bar nemamo problema.
Bez uvrede, ali zbog ovog nacina razmisljanja, mijenjamo trenere svako 7 mjeseci, ne trpimo igrače više od 3 tekme, a iste tjeramo pred kraj svake polusezone. One koji su uhvaceni na zub, svaku tekmu. Zbog ovog razmisljanja, je stvorena takva atmosfera da ne smijemo kiksati ni jednu tekmu, jer poslije svake takve imamo utakmicu visokog rizika, a na stadionu vise obezbjeđenja od same publike. Ukopavamo sami sebe, igrace i strucni stab i tapkamo u mjesto od prve manje krize od ljeta 2007. godine. Zbog toga nas ismijavaju.pitic je napisao/la: Hajmo biti realni ljudi.
Za ovo prvo što je rekao kontam skida pritisak s ekipe pa ga tu shvatam. Ali ovo drugo slušamo već par sezona zaredom i pun mi je klinac priče o uigravanju i proigravanju ekipe (svi treneri FKS i svi igrači FKS par sezona u nazad su ovo spominjali). Sada imaju sve i neka više proigraju vakat je više, dosta više priče o proigravanju i uigravanju. Neka barem proigraju da uzmu ligu BiH za evropu šta bog da.
Ja sam samo rekao istinu koje smo svi svijesni oko uigravanja skoro svake sezone, a kriti je ne smijemo. Dovoljno smo stvorili kikseva ove sezone pa niko nije otjeran (Dženo se je vratio samo na svoj stari posao) i ta ti priča pada u vodu. Tekme visokog rizika su zbog toga što se svi nalože na FKS, nije to samo do nas. Da tapkamo u mjestu nije tačno kup je osvojen i došlo se do play off-a lige uefa. Trpimo mi igrače i poslije 4 tekme (Haugesund poraz, Atromitos poraz, Mgladbah poraz, Velež remi) i svaka od navedenih tekmi aplauz i ta priča da igrače ne trpimo poslije 3 tekme pada u vodu. Budimo malo realni.skile je napisao/la:Bez uvrede, ali zbog ovog nacina razmisljanja, mijenjamo trenere svako 7 mjeseci, ne trpimo igrače više od 3 tekme, a iste tjeramo pred kraj svake polusezone. One koji su uhvaceni na zub, svaku tekmu. Zbog ovog razmisljanja, je stvorena takva atmosfera da ne smijemo kiksati ni jednu tekmu, jer poslije svake takve imamo utakmicu visokog rizika, a na stadionu vise obezbjeđenja od same publike. Ukopavamo sami sebe, igrace i strucni stab i tapkamo u mjesto od prve manje krize od ljeta 2007. godine. Zbog toga nas ismijavaju.pitic je napisao/la: Hajmo biti realni ljudi.
Za ovo prvo što je rekao kontam skida pritisak s ekipe pa ga tu shvatam. Ali ovo drugo slušamo već par sezona zaredom i pun mi je klinac priče o uigravanju i proigravanju ekipe (svi treneri FKS i svi igrači FKS par sezona u nazad su ovo spominjali). Sada imaju sve i neka više proigraju vakat je više, dosta više priče o proigravanju i uigravanju. Neka barem proigraju da uzmu ligu BiH za evropu šta bog da.
nevjerovatna količina glupostir3m1 je napisao/la:Nemoj nam Avaza Bogati.
Imaš li čitav Sport da se malo smijem Sinanovim budalaštinama? Može i na ppdr.van nostrand je napisao/la:
Bolje ti je nemoj, pa j.ebote oni ne znaju ni imena igrača, a kamoli šta drugobagrcavi je napisao/la:Imaš li čitav Sport da se malo smijem Sinanovim budalaštinama? Može i na ppdr.van nostrand je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Ferrante071, Hajdeee, Kabinet1987, misstianopenaldo, nedimmmm1337, pierce, Posejdon, ronaldo99, Venom i 120 gostiju.